Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη cpu cooler AMD 955

yanniliki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με το δικο μου θεμα καμια ιδεα? :-D

Ναι εχεις δικιο.Λοιπον μετα απο αυτη τη μεγαλη παρενθεση(των 4 σελιδων) θα σου προτεινω την coolermaster 212 plus.Στα λεφτα της,δεν παιζει να βρεις καλυτερη.

Δημοσ.
Το ειχα δοκιμασει αλλα δεν εκανε δουλεια και δεν ξανασχοληθηκα.

Είσαι σίγουρος για το speedfan ότι φταίει το mobo.

Γιατί εμένα μου ρυθμίζει τις θερμοκρασίες σε asrock intel 945g των 40 ευρό 2ετίας.

Απλά κοντρολάρει μόνο το cpu fun.

Eχω παρατηρήσει πως κάποιοι nexus και CM καθώς και ο 12άρης της bigtyphoon παίζουν στα fixed rpm όσο και αν παρακαλείς το speedfan.

Εδω και ενα πρόχειρο τέστ.

Ο 92 Nexus μπρος δε ρυθμίζεται αλλά ο intel μαμά ακούει και σε manual

4607308560_9c4304a28d_b.jpg

4606692363_ff5b418d89_b.jpg

και σε auto στο speedfan

4606693127_ff1c8392df_b.jpg

Βεβαια το auto δεν είναι και τόσο auto αφου ρυθμίζεις εσυ την θερμοκρασία συναγερμού και την θερμοκρασία πανικού.

Όταν είσαι χαλαρός παίζει στην ήσυχη σκάλα.

Όταν δεί κάποια θερμοκρασία να τσιτώνει παίζει στη σκάλα συνεγερμού.

Και όταν τα βρεί πραγματικά σκούρα βάζει όλες τις speed στο 100%.

Χονδρικά όλα αυτά...

Δημοσ.

Διαβαζω για αυτη τη ψυχτρα και πολλοι ειναι εκεινοι που δεν χρησιμοποιουν τα push - pins που εχει στο κουτι της , αλλα τη βιδωνουν πισω απο τη μητρικη.Ειναι τοσο κακα για τη χρηση της τα σπρωξο-pins ή δυσκολευουν στην τοποθετηση ;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αφού δίνεται η δυνατότητα για τοποθέτηση με βίδες, γιατί να παίξεις με τα push pins;

Λες και θα τη β(γ)άζεις κάθε λίγο και λιγάκι.

Δημοσ.
Αφού δίνεται η δυνατότητα για τοποθέτηση με βίδες, γιατί να παίξεις με τα push pins;

Λες και θα τη β(γ)άζεις κάθε λίγο και λιγάκι.

Ποια η διαφορα δηλαδη στους 2 τροπους;Μονο στη τοποθετηση ; Ή με τις βιδες "κρατιεται" καλυτερα ;

Δημοσ.

Σαφώς και είναι πιο σταθερή με τις βίδες.

Με τα push pins έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις όπου ένα ή περισσότερα ξεκουμπώνουν μετά από κραδασμούς ή απ' το βάρος.

Δημοσ.

Αυτη η ψυχτρα πως μπαινει? δηλαδη μπαινει ετσι ωστε ο ανεμιστηρας της να διωχνει τον αερα προς τον πισω ανεμιστηρα του κουτιου? η μπαινουν οπως θελουμε? πχ μπορω να την βαλω να φυσαει προς τα κατω η προς τα πανω? θελω να ρωτησω δηλαδη αν μπαινει με εναν τροπο μονο η οχι..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εκανα και γω την αλλαγη στη μαμισια ψυχτρα γιατι εκανε θορυβο πολυ και εβαλα αυτη

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Scythe-Kabuto-CPU-Cooler-SCKBT-1000.htm

το θεμα ειναι οτι οι θερμοκρασιες δεν μου φαινονται φυσιολογικες, δειτε τι δειχνει το speedfan:

gpu 55

temp1 42

temp2 51

temp3 73 (!!!)

hdd2 33

hdd1 35

hdd0 36

core 59

core 55

ενω στο tray αυτη τη στιγμη δειχνει με μπλε γραμματα 55 βαθμους... ολα τα παραπανω ενω δεν κανει τιποτα το pc...

να ανησυχω? μηπως δεν εβαλα καλα την ψυχτρα (η αληθεια ειναι οτι νιωθω μια αμφιβολια αλλα με παιδεψε μεχρι να κατσει..)

καμια βοηθεια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...