Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με usb flash!

-nf3rn0_MaSt3R

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα εχω ενα mini stick kingston 4gb και το βαζω στον υπολογιστη και το βλεπει σαν μοναδα cd. τι να κανω; και μεσα εχω αρχεια που τα θελω... το δοκιμασα σε ασφαλης λειτουργεια τιποτα αυριο θα το δοκιμασω και σε ενα φιλο σε linux μπας και ... καμια γνωμη;

Δημοσ.

...ε σαν τί άλλο να μας πει μπρε συνονόματε;

|nf3rn0_MaSt3R, στου φίλου αν έχεις αρχεία μέσα, και μετά ένα ξεγυρισμένο φορμάτ με το HP USB Formatting Tool

Δημοσ.

...μα είναι αυτά που βλέπει κι αυτός.

Σαν τί άλλο μπορεί να μας πει; ΓΙΑΤΙ έγινε; Ή έχει σημασία το λειτουργικό του/το hardware του/η οδοντόκρεμά του/πού ήταν τη νύχτα μεταξύ 3-4 Απριλίου;

Δημοσ.

Wash με εκνευρίζεις :P Έτσι όπως είναι το κοτοπουλάκι σου, σκέφτομαι την σκηνή από το American History X :devil:

:-)

Δημοσ.

...δεν την έχω δει (μια φορά την ξεκίνησα, αλλά μου φάνηκε πίπα και την παράτησα) - οπότε δεν κινδυνεύω

(στρουθοκάμηλο έπρεπε να βάλω...)

(...και για την ακρίβεια και 'συ μ' εκνευρίζεις : τί κοτοπουλάκι ρε; Πάπια είναι. Την πάπια κάνεις; ) (...και πάψε btw να κάνεις την πάπια και στο θρεντ : σαν τη μάνα μου και 'συ, ρωτάς τα αυτονόητα. Άδικο έχω; Σαν τί άλλο να μας πει το παληκάρι; )

Δημοσ.

Βρεεεε κοτόπουλο :-)

Λέει "το βλεπει σαν μοναδα cd" - αυτό μπορεί να σημαίνει:

-στο device manager το βγάζει στα DVD/CD

-έχει λάθος εικονίδιο και autoplay (κλασικά)

-πετάει τις επιλογές για autorun για cd audio και το παιδί δεν ξέρει τι να κάνει (noob mode)

-ζαμπόν

-τυρί

-...

:P :p :P

...μία ή άλλη, μακάρι να το βοήθησες το παλικάρι :-D

Δημοσ.

...ρε τρελλέ, βάζει το φλασάκι, και στο μάι (χιζ) κομπιούτορα, ΤΣΟΥΠ πετάγεται αντί για ένα φλασάκι, ένα cd ΝΑ - μετά συγχωρήξεως.

Υποθέτω, δηλαδής.

Το πιο πιθανό (λέω).

Εσύ μάλλον το πας πολύ μακρυά - χωρίς να υπάρχει λόγος...

Αλλά κι έτσι να 'ναι, αυτά που λες εμένα, γιατί δεν του τα ρώταγες με τη μία;

...E;;

Δημοσ.

Είναι 3:46 πηχτής βλακείας με essence καμμένων κυττάρων - καιρό είχα να δω τέτοια καμμενιά :-)

φακ γιου; :shock:

ΓΙΟΥ φακ γιου! :-D

Δημοσ.

Παιδες τωρα ειδα χιλια ευχαριστω για τις απαντησεις σας!λοιπον εχω windows 7 ultimate δε ξερω πως το επαθε υποθετω οτι θα το τραβιξα χωρις ασφαλης καταργηση και δεν θα το καταλαβα!λοιπον οταν το βαζω στη usb μου πεταει συσκευη cd και δεν κανει τιποτα μονο εξαγωγη ουτε διαμορφωση τιποτα ουτε μου δειχνει τα αρχεια! ειναι δηλαδη σαν να συνδεω ενα εξωτερικο cd player αυτο!και το κακο ειναι οτι ειχα μεσα αρχεια που τα χρειαζομουν... υποψιαζομαι οτι καηκε αλλα δε ξερω αμα ειχε καει δε θα επρεπε να μην το εμφανιζε καθολου; ισως εχει ιο αλλα τι ιος μπορει να ειναι; ξερετε κανενα προγραμμα για διαχειρηση usb flash; και παλι ευχαριστω παιδια :P και μην πλακονεστε δε κανει :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...