Προς το περιεχόμενο

Δεν κοβεται ο 15ος και 16ος μισθος των υπαλληλων της βουλης.

CROM271

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eμενα μου την εδωσε που εβγαλαν και γλωσσα κι ολας ....

Παιρνουν τοσα λεφτα και αυτοι οι ιδιοι ψηφισαν νομους για να κοπουν τοσα λεφτα απο τον κοσμακι και οι ιδιοι δε δεχονται να τους κοπει ουτε ο 15ος και 16ος μισθος ...

Απλα ελεος ....

Σα δε ντρεπονται λιγο ....

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ναι το βρηκαμε τωρα, λες και αν κοβοταν θα ειχε σωθει η Ελλαδα...

ολο κατι τετοια χαζα ακουω στη τηλεοραση γι'αυτο δεν ασχολουμαι

ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

Δεν ειπε κανενας οτι θα σωθει η Ελλαδα αν κοψουν τους μισθους της βουλης. Το βλεπεις λογικο ομως εσυ να κοβονται απο ολους τους αλλους και απο αυτους οχι? Εφοσον αποφασισαν καλως η κακως να παρουν αυτα τα μετρα να εφαρμοστουν σε ολους και να μην γινονται εξαιρεσεις για τους δικα τους τα παιδια που τα βολεψαν με το ετσι θελω στη βουλη...

Δημοσ.

δε ξερετε τι κυνηγατε.... ανθρωπακια

οτι σας λενε κανετε

καταρχην, ΚΟΨΕ τους χαρακτηρισμούς!

Δευτερον, υπάρχει μια ΜΕΓΑΛΗ διαφορά...

Αυτός που παίρνει "ανηθικα" 16 μισθούς, πληρώνεται από τη δική μου φορολόγηση, αρα επιβαρύνει τη δική μου τσέπη! Γιαυτό και επιθυμώ να πληρώνεται όπως όλοι οι υπόλοιποι ΔΥ!

Τρίτον, μιλάμε για ανθρώπους τεραστίου....πολιτικού βύσματος, που διορίστηκαν μονιμοι στις πιο βυσματικές δημοσιουπαλληλικές θέσεις!

Τέταρτον, εσύ πιστεύεις ότι τους αξίζουν αυτοί οι μισθοί? Γιατί, αν όχι, τότε, γιατί αυτά τα λεφτά να μην τα πάρουν κάποιοι που πραγματικά τα αξίζουν?

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ρε εραστη!

Δημοσ.

Μα ρε παιδια οι Βουλευτες δεν θεωρουνται στο κρατος ως ΔΥ ???

Γιατι τοτε δε τους τα κοβουν κι απο αυτους ...

Δημοσ.

η λυση ειναι μια!!!! ολοι στους δρομους. και οταν λεμε ολοι ενοουμε ολοι! 4.000.000 κοσμος μπροστα απο την βουλη... σπαμε ευκολα το φραγμα με τα ματ. μπαινουμε στην βουλη και τους τσακωνουμε και τους κρεμαμε απο τα αρχοιδ.. στο κεντρο της πλατειας ! simple.. και μετα καφεδακι στην ερμου! Ελληνες ειμαστε μην ξεχναμε τις συνηθιες μας! αλλα θα ειναι ο καλυτερος καφες. γιατι θα υπαρχει τεραστια ικανοποιηση!!!

Δημοσ.
Μα ρε παιδια οι Βουλευτες δεν θεωρουνται στο κρατος ως ΔΥ ???

Γιατι τοτε δε τους τα κοβουν κι απο αυτους ...

τους τα εκοψαν (τα επιδοματα αδειας) οπως και σε ολους τους αλλους ΔΥ, αυτό ειπα στο 1ο μου μηνυμα.

απλα, αυτοί παίρνουν εξτρα 2 μισθούς, ως επιδοματα, που ως τωρα ητνα αφορολογητοι, ενώ τώρα φορολογουνται, και μειώνονται κατα 20%.

Δημοσ.
τους τα εκοψαν (τα επιδοματα αδειας) οπως και σε ολους τους αλλους ΔΥ, αυτό ειπα στο 1ο μου μηνυμα.

απλα, αυτοί παίρνουν εξτρα 2 μισθούς, ως επιδοματα, που ως τωρα ητνα αφορολογητοι, ενώ τώρα φορολογουνται, και μειώνονται κατα 20%.

Μαλιστα ...

Σωστος ...

Παντως εγω τρελαθηκα οταν ζητουσαν ( με ενα υφος και ενα θρασος λες και τους κοβαμε το μηνιατικο ) να μη καταργηθει ο 15ος και 16ος μισθος ...

Που αυτοι παιρνουν τοσα λεφτα καθε μηνα ενω ο απλος κοσμος δε παιρνει ουτε τα μισα και πρεπει ομως να το κοψουν και αυτα τα λιγα που παιρνει ...

Ενω αυτοι δε δεχονται να κοψουν τον 15ο και 16ο μισθο ...

( ας μη γελασω , ακου εκει 15ο και 16ο ....

σε λιγο θα βγαλουν και 20ο )

Δημοσ.

Τέταρτον, εσύ πιστεύεις ότι τους αξίζουν αυτοί οι μισθοί? Γιατί, αν όχι, τότε, γιατί αυτά τα λεφτά να μην τα πάρουν κάποιοι που πραγματικά τα αξίζουν?

δεν ειπα πουθενα οτι τα αξιζουν αυτα τα λεφτα αλλα αντιθετος υπαρχουν ατομα που αξιζουν περισσοτερα!

ΑΛΛΑ λεω, αντι να κυνηγαμε αυτους για να μειωθει ο μισθος τους, το καλυτερο θα ηταν να κυνηγαμε να παρουν περισσοτερα λεφτα αυτοι που αξιζουν! και 20 μισθους αμα λαχει...

και ασε αυτους να κουρευονται...

δε πιανει κανενας το τροπο σκεψης μου???

Δημοσ.

Η κατασταση ειναι συγχρονως και για γελια και για κλαματα. Μετα ομως οι κυριοι βουλευτες μας να μην απορουν και να μην παραπονιουνται αν δεν θα μπορουν να ξεμυτισουν απο τα σπιτια τους. Εχει να πεσει πολυ κραξιμο και γιαουρτωμα...

---------- Προσθήκη στις 16:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:20 ----------

δεν ειπα πουθενα οτι τα αξιζουν αυτα τα λεφτα αλλα αντιθετος υπαρχουν ατομα που αξιζουν περισσοτερα!

ΑΛΛΑ λεω, αντι να κυνηγαμε αυτους για να μειωθει ο μισθος τους, το καλυτερο θα ηταν να κυνηγαμε να παρουν περισσοτερα λεφτα αυτοι που αξιζουν! και 20 μισθους αμα λαχει...

και ασε αυτους να κουρευονται...

Για τους συγκεκριμενους διαφωνω μαζι σου. Για αυτους πρεπει να κυνηγαμε να μειωθει ο μισθος τους γιατι ουσιαστικα αυτοι ειναι απορροια του ξεφτυλισμενου πολιτικου συστηματος μας που μας εφτασε εδω. Ειναι ο ορισμος του ρουσφετιου και της αναξιοκρατιας που επικρατει τοσα χρονια και που επιβραβευεται μαλιστα με παχυλους μισθους.

Δημοσ.

κάθεστε και κατειγορέιτε αυτο που θα κανετε οι ιδιοι. και εσεις στην θεση τους τα ιδια θα κανατε. ο καθενας τον ευατουλη του κοιταει. ο καθενας κανει οτι τον βολευει δυστηχως ετσι ειναι

• Super Moderators
Δημοσ.

μήπως ξεχνάς το έλλειμα και γενικότερα το χρέος που έχει η Ελλάδα? εδώ προσπαθούν να κόψουν από παντού μπας και μειωθούν και μας λες ότι πρέπει να επιδιώκουμε να έχουμε μισθούς σαν αυτών στην κατάσταση που βρίσκεται "τώρα" το κράτος?

Δημοσ.

στην αγγλια αλλαξε η κυβερνηση και ο νταβιντ καμερον εκοψε 5% και παγωσε τους μισθους των υπουργων, αυτα ειναι μετρα!!!!!

Δημοσ.
κάθεστε και κατειγορέιτε αυτο που θα κανετε οι ιδιοι. και εσεις στην θεση τους τα ιδια θα κανατε. ο καθενας τον ευατουλη του κοιταει. ο καθενας κανει οτι τον βολευει δυστηχως ετσι ειναι

Αυτο ξαναπεστο ...

Η μιση Ελλαδα με αυτον τον τροπο ζει ..

Με λαμογιες , λαδιες κτλ ...

Και μετα ζητανε απο τους πολιτικους να ειναι εντιμοι ...

Δημοσ.
Αυτο ξαναπεστο ...

Η μιση Ελλαδα με αυτον τον τροπο ζει ..

Με λαμογιες , λαδιες κτλ ...

Και μετα ζητανε απο τους πολιτικους να ειναι εντιμοι ...

σωστο σε βρισκω

Δημοσ.

Ρε σεις όταν ο άλλος πατάει αλλού ντ' αλλού δεν μπορεί να καταλάβει, ούτε να νιώσει. Προχθές στην Ελληνοφρένεια είχε δήλωση υπουργού με τα εξής λεγόμενα:

"Το δικό μας (στην οικογένεια εννοούσε) εισόδημα κόβεται 25.000 φέτος. 25.000!!" με ύφος ξέρω γω μου σκοτώσαν το παιδί.

Άντε τώρα να εξηγήσεις σε άτομα με τέτοια νοοτροπία ότι μερικοί διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν να φάνε πλέον κι όχι γιατί δεν θα αγοράσουν φέτος καινούρια bmw.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...