Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η δημοφιλής gaming πλατφόρμα Steam, είναι πλέον επίσημα διαθέσιμη και για χρήστες Mac. Το Steam store, διαθέτει 60 τίτλους παιχνιδιών για Mac και οι χρήστες του έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε αυτούς μέσα από τον browser και να κατεβάσουν όποιο επιθυμούν. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά παιχνιδιών είναι το κατέβασμα του Steam client.

Η Valve, διαθέτει δωρεάν το παιχνίδι Portal μέχρι τις 24 Μαΐου ως κομμάτι της διαφημιστικής καμπάνιας του Steam για Mac. Η LucasArts ανακοίνωσε επίσης ότι διάσημοι παλαιότεροι τίτλοι ενσωματώθηκαν στη συλλογή, όπως “Indiana Jones and the Fate of Atlantis”, “Loom” καθώς και άλλα adventures της εταιρείας.

Όλοι οι τίτλοι που είναι διαθέσιμοι στο Steam Play program, παρέχουν τη δυνατότητα να «μετατραπούν» δωρεάν σε όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες. Δηλαδή, αν κάποιος χρήστης αγοράσει ένα τίτλο, ή τον έχει ήδη στην κατοχή του σε PC, μπορεί να τον κατεβάσει μέσω του Steam client στον Mac του χωρίς επιπλέον κόστος.

Link.png Site: tuaw.com

File.png Download: Steam client για Mac

Επεξ/σία από dimitris2006
Δημοσ.

με τις τιμες που εχουν τα παιχνιδια στο steam και με τις τιμες των mac,παταγος θα γινει...:-D

Δημοσ.

Το portal όπως αναφέρθηκε προσφέρεται δωρεάν αυτήν την στιγμή στο steam τόσο σε macs όσο και σε win.Όσοι δεν το έχετε ακόμα ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ

Γύρω στα 5 GB install.

Δημοσ.
Το portal όπως αναφέρθηκε προσφέρεται δωρεάν αυτήν την στιγμή στο steam τόσο σε macs όσο και σε win.Όσοι δεν το έχετε ακόμα ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ

Γύρω στα 5 GB install.

Μέχρι της 24 Μαίου, αρκετός χρόνος για να το τερματίσει κάποιος.!:)

Το κακό με το steam είναι ότι φορτώνει ένα σκασμό gigabytes με κάθε game..

Έχω αγοράσει τo Space Quest anthology (2.49 euro) κ όλο το install είναι 1 γίγα...(σούμα όλα σε pc ούτε 200mb)

Δημοσ.
Εγω παντως καταλαβα οτι αμα το κατεβασεις μεχρι της 24 Μαιου το κρατας για παντα free

Ναι και εγω αυτο καταλαβα?

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό ισχύει. Δεν είναι trial weekend είναι προσφορά ΤΖΑΜΠΑ. Αρκεί να το κάνεις tag με το steam account σου μέχρι τις 24 του μηνός. Μακράν απο τα καλύτερα promotions ever.

Πληροφορίες και εδώ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είμαι στο 82%. Που θα πάει; Αύριο θα έχει τελειώσει. Το έχω τερματίσει το Portal, αλλά πολύ θα το χαρώ να το ξαναπαίξω. Παιχνιδάρα.

Επιβεβαιώνω ότι εγώ που είχα λογαριασμό στο Steam και είχα αγορασμένο ένα πακέτο Holiday Collection (κάπως έτσι) που είχε μέσα Half Life, Half Life 2 και Episode 1, τα βρήκα κανονικά μέσα στο Steam για Mac (σαν αγορασμένα) με τη σημείωση, όμως, ότι ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Πότε λοιπόν θα μπορέσουμε να (ξανα)χαρούμε το Half Life 2 μέσω Mac; Τι λένε οι ανακοινώσεις;

Δημοσ.
Δεν είχανε πει ότι με την κυκλοφορία του Steam για Mac θα ερχόταν και το Portal 2;

ειχαν πει πως απο εδω και περα η valve θα κυκλοφορει παιχνιδια και για τα 2 και το πρωτο νεο απο αυτα θα ειναι το portal 2.

Πολυ καλο για τα mac αυτο και φανταζομαι πως απο εδω και περα θα βγαινουν πολλα παιχνιδια

Και επιτελους ενα προγραμμα που ενωνει gamers απο διαφορετικα λειτουργικα (αν θυμαμαι καλα θα βλεπει ενα mac ενα pc στα διαδυκτιακα παιχνιδια)

Δημοσ.

Ενημερωτικά ΠΡΟΣΕΞΤΕ πάρα πολύ τι αγοράζετε απ τη steam. Σε κάποια έχει καλές τιμές, σε άλλα είναι ληστές! Ενδεικτικά, ήθελα να αγοράσω το BF - Bad Company 2. 49.99 η τιμή του. Κάντε μια βόλτα στα γνωστά μαγαζιά να δείτε πόσο το έχουν. 29.90 το πήρα! Δηλαδή 29.90 με συσκευασία και DVD μέσα, και 49.90 να το κατεβάσεις από steam. Όταν δε τους ζήτησα το λόγο μέσω mail για ποιό λόγο η χαώδης διαφορά τιμής....Thank you for contacting Steam Support. Unfortunately, Steam does not offer price matching. For information on current sales and promotions please refer to the Steam Storefront or Steam News. Και να φανταστείτε οτι στο μήνυμά μου απλά τους ρωτούσα για ποιό λόγο αγοράζω κάτι σε ηλεκτρονική έκδοση με 49.99 και το βρίσκω στην κανονική του συσκευασία με 29.90. Και αυτοί υπέθεσαν οτι τους ζητούσα price matching....Ότι να ναι....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...