thanasis_gt Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Καλησπέρα παΐδια ... Έχω ένα πρόβλημα με τα title του site .. Tο site δεν το έχω φτιάξει εγώ αλά προσπαθώ να το βελτιώσω . είναι γραμμένο σε php. για παράδειγμα χρησιμοποίει τη header.php , main.php και footer.php . στο browser μου εμφανίζει πάντα το title τηs header σελίδας σε οποιαδήποτε σελίδα και να πάω του site . Πως θα μπορούσα να τραβώ δυναμικά το title από τη main.php έτσι ώστε ο χρήστης ανάλογα σε πια σελίδα του site μου θα είναι θα βλέπει και το title της main. Please I need help or I lost my job Ευχαριστώ Θανάσης .
Seldimi Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μια τεχνική είναι η εξής: header.php ><title><?php echo "Onoma Selidas - ".$pagetitle ?></title> Και σε κάθε σελίδα όπως η main πριν κάνεις include το header θα γράφεις ><?php $pagetitle = "Τίτλος που θέλω στην τρέχουσα σελίδα"; include "header.php"; //ypoloipos kodikas και δεν θα χάσεις την δουλεία σου
thanasis_gt Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 ευχαριστω παρα πολυ γιατι βοηθεια !!! θα το δω αυριο πως δουλευει !! και θα ενημερωσω!!!!! thanks alot again !!!!!!!!!!! ---------- Προσθήκη στις 13:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:36 ---------- Δυστυχώς δεν μου δούλεψε . Εγώ έχω ένα header για όλες της σελίδες . <title><?php echo "Onoma Selidas - ".$pagetitle ?></title> Όνομα σελίδας όταν λες δηλαδή ?? Το όνομα της main σελίδας όμως για παράδειγμα aboutus.php ??? Εντωμεταξύ έχει ένα άλλο αρχείο που το ονομάζει start.php <?php //set the url array $uri['betistravel.gr']="betistravelgr"; $uri['betistravel.com']="betistravelcom"; $uri['greekvista.com']="greekvista"; $uri['greece-hotels-bookings.com']="greecehotelsbookings"; $uri['cruises-greece.com']="cruisesgreece"; $uri['easy-greece.com']="easygreece"; $uri['in-gr.com']="ingr"; $uri['online-hellas.com']="onlinehellas"; $uri['reservations-gr.com']="reservationsgr"; $uri['travel-ok.com']="travelok"; //$DOCUMENT_ROOT = "."; $DOCUMENT_ROOT = "/var/www/vhosts/greekvista.com/httpdocs"; include_once $DOCUMENT_ROOT.'/include/generic.php'; //include_once'/include/generic.php'; unset($domain, $SQL, $incfile, $defsite, $incfile, $incend); $defsite='betis'; // assign the user ex. markopolo.greekvista.com will give the domain markopolo $tmpdom=getenv("HTTP_HOST"); $tmpdom2=explode(".",$tmpdom); $result = count($tmpdom2); if( $result >= 4 ) { $domain = $tmpdom2[1]; $url=$tmpdom2[2].".".$tmpdom2[3]; }else{ $domain=$tmpdom2[0]; $url=$tmpdom2[1].".".$tmpdom2[2]; } //echo "test1"; //exit; //$domain=$tmpdom2[0]; if (empty($tmpdom[2])) // if we have a greekvista.com type of address $domain= $defsite;; $domain=strtr($domain,"_"," "); // check if the user exists and has publish rights if($domain == 'www') { $domain=$defsite; } else { //find user id in order to validate the url $search_id="SELECT u_id from user_info WHERE user_info.servername='$domain'"; $b_db->Query($search_id); $user=$b_db->fetchArray(); $id=$user['u_id']; $SQL="SELECT * FROM users,user_info WHERE users.id=user_info.u_id AND user_info.servername='$domain'"; @$b_db->Query($SQL); if (!$b_db->Get("rows")) { $domain='error'; } else { $a_user=$b_db->fetchArray(); $url_compare="select ".$uri[$url]." from user_domain where u_id=".$id; $b_db->Query($url_compare); $result=$b_db->fetchArray(); if($result[$uri[$url]]==='Y'){ if ($a_user['state']=='f'){ $domain=$defsite; } }elseif($result[$uri[$url]]==='N'){ $domain=$defsite; } } } if($domain == 'error' || $domain == 'betistravel'){ $domain = 'betis'; } $scriptpath=$path."/users/$domain"; $incfile=$path.'/users/'.$domain.'/header.php'; $incend=$path.'/users/'.$domain.'/footer.php'; $dynmenu=$scriptpath.'/dynmenu.php'; if (!file_exists($incfile)) { $incfile=$path.'/users/'.$defsite.'/header.php'; $incend=$path.'/users/'.$defsite.'/footer.php'; } //echo $incfile; //exit; include"$incfile"; ?>
Seldimi Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Θα βρεις που βρίσκονται τα <title> tags... είναι στο header.php συνήθως... Και εκεί βάζεις ότι θες δλδ <title><?php echo "Με λένε Δημήτρη- ".$pagetitle ?></title> και αντίστοιχα σε κάθε σελίδα γράφεις δικό σου $pagetitle. Απλά εκείνο θα μένει σταθερό και δίπλα θα αλλάζει.. πχ Με λένε Δημήτρη - Αρχική σελίδα Με λένε Δημήτρη - Τίτλος 2ης σελίδας κτλ
dewn735 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Από αυτά που διάβασα, η κάθε σελίδα σου πρέπει να έχει έναν τέτοιο κώδικα: ><?php include "header.php"; //Το περιεχόμενο της σελίδας σου include "footer.php";?> Εάν είναι όντως έτσι, θα πρέπει σε κάθε σελίδα σου να κάνεις το εξής: ><?php $pagetitle="Ο τίτλος που θες"; include "header.php"; //Το περιεχόμενο της σελίδας σου include "footer.php";?>
thanasis_gt Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Καλημέρα φίλοι μου . Το έφτιαξα αυτό που σας ρώτησα !!! Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σας !!!! Επειδή εγώ έχω ασχοληθεί περισσότερο με Microsoft τεχνολογίες και έγραφα Κώδικα για ERP προγράμματα , αλλά θέλω να αρχίσω να διαβάζω php τη μου προτείνετε να αρχίσω να ασχολούμαι με joomla κτλ ? ?
dewn735 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 θέλω να αρχίσω να διαβάζω php τη μου προτείνετε να αρχίσω να ασχολούμαι με joomla κτλ ? ? Δε νομίζω να το πολυκατάλαβα αυτό... Θες να μάθεις php ή να ασχοληθείς με το joomla; Το joomla (όπως και τα υπόλοιπα γνωστά cms) είναι γραμμένο σε php, αλλά ουσιαστικά ο λόγος ύπαρξής τους είναι για να αποφύγεις το γράψιμο κώδικα σε php!! Είναι σα να λες: "Θέλω να διαβάσω C++, να ασχοληθώ με τα Windows;"
thanasis_gt Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 οχι php διαβαζω , δεν θα ασχοληθω καθολου με joomla ... Ασχετο....................................... και μαλον τη δουλεια μου τη χανω ηθελε να του φτασω το site να εχει επισκεψημοτητα πανω απο 1000 την ημερα , χωρις tools χωρις τπτ . με 4 ωρες την ημερα και χωρις ενσυμα........ Σωστος ????
Seldimi Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Εεεε??? Από πότε παραγγέλνεις και τους επισκέπτες όταν φτιάχνεις μια ιστοσελίδα; :Ρ Ο ρόλος σου είναι να την σχεδιάσεις, να την ανατπύξεις και να την προωθήσεις (με χρέωση όλα) απο εκεί και πέρα είνια στο χέρι του ιδιοκτήτη αν προχωρήσει... Τέτοιους "ερασιτέχνες" επαγγελματίες μην τους δίνεις καθόλου σημασία... περιμένουν ότι με 300-500ευρώ θα επενδύσουν και θα βγάλουν δισεκκατομύρια..
thanasis_gt Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 η αναγκη σε κανει ολους αυτους τους ερασιτεχνες να τους φας στη μαπα ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.