Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη cpu cooler AMD 955

yanniliki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα! :-)

Exω τον 955 με τον stok cpu cooler και ειναι αρκετα θορυβοδης,θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο cooler χωρις να δωσω μια περιουσια :-) 20 με 30 euro θα ηταν καλα πιστευω.

Ευχαριστω:-)

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η Scythe shuriken rev.B είναι τίμια και αθόρυβη ψύκτρα αλλά είναι αδύναμη για τον 955, ειδικά αν σκέφτεσαι να παίξεις με multi και λίγα ρευματα για να τον κλοκάρεις κάπως.

Το λέω αυτό διότι ήταν η πρώτη που δοκίμασα με τον 955 μιάς και την είχα απο παλιότερη σύνθεση.

Συμφωνώ με τον @pano για την Coolermaster Hyper 212, καθώς στην τιμή αυτή δεν θα βρείς καλύτερη σε απόδοση.

Εναλλακτικά σε αυτή. :-)

Δημοσ.

S1283 και από εμένα - απίστευτο value και βασικά αν δεν της ρίξουν καμιά αύξηση, ώστε να μην συμφέρει, θα την αγοράζουμε για καιρό :-)

Δημοσ.
Η Scythe shuriken rev.B είναι τίμια και αθόρυβη ψύκτρα

Για αυτον ακριβως τον λογο του προτεινα την scythe καθως ειναι αθόρυβη!Οπως καταλαβα απο το αρχικο του Post δεν τον ενδιαφερει το o/c αλλα η μειωση του θορυβου!

Για την coolermaster δεν εχω αποψη καθως δεν την εχω χρησιμοποιησει!

Δημοσ.
Για αυτον ακριβως τον λογο του προτεινα την scythe καθως ειναι αθόρυβη!Οπως καταλαβα απο το αρχικο του Post δεν τον ενδιαφερει το o/c αλλα η μειωση του θορυβου!

Για την coolermaster δεν εχω αποψη καθως δεν την εχω χρησιμοποιησει!

Η 212 plus ειναι πολυ καλη ψηκτρα.Πολυ φτηνη γι' αυτο που προσφερει,γιατι πραγματικα κανει δουλεια.Αλλα αθορυβη δεν την λες.Το fan που εχει,πολυ δυνατο αλλα αν δεν το ριξεις απο τις 2000 στις 1800 τουλαχιστον,δεν υποφερεται.

Δημοσ.

Γιατί να δουλεύει στις 2000 rpm αφού είναι pwm,αναλόγως την θερμοκρασία θα έχει και τις ανάλογες στροφές (600--2000 αν δεν κάνω λάθος).

Δημοσ.
Γιατί να δουλεύει στις 2000 rpm αφού είναι pwm,αναλόγως την θερμοκρασία θα έχει και τις ανάλογες στροφές (600--2000 αν δεν κάνω λάθος).

Ναι ειναι pwm αλλα δεν νομιζω οτι δουλευει οπως οι καρτες γραφικων πχ.Το pwm σημαινει οτι μπορεις χειροκινητα να το ρυθμισεις.Ειναι αναλογα τη μητρικη και τι ρυθμιση εχει στο bios.Η ASUS που ειχα δεν τον ρυμθιζε,η ASRock που εχω τωρα το ρυθμιζει.

Δημοσ.

( το PWM στις πολιτισμένες μητρικές δουλεύει όπως στις κάρτες γραφικών, και έχει και 2-3 profile στο bios :-) )

Δημοσ.
( το PWM στις πολιτισμένες μητρικές δουλεύει όπως στις κάρτες γραφικών, και έχει και 2-3 profile στο bios :-) )

Πολιτισμενες οταν λες?

Γιατι εμενα δεν δουλευει? ;) ;) ;)

Θελω και εγω πολιτισμενη μητρικη. :cry: :cry:

Δημοσ.
Στο ΑsRockι της υπογραφής σου δεν δουλεύει;

Οχι.Εχει μια επιλογη που λεει quiet fun και εχει 10 "σκαλες".Στο 10 δουλευει 2000,στο 9 1900,στο 8 1800(εκει το εχω) κοκ.Αλλα να ανεβοκατεβαζει στροφες αναλογα με θερμοκρασια ουτε λογος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...