haHa Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μιας και μιλαμε για παιχνιδια, εδω και καποιες μετρησεις που δειχνουν το απολυτως αναμενομενο: οτι σε ιδιο hardware(mac mini nvidia) , τα windows 7 x64 εκμεταλλευονται καλυτερα το hardware και εχουν καλυτερες επιδοσεις απο οτι το mac os x 10.6 . Ολα αυτα σε OpenGL. http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=linux_windows_part3&num=1 http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=linux_windows_part3&num=5 With every OpenGL gaming test and at every tested resolution, Microsoft Windows 7 x64 was significantly faster than Mac OS X 10.6.3 on Apple's very own hardware. ... So while Microsoft Windows 7 Professional took the lead in all of these gaming tests on Apple hardware, aside from when using Intel integrated graphics, Ubuntu 10.04 LTS "Lucid Lynx" was a faster gaming platform than Mac OS X "Snow Leopard", which is good news for once the Steam Linux client arrives. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μιας και μιλαμε για παιχνιδια, εδω και καποιες μετρησεις που δειχνουν το απολυτως αναμενομενο: οτι σε ιδιο hardware(mac mini nvidia) , τα windows 7 x64 εκμεταλλευονται καλυτερα το hardware και εχουν καλυτερες επιδοσεις απο οτι το mac os x 10.6 . Ολα αυτα σε OpenGL. http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=linux_windows_part3&num=1 http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=linux_windows_part3&num=5 With every OpenGL gaming test and at every tested resolution, Microsoft Windows 7 x64 was significantly faster than Mac OS X 10.6.3 on Apple's very own hardware. ... So while Microsoft Windows 7 Professional took the lead in all of these gaming tests on Apple hardware, aside from when using Intel integrated graphics, Ubuntu 10.04 LTS "Lucid Lynx" was a faster gaming platform than Mac OS X "Snow Leopard", which is good news for once the Steam Linux client arrives. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 οτι σε ιδιο hardware(mac mini nvidia) , τα windows 7 x64 εκμεταλλευονται καλυτερα το hardware και εχουν καλυτερες επιδοσεις απο οτι το mac os x 10.6 ...και να συμπληρώσω όπως πάντα: σε καθαρή εγκατάσταση. Όχι σε αυτήν που έχουν οι περισσότεροι υπολογιστές όπου τα Windows έχουν αρχίσει να σέρνονται αν δεν έχει γίνει φορμάτ τον τελευταίο χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 ...και να συμπληρώσω όπως πάντα: σε καθαρή εγκατάσταση. Όχι σε αυτήν που έχουν οι περισσότεροι υπολογιστές όπου τα Windows έχουν αρχίσει να σέρνονται αν δεν έχει γίνει φορμάτ τον τελευταίο χρόνο. Φυσικα ειναι σε καθαρη εγκατασταση. Οπως σε καθαρη εγκατασταση ειναι και το mac os x. Δικαια πραγματα. Τις εικασιες κλπ οπου ενα προγραμμα/παιχνιδι/benchmark σε mac os x ή σε windows "αρχιζει και σερνεται" μετα απο λιγο καιρο, φαινεται δεν τις πιστευει σχεδον κανενας σοβαρος reviewer. Οπως και να εχει , ειδαμε αυτο που αναμεναμε: οτι τα windows 7 εκμεταλλευονται καλυτερα το hardware(της apple!) ακομα και απο οτι το ιδιο το λειτουργικο της apple! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 @haha Μέχρι και εδώ θα μιλάμε για windows vs OS X ?? Ακόμα και αν είναι καλύτερα κατά 10-20 frames τα Windows στον συγκεκριμένο τομέα, τι σχέση έχει ???? Αυτό το topic είναι για το steam στα Mac .. Για τα άτομα που θέλουν να παίζουν παιγνίδια στα Mac τους και όχι σε Windows .. Το είπαμε άλλωστε 10000000 φορές .. Τα Windows είναι καλύτερα από τα Mac σε ότι αφορά gaming .. Case closed .. Ας πάμε παρακάτω .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Φυσικα ειναι σε καθαρη εγκατασταση. Οπως σε καθαρη εγκατασταση ειναι και το mac os x. Δικαια πραγματα.Τις εικασιες κλπ οπου ενα προγραμμα/παιχνιδι/benchmark σε mac os x ή σε windows "αρχιζει και σερνεται" μετα απο λιγο καιρο, φαινεται δεν τις πιστευει σχεδον κανενας σοβαρος reviewer. Γι' αυτό και κανένας δεν ασχολείται με τους reviewers αλλά πιστεύει τις "εικασίες" που βλέπει συνεχώς γύρω του να επιβεβαιώνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Είναι ανάγκη να τσακώνεστε ΚΑΙ για αυτό το θέμα; Είπα να μην το κλειδώσω. Σας παρακαλώ, μην με κάνετε να το μετανιώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Είναι ανάγκη να τσακώνεστε ΚΑΙ για αυτό το θέμα; Είπα να μην το κλειδώσω. Σας παρακαλώ, μην με κάνετε να το μετανιώσω Δεν νομίζω ότι είπα κάτι λάθος .. Παραδέχτηκα ακόμη αυτά που λέει ο haha σχετικά με την έρευνα που έγινε .. Απλά θεώρησα ότι δεν κολλούσε στο άλλο topic .. Δεν υπάρχει λόγος να γίνει άλλο topic κατά την γνώμη μου, μιας και δεν υπάρχει συζήτηση για να γίνει .. Τα Windows είναι καλύτερα από τα OS X για gaming .. Ακόμη και αν δεν πρόκειται για λίγα frames, κανείς δεν θα προτείνει ένα Mac σε έναν που θέλει να αγοράσει υπολογιστή για παιγνίδια .. Υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δεν πήγαινε σ' εσένα αυτό, στο Manuel με το Haha πήγαινε που φαίνεται πως έχουν ως χόμπι να τσακώνονται. Εσύ δίκιο είχες, γι' αυτό και ξεχώρισα τα μηνύματα από τη συζήτηση για το Steam και τα έβαλα σε νέο topic. Κι εγώ πιστεύω πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συζήτηση η υπεροχή των windows σε gaming, σκέφτηκα όμως πως δεν ήταν ανάγκη να το κλειδώσω κι όλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί ανοίχτηκε νέο θέμα, αφού είναι γνωστό ότι τα Windows υπερτερούν στο gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Ούτε εγώ βρίσκω λόγο για τσακωμό. Η διαφωνία υπάρχει μόνο σε ένα σημείο. Στο αν τα Windows κουτσαίνουν με τον καιρό ή όχι. Είπε ο καθένας το δικό του, τέλος. Αφού πάντως όλοι ισχυρίζεστε ότι εγώ κάνω καυγά χωρίς λόγο, εξηγήστε μου και μένα τον άσχετο (με ειλικρίνεια το λέω) γιατί στο καλό κάνουμε κάθε χρόνο φορμάτ στα μηχανήματα με Windows, αφού το μηχάνημα έχει την ίδια απόδοση είτε σε καθαρή εγκατάσταση είτε σε βρώμικη (όπως δηλαδή συμβαίνει στο MacOSX); Δε θέλετε να το συζητήσετε; Το θεωρείτε αυτονόητο ότι είναι στη φαντασία μου το σούρσιμο των Windows; Έχω τους πιο γκαντέμηδες γνωστούς του κόσμου και οι υπόλοιποι δεν χρειάζονται format; Μη σώσουμε και το συζητήσουμε. ΥΓ. Σχεδόν όλα τα laptop από τους πολύ κοντινούς μου ανθρώπους χρειάζονται format (κανένας δεν έχει τις γνώσεις και εγώ δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ) με αποτέλεσμα να σέρνονται. Να ανεβάσω συγκριτικά τεστ; Να τους προτείνω να αγοράσουν ξανά PC την επόμενη φορά γιατί θα έχουν καλύτερες επιδόσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 [...]Αφού πάντως όλοι ισχυρίζεστε ότι εγώ κάνω καυγά χωρίς λόγο, εξηγήστε μου και μένα τον άσχετο (με ειλικρίνεια το λέω) γιατί στο καλό κάνουμε κάθε χρόνο φορμάτ στα μηχανήματα με Windows[...] Μικρή διόρθωση. Δεν κάνουμε, κάποιοι, δεν ξέρω πόσοι, κάνουν. Τα τελευταία 7 χρόνια που θυμάμαι, format στα XP έκανα μια φορά, όταν άλλαξα το μισό hardware του υπολογιστή. Εδώ και μισό χρόνο είμαι dualboot με Win7. Και ναι, είμαι κι εγώ απ αυτούς που δοκιμάζουν ότι χαζό πρόγραμμα βρουν στο internet. Και ούτε σε κάποιον απ τους γνωστούς μου συμβαίνει αυτό που αναφέρεις, ούτε στους pc illiterate. Δεν ξέρω ίσως επειδή τους έχω πει δυο στοιχειώδη πράγματα, ίσως έτυχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Ε, πες τα και σε μένα αυτά τα δύο στοιχειώδη, να τα διαδώσω, να μην ξανακάνουμε φορμάτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Manuel, έτσι όπως τα λές είναι, και σε μένα και σε πόσους φίλους μου χρόνια τώρα φορμάτ στο φορμάτ κάθε χρόνο, στάνταρ διαδικασία έχει γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Με ολη την φιλικοτητα και απλα επειδη ετυχε να προσεξω το νημα εγω δεν εχω κανει ποτε φορματ απο το 1998 σε κανενα συστημα μου.Χρησιμοποιω μονο Windows.Ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα ταχυτητας η λειτουργικοτητας,ολα πανε αψογα. Εδω και τρια χρονια,εχω τον ιδιο δισκο για το λειτουργικο,εναν 80αρη Samsung.Κανενα προβλημα,καμμια αναγκη για φορματ,ολα καλα και γρηγορα. Επισης επειδη στηνω μηχανηματα για φιλους μου,καμμια φορα πανω απο 10 τον χρονο,ετσι για χομπυ,απο οτι ξερω επισης κανενας τους δεν εχει κανει ποτε φορματ.Η μονη εξαιρεση ισως ειναι οταν αλλαξαν μερικοι λειτουργικο.(Π.χ. σπο Vista σε Windows 7.) Γενικα οπως ειπα και πριν εχω να ακουσω την λεξη φορματ απο το 1995-1998.Με ελαχιστη εξαιρεση καποιους πολυ νεαρους μαθητες,που μαζευαν του κοσμου τα αχρηστα προγραμματα και ιους και γενικα σκουπιδια απο αλογιστη χρηση του ιντερνετ και τοτε μονο γινοταν ο δισκος τους και το λειτουργικο καπως αργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.