Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη cpu cooler AMD 955

yanniliki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την ιστορία έχω 2 silenX κανά μήνα τώρα στη baram και μπορώ να πώ ότι, παρόλα τα άσχημα σχόλια που διάβασα απο κάποιους χρήστες googlάροντας, δεν έχω (προς το παρόν τουλάχιστον) κανένα απολύτως πρόβλημα. Είναι αθόρυβοι και κάνουν δουλειά.

Εγώ λοιπόν τους συνιστώ για αθόρυβη / αποδοτική λύση αν και είναι ακριβοί στα 14 ευρώ each.

Πάντως και οι Xigmatek XLF-F1253 Led είναι αποδοτικοί και σχετικά αθόρυβοι στα 8 ευρώ each. :-)

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

( άμα έχεις 955, και τα χαλαρά φουρφούρια σου φαίνονται εντάξει... αν είχες κανένα quad/i7@4φεύγα - θα καταλάβαινες γιατί υπάρχουν οι scythe :P )

Δημοσ.
( άμα έχεις 955, και τα χαλαρά φουρφούρια σου φαίνονται εντάξει... αν είχες κανένα quad/i7@4φεύγα - θα καταλάβαινες γιατί υπάρχουν οι scythe :P )

(Δεν θα την πάλευα με τις slipstream man :lol:

Nα φανταστείς ότι τους higmatek ολοκαίνουργιους τους αντικατέστησα με τους silenX λόγω του ότι με χάλαγε το ελαφρύ σφύριγμα του αέρα μέσα απο τα ιδιόμορφα fins της baram στις 1600rpm. Με τους silenX στις 1400 δεν ακούγεται αυτό το σφύριγμα και η απόδοση είναι καλύτερη :-))

Δημοσ.

...καλά και εγώ τους scythe σε fan mate τους έχω - αλλιώς παραπονιούνται οι γείτονες και τρομάζει η γάτα τις διπλανής :lol:

Δημοσ.

Οι scythe νομιζω κανουν πολυ θορυβο.Οποιοσδηποτε 12αρης πανω απο 1500 κανει φασαρια.lionheart εγκρινεις δλδ για τους silenx?Οτι ειναι αθορυβοι και αποδοτικοι το ξερω.Αλλα λενε δεν βγαζουν χρονο.

Δημοσ.
Οι scythe νομιζω κανουν πολυ θορυβο.Οποιοσδηποτε 12αρης πανω απο 1500 κανει φασαρια.lionheart εγκρινεις δλδ για τους silenx?Οτι ειναι αθορυβοι και αποδοτικοι το ξερω.Αλλα λενε δεν βγαζουν χρονο.

Kοίτα φίλε όπως σου είπα τους έχω κανα μήνα και όλα καλά. Είμαι ευχαριστημένος είναι αθόρυβοι και κάνουν δουλειά. Το αν θα κρατήσουν αυτό είναι άλλο θέμα, θα δείξει. :-)

Δημοσ.

Φυσικά και δεν ακούγεται αφού οι max στροφές του είναι 1300rpm. ;)

Μη κοιτάς τις βλακείες που γράφει το πλαίσιο.

Σε αυτές τις στροφές σύμφωνα με τον κατασκευαστή πάντα, αποδίδει 54.32CFM και φυσικά δεν ακούγεται.

Πιο αδύναμος απο τον SilenX (στους αριθμούς) και πολύ ακριβότερος.

Δημοσ.

Έιναι πάντως άξιοι εμπιστοσύνης.... :lol:

p.s για το online καταστημα αναφέρομαι φυσικά.

Και όντως είναι πολύ ποιοτικοί οι noctua. :P

Δημοσ.
Έιναι πάντως άξιοι εμπιστοσύνης.... :lol:

p.s για το online καταστημα αναφέρομαι φυσικά.

Και όντως είναι πολύ ποιοτικοί οι noctua. :P

Καλοι ειναι αλλα 20 ευρω? ;) ;)

Αυτοι εδω να λενε τιποτα http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17592&cat=7&sub=0&pmanuf=858&sort=undefined&step=undefined.Eιναι βεβαια ακριβοι και χωρις εγγυηση(γιατι ομως ?).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...