CROM271 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Για τα ματια του κοσμου τουλαχιστον ρε ξεφτυλες. Γιατι ειμαι σιγουρος πως ακομα και αν τα κοβατε θα βρισκατε καποιον αλλο τροπο να τους τα ξαναδωσετε (με καποιο επιδομα υπερωριες κλπ). Πολιτες δυο ταχυτητων. Να μου πεις αφου δικα σας παιδια ειναι γιατι να τα στεναχωρησετε? Φτου σας για ακομη μια φορα.
Tilemaxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Εδώ τους έδωσαν δωράκι ενος εκατομμυρίου για laptops και κινητά. Τι ψάχνεις τώρα...
aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 ναι το βρηκαμε τωρα, λες και αν κοβοταν θα ειχε σωθει η Ελλαδα... ολο κατι τετοια χαζα ακουω στη τηλεοραση γι'αυτο δεν ασχολουμαι ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ
Absinthe Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 ναι το βρηκαμε τωρα, λες και αν κοβοταν θα ειχε σωθει η Ελλαδα... ολο κατι τετοια χαζα ακουω στη τηλεοραση γι'αυτο δεν ασχολουμαι ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ Αλετζε, πουλα το κορμι σου σε αυτες που κανουν στριφογυριστη -ωσαν του βιλατζ τους σινεμαδες- ουρα οξω απτο σπιτι σου, κοψε αποδειξεις και απεδωσε ΦΠΑ στο Κρατος να χεστουμε στο ταληρο. Γιατι απτο ΔΝΤ προκοψαμε.
De@th L0rd Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 We found a witch. Then we burned her - Έτσι πρέπει.
The_Judas Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 ναι το βρηκαμε τωρα, λες και αν κοβοταν θα ειχε σωθει η Ελλαδα... ολο κατι τετοια χαζα ακουω στη τηλεοραση γι'αυτο δεν ασχολουμαι ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ Υπάλληλοι βουλής= αργόσχολοι συγγενείς βουλευτών. Σε αυτούς θέλεις να δώσουμε αυξήσεις? Πάλι καλά που ανέβηκε η τιμή του ΦΠΑ και της βενζίνης για να μπορέσουμε να τους πληρώσουμε.
De@th L0rd Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Κανονικά πέταμα στο δρόμο θέλουν να δουν τη γλύκα. Μου θέλουν και 16 μισθούς τα καρκινώματα της κοινωνίας...
evabb Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Κανονικά πέταμα στο δρόμο θέλουν να δουν τη γλύκα. Μου θέλουν και 16 μισθούς τα καρκινώματα της κοινωνίας... ετσι ετσι πες τα χρυσοστομε
antreaslam Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 ωπα ρε, που το ακουσατε παλι αυτό? υποτίθεται οτι θα κοβόνταν ο 13ος κ 14ος, οπως δηλαδή σε ολους τους ΔΥ, και θα τους αφηναν 15ο κ 16ο με μείωση 20% ως επιδόματα! (δηλαδή, παλι θα παίρνουν 1,8 μισθο πανω απο τους υπολοιπους ΔΥ) Αλλαξε κατι?
peravrexei Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Αν τον 14ο και 13ο μισθό των ΔΥ τους ονόμαζαν 15ο και 16ο ίσως να μην τους έκοβαν.
jpaokx Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 ακομα δεν μπορω να χωνεψω με ποια λογικη αυτοι εχουν τοσους μισθους και ο κοσμος πρεπει να δεχεται τα υπολοιπα μετρα? Οχι πως θα σωθει η κατασταση αλλα ειπαμε....ισονομια και ισοπολιτεια. Αυτα καποτε πρεπει να ισχυσουν για ολους
aledjo Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 και ξαναλεω! ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ αλλα εσεις ολοι εισαστε με το "η δυστυχια σου δικια μου ευτυχια!" αντι να κυνηγατε να κοψουνε τους μισθους απο αυτους, μηπως θα ηταν καλυτερα να κυνηγουσατε να παρετε και σεις τετοιους μισθους? τι θα προτειμουσατε? να κοψουν απο αυτους τους μισθους και να συνεχιζετε να περνετε εσεις τους ιδιους που περνετε τωρα ή να συνεχιζουν να περνουν αυτοι τους ιδιους μισθους και σεις να περνετε παραπανω απ΄οτι περνετε τωρα? δε ξερετε τι κυνηγατε.... ανθρωπακια οτι σας λενε κανετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.