galistaboy Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 εγω θα ελεγα για κατι τετοιο να εβλεπες με 6πυρινο AMD και με αρκετουτσικη μνημη και φυσικα με λειτουργικο συστημα Linux (αν θες ακουσε με Debian 64bit)
sozz Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Παρε μια βαρβατη οθονη - tv , αγορασε ενα ps3 και τα υπολοιπα δωστα σε παιχνδια.Δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για pc.Σε 2- 2.5 χρονια η τοστιερα της κουζινας περισσοτερο θα κοστιζει............... με τοσα λεφτα θα παιζει οπως πρεπει τα παιχνιδια και οχι πετσοκομμενα οπως το ps3
atropa Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 o i7 καλλιτερα να ειναι 1366 socket με 3πλες μνημες.. το πληκτρολογιο ειναι overkill.. και παρε καλλητερα μια 23/24 οθονη ( lg/samsung) και μια 5870 ατι και τα εξτρα φραγκα παρε εναν 1τβ δισκο και τον ιντελ ssd 160g. ---------- Προσθήκη στις 18:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:18 ---------- εγω θα ελεγα για κατι τετοιο να εβλεπεςμε 6πυρινο AMD και με αρκετουτσικη μνημη και φυσικα με λειτουργικο συστημα Linux (αν θες ακουσε με Debian 64bit) μαλιστα....
nikos21aek Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 @galistaboy να δώσει τόσα λεφτά και να πάρει ποντίκι και πληκτρολόγιο του κιλού;
Tuna Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Το G19 δεν το διαπραγματεύομαι έχω φάει κόλλημα (ναι πείτε με θύμα του καταναλωτισμού και της ελκυστικής οθόνης του ). και παρε καλλητερα μια 23/24 οθονη ( lg/samsung) και μια 5870 ατι και τα εξτρα φραγκα παρε εναν 1τβ δισκο και τον ιντελ ssd 160g. Όσον αφορά αυτό δεν ξέρω αν συμφέρει να έχω περισσότερο αποθηκευτικό χώρο ( το πολύ πολύ όταν μου χρειαστεί δίνω 100ευρο για 1TB WD ) απο το να πάρω μια αρκετά καλύτερη οθόνη. εμ... για ξανακοίτα λίγο τη σύνθεσή σου.... Τί εννοείς; Οπότε αλλάζω το κουτί σε Haf και πάω -100 και για να αφαιρέσω άλλα 100 και να φτασω στο όριο μου λέω να βάλω τον i5 750 αντί του i7. Μπορεί λοιπόν κάποιος να μου πεί αν θα δώ μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο επεξεργαστών προς το παρόν (γιατί σε 1-2 χρόνια τον κάνω αναβάθμιση με την μισή τιμή) Έκανα και την σύνθεση: Uploaded with ImageShack.us"] Uploaded with ImageShack.us[/url] Σύνολο 1.981Ε συν την Dell U2711 2.600 ευρο. ΥΓ: Επειδή θα τον πάρω σε 18 μέρες αξίζει να ψάξω σε άλλα sites να τα βρώ φθηνότερα ή να τα πάρω όλα απο πλαίσιο;
atropa Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 εγώ ξαναλέω να κοιτάξεις λίγο της συμβατότητες άλλη μια φορά... εκεί προς mobo/cpu μεριά... ---------- Προσθήκη στις 21:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:21 ---------- Σκληρο δισκο δεν εχεις βαλει.......... λέω και εσύ να κοιτάξεις λίγο πιο καλά....
Luffy-san Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μονο με τον ssd δηλαδη θα τη βγαλει ; Δεν τη προσεξα τη μητρικη Εψαχνα να βρω τι λειπει .....
fastmanakos Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Ας πώ κι εγώ την άποψή μου για τον φίλο.Για κανένα λόγο σύνθεση με 2500 ευρά και τον ι5-750.Τουλάχιστον ι7 η τον εξαπύρηνο της amd.Επίσης εγώ προσωπικά θα έβαζα και τουλάχιστον 2χ1terra σκληρούς για δεδομένα και όπωσδήποτε έναν ssd.Επίσης νομίζω χωρίς να ξέρω σίγουρα όμως ότι θα χει μπουκάλι με ι5 και 5970 εκτός και αν τον κλοκάρεις αρκετά.Κάποιος που ξέρει ας με διορθώσει αν κάνω λάθος.Τροφοδοτικό η corsair ή enermax 800 άρι θα έβαζα.Και για κανένα λόγο (απ ότι κατάλαβα απο τα γραφόμενά σου) την 27άρα dell.Δεν πιστέυω ότι θα χρειαστείς τόσο καλή οθόνη για κανένα μα κανένα λόγο.Μπορεί να είναι κορυφαία αλλά να κρατάμε και μία ισορροπία στο σύστημα που θέλουμε να στήσουμε.Όχι να βάζουμε επεξεργαστή ι5 750 και 650 ευρά για οθόνη.Εκτός και αν ασχολείσαι τόσο πολύ με επεξεργασία φωτογραφιών που τότε πάω πάσο σύρε για την dell. ΥΓ: -88 ευρά τα παραθύρια..
LouCi4er Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 ΥΓ: -88 ευρά τα παραθύρια.. Ναι ειναι και ενας αλλος που του το εχει πει 3-4 φορες αλλα μπα.
phanispal Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 http://www.tomshardware.com/reviews/balanced-gaming-pc-overclock,2625.html Bottleneck θα έχει ό,τι και να βάλει.
atropa Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 http://www.tomshardware.com/reviews/balanced-gaming-pc-overclock,2625.html Bottleneck θα έχει ό,τι και να βάλει. εμ γιατί λέω μια 5870.. 1τβ δίσκο το λιγότερο, πιο μεγάλο ssd καλή ψύξη cpu και το λιγότερο έναν i7 860 ( 1156 ) καλύτερα έναν ι7 930 ( 1366 και 3χ 2γιγα μνημη ) και μια καλή αλλά το λιγότερο στη μισή τιμή οθόνη 23.
Dropsreef Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 1ον:Φιλε μου ενδιαφερεσαι κυριως για gaming σωστα?Θεωρεις οτι το να δωσεις πολλα χρηματα σημερα αγοραζοντας ενα πανακριβο συστημα θα εχει την ίδια αξία το σύστημα σου 2 χρόνια μετα? 2ον:Απο ενα χρηματικό όριο και μετα η διαφορα σε αποδοση ειναι απειροελαχιστη!Ενα συγχρονο συστημα σημερα των 1200€ με ενα συστημα των 2500€ πιστεψε με εχουν διαφορα 1300€ αλλα σε αποδοση η διαφορα τους το πολυ να ειναι ενα 5%(ειδικα σε gaming που σε ενδιφερει) 3ον:Το hardware που θα κυκλοφορει σε δυο χρονια απο τωρα με τις ραγδαιες εξελιξεις στον τομεα τηςς τεχνολογιας πιστεψε με δεν θα συγκρινεται ουτε κατα διανοια με οτι θα αγορασεις αυτη τη στιγμη!Δεν σου προτεινω να μην αγορασεις,σου προτεινω να μην δωσεις τοσα πολλα οταν μάλιστα η διαφορα στην απόδοση ειναι ελάχιστη! Η πρόταση μου λοιπον ειναι η εξής: Ενδιαφερεσαι για gaming?όμορφα!Αγοραζεις εναν amd 955 και μια καρτα γραφικών 5870(θα σου πρότεινα και την 5850)!Βάζεις 4 gb ram και όταν διαπιστώσεις πως χρειάζεσαι επιπλέον μνήμη αγοράζεις άλλα 4 Gb ram!Ένας ssd στα 80 gb για να περάσεις το λειτουργικό σου και κάποια άλλα προγράμματα και ένανς σκληρο green στο 1,5ΤΒ χωρητικότητα για να 'εχεις άπλετο αποθηκευτικό χώρο!Το κουτί είναι full tower Που σου προτείνω και το τροφοδοτικό έιναι corsair στα 620 watt με αποσπώμενα καλώδια! ο intel -I7 δεν ειναι καλή επιλογη(εφοσον σε απασχολει το gaming) ούτε ο Intel i-5 ειναι καλή επιλογή καθώς το συγκεκριμένο socket (1156) του χρόνου κατα πάσα πιθανότητα θα αντικατασταθεί απο το socket 1155 οπότε δεν θα μπορεις να κάνεις καμία αναβάθμιση! (μην το πάμε σε υποστηρικτές intel vs υποστηρικτές amd σας παρακαλω πολυ.Απλά θεωρω πως ένας χρήστης που δεν ασχολείται με βαριες εφαρμογες οπως επεξεργασια εικονας,σχεδιαστικα προγράμματα κτλ το να αγοράσει έναν intel i-7 δεν ειναι και η πιο σοφή επιλογή) Συνολικό κόστος 1770€ με περιφερειακές συσκευές που θα σου μείνουν για πολύ καιρο ακόμα Εννοειται οτι σε θέμα gaming η σύνθεση θα σε καλυψει 100% χωρις καμία υποχώρηση σε θέμα απόδοσης (μοναδική αλλαγή αν θελεις παρει τον εξαπύρηνο amd στα 199€ πάερε και μία καλή ψύκτρα και φτάσε σε υψηλές συχνότητες τον επεξεργαστή σου) Οθόνη:DELL ULTRASHARP U2410 EU 427€ καρτα γραφικων:Sapphire ATI Radeon HD 5870 350€ ποντικι:Logitech G500 50€
FaRMaKhs Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Και απο μενα μια συνθεση Uploaded with ImageShack.us"] Uploaded with ImageShack.us[/url] +http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=10282 Υγ:Και αν σε φωτισει ο θεος και ξεχασεις αυτο που σεχει πιασει με το πληκτρολογιο και παρεις ενα φυσιολογικο τοτε βαζεις πανω 2χ5870 και εχεις καθαρισει το λεω γιατι δεν αξιζουν 200 γιουρια για πληκτρολογιο ενα με 20Ε και πολυ ειναι Αυτα απο μενα οτι αλλο θες Pm edit:με amd συνθεση εξαπυρινο κτλ κλτ ολα μαζι τα πρωτα απο 2027Ε βγαινουν 1943Ε αν σε ενδιαφερει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.