Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που έχει καλύτερο η apple είναι το marketing και αψεγάδιαστη εμπειρία. Αλλά έχει και ένα bad-attitude το οποίο θίγει τον καταναλωτή. Αυτό το βλέπεις όταν κάνεις jailbreak όπου παίρνεις πράγματα τα οποία δεν υπήρχε λόγος να μην σου τα δώσουν. Ας πούμε multytasking. Μπορεί να laggarei εάν έχεις πολλές εφαρμογές αλλά έχεις την επιλογή να μην το χρησιμοποιήσεις και να μην laggarei καθόλου. Προσωπικά στο ipod2g μου, τρέχω safari+πολλά apps αλλά όχι games χωρίς lag. Όχι τέλεια αλλά ικανοποιητικά. To android αυτό κάνει, δίνει την επιλογή ακόμα και εάν δεν είναι τέλειο. Οπότε εγώ θα έλεγα ότι το μεν iphone OS είναι μία φεράρι χωρίς abs, ηλεκτρικά παράθυρα, ζώνες ασφαλείας, στροφόμετρο...ενώ το android μία φεραρι με όλα comple αλλά λίγο γραντζουνισμένο το φτερό και και ίσως θέλει άλλες ζάντες. Τα προβλήματα του android φτιάχνονται, δεν χρειάζεται να είσαι φιλόσοφος. Θέλει ένα ρετουσάρισμα, ενώ η apple πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά (και συμφέροντα) για να βελτιωθεί...

σημείωση: Ξέρω ότι το multytasking θα έρθει, έφερα ένα παράδειγμα για να τονίσω πόσο άργησε να έρθει.

Δημοσ.

Είναι κουραστικό να επαναλαμβάνομαι αλλά όλοι το ξεχνάνε!

Τα tablets ΔΕΝ είναι τηλέφωνα.

Φυσικά το θες να είναι εύχρηστο αλλά θες να έχει και δυνατότητες.

Εκεί κατά την γνώμη μου είναι το δυνατό χαρτί του android που μπορεί να είναι απλό όμως είναι και παραμετροποιήσημο και σου δίνει περισσότερες δυνατότητες.

Δημοσ.

Nightstrike συμφωνώ μαζί σου αλλά επανέρχομαι σε αυτό που είπα οτιη apple ο,τι κάνει το κάνει απλά τέλειο. Όπως είπε Και ο jobs το multitasking δε θα είναι το κλασσικό αλλά μια τελείως νέα ιδέα της apple για βελτίωση της απόδοσης. Προφανώς θέλει να δείχνει ότι φτιάχνει τις πιο σούπερ ντουπερ τελειες συσκευές κάνοντας τες να μην κολλάνε. Αλλά ναι θα έπρεπε να δίνεται η δυνατότητα να το φτάσουμε στα όρια του, in other words: jailbreak ;)

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.

Για όσους θέλουν να πάρουν μια πρέζα από flash on android tablet:

http://www.engadget.com/2010/05/04/adobe-shows-off-prototype-android-tablet-running-air-and-flash/

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=T4s4MyX8vqo&feature[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=ttn1G0Kw62o[/ame]

Όλα τα λεφτά θα είναι τα tablets με το chipset της nvidia -- tegra2 από ότι φαίνεται. Από τα λεγόμενά τους τρέχει άψογα flash και αν δεν απατώμαι 1080p. Από γραφικά σηκώνει unreal engine. Yey :P

Δημοσ.

Η τελευταία ανακοίνωση του adam που άκουσα έλεγε ότι θα έβγαινε τουλάχιστον 2 μήνες αφού ολοκληρωθεί το adobe flash για android κάνοντας τις απαραίτητες δοκιμές πρώτα. Το froyo είναι κοντά :P

Δημοσ.

το froyo θα ανακοινωθεί στο google I/0 ? Μακάρι να έχουν πάντως το froyo στο adam μιας και θα περάσουν 2 μήνες...

Κάτι άσχετο, αν και είναι λίγο χαζό το ξέρω. Μακάρι να υπάρχει κάτι όπως και στο ipad να κάνει τα apps fit to screen. Βέβαια το λέω χαζό γιατί λογικά θα βγουν tablet specific apps και δεν θα χρησιμοποιείς αυτά που ήταν για κινητό. Μέχρι τότε όμως καλό είναι να έχεις την σιγουριά :P

Σε ένα video με το froyo είδα πως χειρίστηκαν τις flash εφαρμογές κάνοντας τες fit to screen και ήταν πολύ πετυχημένο IMO.

Δημοσ.

Σε λίγο καιρό και όταν με το καλό μπει και η MS στο παιχνίδι θα χαρούμε πολλά και ποιοτικά προιόντα και ελπιζω κάποια στιγμή να γίνουν και λίγο πιο φτηνά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...