Προς το περιεχόμενο

Μεγαλο προβλημα το πσ δεν αναβει...

dimi5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εχω ενα σοβαρο προβλημα ...

δηλαδη ειμουν στο msn και μια στιγμη σαν εγραφα πατησα κατι και τσουπ, εσβισε η οθονη και το πσ ετρεχε κανονικα...αλλα δεν εδειχνε κατι...το εσβισα δλδ ειχα πατημενο το κουμπι μπροστα και μετα το ξαναπατησα για να ανοιξει αλλα δεν ανοιγε στην αρχη ακουγα τα ανεμιστηρακια και μετα έσβηνε το πσ και μονο του ξανάνοιγε χωρις να δειξει κατι στην οθονη και μετα δεν εσβινε παλι μονο του αλλα ακογονταν τα ανεμιστηρακια κανονικα...παιδια ηληκρινα δεν ξερω τη να κανω εκρουσε κατι τι εγινε παρακαλω απαντιστε γρηγορα για τι δεν ξερω τι να κανω:cry::cry::cry::cry:

ειχα ενα προβλημα παλι με το πσ περσι το καλοκαιρι το πειρα σε τεχνικο και μου είπε οτι εκρουσε η καρτα γραφικών και το τροφοδοτικο πρεπει να το επα8α παλι?

στην γειτωνια μου εχουμε προβλημα με υπερφορτοσεις ...η μητρικη μου ειναι η asus p5q deluxe and http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.650642 τροφοδοτικο...

ευχαριστω για τον χρονο σας...

Δημοσ.

Το σίγουρο είναι,έτσι όπως τα λες τουλάχιστον,ότι το πρόβλημα προέρχεται από την κάρτα γραφικών,έλεγξε πρώτα το καλώδιο που πηγαίνει από την οθόνη στον PC ,αλλα και το καλώδιο του ρεύματος της οθόνης,ενδέχεται να έχει απλά λασκάρει κάποιο από αυτά.

Δημοσ.
Το σίγουρο είναι,έτσι όπως τα λες τουλάχιστον,ότι το πρόβλημα προέρχεται από την κάρτα γραφικών,έλεγξε πρώτα το καλώδιο που πηγαίνει από την οθόνη στον PC ,αλλα και το καλώδιο του ρεύματος της οθόνης,ενδέχεται να έχει απλά λασκάρει κάποιο από αυτά.

δηλαδε πρεπει κατι να καεικε?:fear::fear::cry::cry::cry::cry:γαμ τις υπερφορτωσης γαμ..:X:cry:

---------- Προσθήκη στις 14:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:08 ----------

δηλαδε πρεπει κατι να καεικε?:fear::fear::cry::cry::cry::cry:γαμ τις υπερφορτωσης γαμ..:X:cry:

το εκάνα αλλα ματαια:cry:

Δημοσ.
Παίρνω την θέση του isay... :P Μην κλαψουρίζεις και κάνε ότι σου λένε οι συμφορουμίτες...

το εκανα ρε φιλε ελα εσυ στην θεση μου να δεις πως ειναι.

Δημοσ.

βγαλε το πολυ μπριζο και ξαναβαλτο(με αυτους τους 2 τροπους ειχα φτιαξει ενα pc μιας θειας μου)

Δημοσ.
βγαλε το πολυ μπριζο και ξαναβαλτο(με αυτους τους 2 τροπους ειχα φτιαξει ενα pc μιας θειας μου)

το εβαλα σε αλλο πολυπριζο αλλα παλι τιποτα..

Δημοσ.
Μήπως έχει πουθενά καθόλου σκόνη?

οχι αλλα και πάλι δεν νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα..

Δημοσ.

παιδια το πειρα στο e-shop και μου ειπαν οτι ειναι η μιτρικη καμενη μπορειτε να μου προτεινετε μια μητρικη πανο στα 100 ευρο?

---------- Προσθήκη στις 13:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:09 ----------

τι λετε για αυτη?

http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.522779

Δημοσ.

παιδια το πειρα στο e-shop και μου ειπαν οτι ειναι η μιτρικη καμενη μπορειτε να μου προτεινετε μια μητρικη πανο στα 100 ευρο?

---------- Προσθήκη στις 13:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:09 ----------

τι λετε για αυτη?

http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.522779

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...