caution Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 WOWW - και με latest bios αυτό; Σίγουρα δεν έχει auto; Όλες οι τελευταίες Giga/DFI/Asus που πέρασαν από τα χέρια μου ΕΙΧΑΝ αυτόματη λειτουργία από BIOS. Με αιφνιδιάζεις
LouCi4er Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 WOWW - και με latest bios αυτό; Σίγουρα δεν έχει auto; Όλες οι τελευταίες Giga/DFI/Asus που πέρασαν από τα χέρια μου ΕΙΧΑΝ αυτόματη λειτουργία από BIOS. Με αιφνιδιάζεις Το latest bios εχω.Εχει auto αλλα αν το βαλω δουλευει φουλ.Τι να πω.Παντως στις 1800 ειναι αθορυβη και δεν χανει τιποτα απο βαθμους.
caution Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Αν δουλεύει στο full μόνιμα - μπας και έχει κανένα offset να ρυθμίσεις βρε LouCi4er ;
LouCi4er Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Αν δουλεύει στο full μόνιμα - μπας και έχει κανένα offset να ρυθμίσεις βρε LouCi4er ; Λοιπον μλκια σου ειπα.Δεν θυμομουν.Auto δεν εχει,εχει μονο μια επιλογη Enable cpu quiet fun.Αν την ενεργοποιησεις σου δινει cpu target(που να κανει επανεκινηση απο temps) και την αλλη που σου ειπα απο 1-10.
caution Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 To cpu target - παίζει να είναι η θερμοκρασία που θα προσπαθεί να διατηρήσει - και αν έχει να ορίζεις lower, μπορείς κάτω από κάποια θερμοκρασία - να κάνει spin off το fan Λέω και εγώ - μια χαρά μητρική να μην έχει τέτοια λειτουργία
LouCi4er Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 To cpu target - παίζει να είναι η θερμοκρασία που θα προσπαθεί να διατηρήσει - και αν έχει να ορίζεις lower, μπορείς κάτω από κάποια θερμοκρασία - να κάνει spin off το fan Λέω και εγώ - μια χαρά μητρική να μην έχει τέτοια λειτουργία Ναι το θεμα ειναι οτι δεν εχει min-max ξερω γω.Αλλα εγω το εχω στο 50 το cpu target.Λογικα δεν επρεπε να δουλευει πιο χαμηλα ο ανεμιστηρας αφου μεχρι 50 εχει περιθωριο(idle εχω 34)? Edit:Αυτο που σου ειπα ειναι.Κατω απο 45 δεν κατεβαινει η επιλογη.
caution Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 ( παίζει να "κοιτάει" το cpu case - και όχι τα cores για temps )
lionheart75 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Με το speedfan δεν έχεις δοκιμάσει να κάνεις δουλειά?
LouCi4er Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 ( παίζει να "κοιτάει" το cpu case - και όχι τα cores για temps ) cores temps δεν μπορω να δω διοτι Athlon 425 unlocking. ---------- Προσθήκη στις 22:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:40 ---------- Με το speedfan δεν έχεις δοκιμάσει να κάνεις δουλειά? Το ειχα δοκιμασει αλλα δεν εκανε δουλεια και δεν ξανασχοληθηκα.
lionheart75 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Τότε μια απλή λύση είναι να αλλάξεις φουρφούρι.... Πέρα απο την πλάκα μου κάνει εντύπωση που δεν έχει επιλογή hwmonitor και ρύθμισης στροφών η μητρική σου.
caution Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 ( :λάμπα_φαεινής_ιδέας: παίζει λόγω unlock & εξαφάνιση temps να μην δουλεύει σωστά - και εννοείται κρατάς το unlock και diss@pwm )
lionheart75 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Πολύ πιθανό αυτό, σωστός ο caution. LouCi4er Ανοιξε το speedfan και δές αν δουλευει ο σένσορας του cpu με τις στροφές του ανεμιστήρα. Εφόσων δουλευει κανονικά (το πιθανότερο) τότε διάβασε λίγο τις οδηγίες και πιστευω να κάνεις δουλειά.
LouCi4er Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 ( :λάμπα_φαεινής_ιδέας: παίζει λόγω unlock & εξαφάνιση temps να μην δουλεύει σωστά - και εννοείται κρατάς το unlock και diss@pwm ) Και εγω ετσι πιστεψα γι' αυτο και δεν το εψαξα.Εννοειτε το unlock.O cpu πολυ καλο κομματι.Ειχε vcore 1,344 για τα 2,7 και στα 3,4 που τον εχω δουλευει με 1,320.Πολυ απλοχερη με το ρευμα αυτη η AMD.
lionheart75 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Eνναλακτικά για σίγουρα πράγματα τότε: 1) Παρεμβολή αντιστάσεως ανάμεσα στην τροφοδοσία και το μοτέρ, πουλάνε επιβεβαιωμένα στο multirama στα 0,70 λεπτά. 2) Αγορά κάποιου fan controller αλλά όπως διαπιστώνω ο ZALMAN FAN MATE 2 - FAN CONTROLLER στο e-shop έχει εξαντληθεί...
LouCi4er Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Eνναλακτικά για σίγουρα πράγματα τότε:1) Παρεμβολή αντιστάσεως ανάμεσα στην τροφοδοσία και το μοτέρ, πουλάνε επιβεβαιωμένα στο multirama στα 0,70 λεπτά. 2) Αγορά κάποιου fan controller αλλά όπως διαπιστώνω ο ZALMAN FAN MATE 2 - FAN CONTROLLER στο e-shop έχει εξαντληθεί... Παντως το speed fun δεν δουλευει.Προβλημα δεν εχω,το εχω ριξει στροφες απο το bios.Απλα δεν ανεβοκατεβαζει αναλογα με τη θερμοκρασια.Δε βαριεσαι,καλα ειναι και ετσι.Α εχω ενα controler,αλλα μαλλον θα παρω 2 silenX.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.