Προς το περιεχόμενο

Δεν κοβεται ο 15ος και 16ος μισθος των υπαλληλων της βουλης.

CROM271

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κάθεστε και κατειγορέιτε αυτο που θα κανετε οι ιδιοι. και εσεις στην θεση τους τα ιδια θα κανατε. ο καθενας τον ευατουλη του κοιταει. ο καθενας κανει οτι τον βολευει δυστηχως ετσι ειναι

Kοίτα επέτρεψε μου να βγάλω τον εαυτό μου απέξω. Δεν είμαστε ΟΛΟΙ το ίδιο. Όσο στηριζόμαστε σε γενικολογίες του κερατά τα υπόλοιπα καβούρια θα μας τραβάνε πάλι μες τη κατσαρόλα. Αυτά να τα πείς σε αυτούς που στηρίζουν αυτόν τον τρόπο ζωής. Εγώ κι αρκετοί άλλοι έχουν μάθει αλλιώς. Χέστηκα με την αντικειμενικότητα. Αν γινόμασταν 100% αντικειμενικοί θα καταλήγαμε στο τρελοκομείο, γιατί δε θα είχαμε δική μας βούληση.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
τους τα εκοψαν (τα επιδοματα αδειας) οπως και σε ολους τους αλλους ΔΥ, αυτό ειπα στο 1ο μου μηνυμα.

απλα, αυτοί παίρνουν εξτρα 2 μισθούς, ως επιδοματα, που ως τωρα ητνα αφορολογητοι, ενώ τώρα φορολογουνται, και μειώνονται κατα 20%.

νομίζω ότι όλο το εισόδημα πήγε -20% όχι μόνο τα επιδόματα...

τα επιδόματα αυτά δινόντουσαν ως υπερωρίες αν δεν κάνω λάθος

Δημοσ.

Τα επιδόματα είναι επιδόματα και οι υπερωρίες υπερωρίες, Χάρη...

Κατά τ' άλλα, αν δεν άλλαξε κάτι έκτοτε, είχε ανακοινωθεί λίγο πριν το Πάσχα, πως θα υπήρχε περικοπή στα 2 δώρα (Χριστούγεννα/Πάσχα) και στο επίδομα αδείας, κατά 30% (το όλο σύνολο δηλαδή, λιγότερο από ένας μισθός μείον)(...για...φέτος - και βλέπουνε...).

Κάποιος ανέφερε πιο πριν μειώσεις (υποχρεωτικές) στους υπουργικούς μισθούς σε Αγγλία. Ακόμα κι αυτό, τί να το κάνεις, αν δεν βγούνε και οι 300 (δικοί μας), να ψηφίσουν ομόφωνα για περικοπές στους μισθούς των, μετά από πχ απλή πρόταση του προέδρου της κυβέρνησης...

Πώς ζητάς από έναν λαό "να κάνει υπομονή", όταν δεν δίνεις...αυθόρμητα το...παράδειγμα.....

Δημοσ.

Χωρις να ειμαι σιγουρος ο 15ος και 16ος μισθος ειναι για το ανοιγμα και το κλεισιμο της βουλης. Να ειχαμε να λεγαμε δηλαδη... Ακομα και το 80% να εκοβαν παλι προκλητικο θα ηταν. Δεν μπορω να το καταλαβω συτο. Παιρνεις ενα μισθο γιατι κλεινει η βουλη και ενα ακομα γιατι ξανανοιγει!!!! Οπως λεμε επιδομα εγκυρης προσελευσης (:confused::confused:) κατι αντιστοιχο...

• Super Moderators
Δημοσ.
Τα επιδόματα είναι επιδόματα και οι υπερωρίες υπερωρίες, Χάρη...

το ξέρω, αλλά δεν έπαιρναν υπερώριες όπως παίρνουν οι υπόλοιποι ΔΥ, για αυτές έπαιρναν τον 15ο & 16ο μισθό

Δημοσ.

...όχι ότι το θεωρώ αδύνατο, αλλά λίγο δύσκολο (χωρίς βέβαια να ξέρω ακριβώς γι' αυτούς). Πώς δηλαδή χαρακτηριζόταν αυτά; Ως "επιδόματα υπερωριών"...; (...όχι ότι θα ήταν το πρώτο επίδομα που θα το βαφτίζαν "κάπως"...)

Δημοσ.
...το καλυτερο θα ηταν να κυνηγαμε να παρουν περισσοτερα λεφτα αυτοι που αξιζουν! και 20 μισθους αμα λαχει...

δε πιανει κανενας το τροπο σκεψης μου???

πώς, πώς.. ΟΛΟΙ σε πιάνουν, και το προχωράνε το θέμα σου. μην ανησυχείς καθόλου.

σε λίγους μήνες, ολοι οι μισθοί θα ανέβουν 5 φορές πάνω,

τα επιδόματα των δ.υ. θα επανέλθουν πανυγηρικά και προσαυξημένα χ2,

και οι υπάλληλοι της βουλης δεν θα είναι πιά αντικείμενο φθόνου,

αφου θα βρούμε άλλη συντεχνία πλέον να ζηλευουμε: Οι υπάλληλοι του Νομισματοκοπίου θα παίρνουν και 17ο, και 18ο και 22ο μισθό..

για να μην κλατάρουν οι άνθρωποι, αφου θα δουλευουν μερα-νύχτα τυπώνοντας χαρτί,

με το οποίο και θα πληρωνόμαστε πλέον.

Τέρμα τα δίευρα!! απο αύριο Χιλιάρικα! ;)

Δημοσ.
Kοίτα επέτρεψε μου να βγάλω τον εαυτό μου απέξω. Δεν είμαστε ΟΛΟΙ το ίδιο. Όσο στηριζόμαστε σε γενικολογίες του κερατά τα υπόλοιπα καβούρια θα μας τραβάνε πάλι μες τη κατσαρόλα. Αυτά να τα πείς σε αυτούς που στηρίζουν αυτόν τον τρόπο ζωής. Εγώ κι αρκετοί άλλοι έχουν μάθει αλλιώς. Χέστηκα με την αντικειμενικότητα. Αν γινόμασταν 100% αντικειμενικοί θα καταλήγαμε στο τρελοκομείο, γιατί δε θα είχαμε δική μας βούληση.

εαν υποθετικά καποιος γνωστος σου (πολιτικο βυσμα) σε εβαζε καπου σε μια θεση δημοσιου και επαιρνες 2000 ε και ας τα εξηνες θα του ελεγες οχι?

Δημοσ.
εαν υποθετικά καποιος γνωστος σου (πολιτικο βυσμα) σε εβαζε καπου σε μια θεση δημοσιου και επαιρνες 2000 ε και ας τα εξηνες θα του ελεγες οχι?

Βεβαίως και θα του έλεγα όχι γιατί δε θέλω να τρώω από τη σαπίλα. Δεύτερον αυτό θα ήταν ΑΠΙΘΑΝΟ να γίνει γιατί ότι γνωστούς έχω που ασχολούνται με τα πολιτικά τους έχω κάνει πέρα. Δε μου αρέσει η σκαταρταδούρα και τα κομματόσκυλα. Μόνο τα απλά σκυλιά. Επιπλέον δεν τους ενθουσιάζει όλους το γεγονός να τα ξύνουν καθημερινά. Κάποιοι θέλουν να απασχολούν το μυαλό τους καθημερινά και όχι να παθαίνουν εγκεφαλικό στα 50+ από την απραγία. Αυτά.

Τι μαλάκας που είμαι να μη μου αρέσει το βόλεμα έ;

• Super Moderators
Δημοσ.

son, i'm disappoint...

Δημοσ.
Τέρμα τα δίευρα!! απο αύριο Χιλιάρικα! ;)

Προλαβαίνω ακόμα εκείνη τη γκαρσονιερούλα στα 15.000€ ή πρέπει να περιμένω να την πάρω στα 1.οοο 8χταχίλιαρα;:P

Δημοσ.

Το πιο ανησυχητικό είναι πως οι δρόμοι είναι γεμάτοι ΔΥ να διαμαρτύρονται για τα κομμένα δώρα και επιδόματα (άλλοι πάλι απο εκεί) ενώ για τους πούστηδες του θέματος πού έπρεπε να έχουμε βγεί όλη Ελλάδα στους δρόμους δε θα βγεί να παραπονεθει έντονα κανείς. Ο καθένας για την πάρτη του...

Αν και να τους τα καταργούσαν πάλι απο αλλού θα τα έπαιρναν.:mad:

Και μετά ψάχνούμε να βρούμε γιατί η Ελλάδα πάει κατα διαόλου. Με τόσο θέατρο και με τους υπόλοιπους να το ανεχόμαστε τι θα κάνει; Φανερά τα κάνουν, μες τα μούτρα μας. Η χώρα του μάγκα και του μαλάκα. Ο μάγκας μια ζωή μάγκας και ο μαλάκας μια ζωή μαλάκας. Γιατί έτσι μας αξίζει :devil:

Ο Γιωργάκης τι δηλώσεις έκανε επι του θέματος; Πώς τα δικαιολογεί;

Δημοσ.
Βεβαίως και θα του έλεγα όχι γιατί δε θέλω να τρώω από τη σαπίλα. Δεύτερον αυτό θα ήταν ΑΠΙΘΑΝΟ να γίνει γιατί ότι γνωστούς έχω που ασχολούνται με τα πολιτικά τους έχω κάνει πέρα. Δε μου αρέσει η σκαταρταδούρα και τα κομματόσκυλα. Μόνο τα απλά σκυλιά. Επιπλέον δεν τους ενθουσιάζει όλους το γεγονός να τα ξύνουν καθημερινά. Κάποιοι θέλουν να απασχολούν το μυαλό τους καθημερινά και όχι να παθαίνουν εγκεφαλικό στα 50+ από την απραγία. Αυτά.

Μπράβο πάντως φίλε μακάρι να σκεφτόντουσαν όλοι σαν και εσένα αυτή η χώρα θα πήγαινε μπροστά ίσως

Δημοσ.

Το ζήτημα δεν είναι γιατί δέχονται κάποιοι τέτοιες θέσεις (είναι φυσιολογικό αυτό)... το ζήτημα είναι να μην υπάρχουν "προνομιούχες" θέσεις με παραφουσκωμένους μισθούς από την τσέπη του Ελληνα φορολογούμενου.

Δημοσ.
νομίζω ότι όλο το εισόδημα πήγε -20% όχι μόνο τα επιδόματα...

τα επιδόματα αυτά δινόντουσαν ως υπερωρίες αν δεν κάνω λάθος

(ναι, αντί υπερωριων)!

αλλα δεν πήγε όλο το εισόδημα, μονο το % του εισοδήματος που προερχοταν απο επιδοματα!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ...

ειναι ωραία να μην αισθανεσαι μονος σου σε αυτη τη ζωη :) !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...