Προς το περιεχόμενο

Επιδότηση cosmote

Giristroula10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!!Έχω επιδότηση αξίας περίπου 300 € και ακούω προτάσεις για καλό δεύτερο κινητό σε αυτήν περίπου την τιμή ...με οθόνη αφής..τί προτείνετε;;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

εγω στην θεση σου θα επαιρνα 2 corby που εχουν και capacitive οθονη και θα πουλουσα το ενα και θα κρατουσα το αλλο.αλλωστε για 2ο το θες,οποτε δεν τρεχει που δεν ειναι και το πιο high tech

Δημοσ.

Σκεφτόμουν το HTC Touch II...περίπου στα 350€... Θα δώσω δηλαδή πενήντα € για να το πάρω αλλά δεν το έχω δεί από κοντά!

• Moderators
Δημοσ.

Συμπαθητικο, αλλα οντας windows mobile να εισαι ετοιμη για αρκετο ψαξιμο. Αλλιως θα χαραμισεις μια συσκευη με potentials. Εναλλακτικα κοιταξε και το 5530 της νοκια, αρκετα καλη συσκευη.

Αν θελεις να περασεις και οικολογικα μηνυματα, δες την συσκευη blue earth (ελπιζω να θυμαμαι σωστα το ονομα της) απο την samsung...

Δημοσ.

Πες τους οτι θα πας σε αλλη εταιρεια ετσι ωστε να ανεβασουν την επιδοτηση.Δεν χρειαζεται να δωσεις και απο την τσεπη σου...Το magic ειναι οντως ωραιο τηλεφωνο.

Δημοσ.
Πες τους οτι θα πας σε αλλη εταιρεια ετσι ωστε να ανεβασουν την επιδοτηση.Δεν χρειαζεται να δωσεις και απο την τσεπη σου...Το magic ειναι οντως ωραιο τηλεφωνο.

Χμμμμ..δεν νομίζω να δώσουν σημασία στην Κοσμοτε για το αν θα φύγω και κακά τα ψέματα έχει οντως σήμα καμπάνα παντού!!!

Δημοσ.
Χμμμμ..δεν νομίζω να δώσουν σημασία στην Κοσμοτε για το αν θα φύγω και κακά τα ψέματα έχει οντως σήμα καμπάνα παντού!!!

Το παντου ειναι σχετικο και αφορα τα μερη που εχεις παει ο καθενας.Εχω και τις 3 εταιρειες με 2 συσκευες και ασε να εχω διαφορετικη αποψη.

Δημοσ.

Το παντου ειναι σχετικο και αφορα τα μερη που εχεις παει ο καθενας.Εχω και τις 3 εταιρειες με 2 συσκευες και ασε να εχω διαφορετικη αποψη.

Δεν αντιλέγω μιλάω πάντα για την προσωπική μου εμπειρία με την συγκεκριμένη εταιρία.Απλά λέω ότι η cosmote δεν είναι και πολύ φανατική στο να κρατήσει πελάτη όπως άλλες εταιρίες που το κυνηγάνε πολύ ή τουλάχιστον αυτή είναι η εικ´ονα που έχω σχηματίσει εγώ' date='αν ξέρετε ότι αυτό έχει αλλάξει ευχαρίστως να το ακούσω,αλλά δεν έχει τύχει ποτέ να ακούσω ότι αύξησε ποσό επιδότησης με σκοπό να κρατήσει πελάτες!!

Δημοσ.

+1 για το magic και απο εμένα. Λίγη μνημούλα να είχε παραπάνω και δεν θα είχα κανένα παράπονο.

Εφαρμογές οτι χρειαστείς θα το βρεις στο market και απο cosmote έρχεται έτοιμο με ΗΤC sense UI και οταν βγεί επίσημη αναβάθμιση σε κάποια άλλη έκδοση android θα μπορείς να την κάνεις ανετα.

Δημοσ.
Δεν αντιλέγω μιλάω πάντα για την προσωπική μου εμπειρία με την συγκεκριμένη εταιρία.Απλά λέω ότι η cosmote δεν είναι και πολύ φανατική στο να κρατήσει πελάτη όπως άλλες εταιρίες που το κυνηγάνε πολύ ή τουλάχιστον αυτή είναι η εικ´ονα που έχω σχηματίσει εγώ,αν ξέρετε ότι αυτό έχει αλλάξει ευχαρίστως να το ακούσω,αλλά δεν έχει τύχει ποτέ να ακούσω ότι αύξησε ποσό επιδότησης με σκοπό να κρατήσει πελάτες!!

Έχω wind. Τους πήρα 3 φορές τηλέφωνο για να με βάλουν σε πρόγραμμα που ήταν μόνο για καινούριους συνδρομητές και είχα όλες τις φορές άκυρο. Έκανα αίτηση μεταφοράς αριθμού και με έχουν καλέσει 3-4 φορές ως τώρα, αν και δεν κατάφερα να μιλήσω όπως γράφω σε ένα άλλο μήνυμα :)

Δημοσ.

για δες και το καινουριο lg mini.

απλα ειναι στα 360 περιπου

αν τους απειλησεις να φυγεις δε θα κερδισεις τιποτα.

παντως μπορεις να κανεις μια αιτηση για παραπανω επιδοτηση και σε 3 μερες θα ξερεις αν σου τη δωσουν

---------- Προσθήκη στις 19:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:39 ----------

δες και το καινουριο lg minι

κανει ομως γυρω στα 360

και κανε μια προσπαθεια για παραπανω επιδοτηση

σε 3 μερες θα ξερεις αν σου τη δωσουν η οχι

οσο για να τους απειλησεις να φυγεις...δε θα καταφερεις απολυτως τιποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...