bi171184 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 καλησπερα!μολις εγκατεστησα το εν λογω προγραμμα κ εχω τα εξεις προβληματα: 1)οταν ανοιγω ενα αρχειο .mkv κ συγκεκριμενα διαφορα animes που εχουν ενσωματωμενους αγγλικους υποτιτλους,δεν μου τους δειχνει..δεν μπορω να βρω καποια σχετικη ρυθμιση.. 2)οταν ανοιγω ενα αλλο αρχειο .Mkv και συγκεκριμενα καποιες σειρες,ενω μου διαβαζει τους υποτιτλους οι οποιοι ειναι εξωτερικοι αυτην την φορα,δεν με αφηνει να επιλεξω το hardware acceleration(ati avivo)..τι φταιει γι'αυτο?? 3)αυτη η "μαυριλα" πως γινεται να φυγει??στο bsplayer που εχω ηδη εγκατεστημενο,ειναι προεπιλεγμενο ενω στον media player classic home cinema που εχω επισης,γινεται με ctrl+p... εχει να κανει το γεγονος οτι εχω τοσους players εγκατεστημενους??εκτος απο αυτους,εχω επισης και vlc και divx plus player..απο codecs εχω klite codec pack 5.90 full και coreavc prof. edition 2.0
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Χρησιμοποιησε το MPCHC καλυτερα με το k-lite codec 590 Με το Power DVD 10 ειχα και γω προβληματα με τους υποτιτλους οπως και οτι δεν εμενε ανοιχτο το Ati Stream........ Δοκιμασε και τον Kmplayer αν εχεις χρονο http://www.download3k.com/MP3-Audio-Video/Media-Players/Download-KMPlayer.html
micos000 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Εγώ θα έλεγα μόνο mpc-hc και haali media splitter. Τίποτε άλλο. Στο desktop με xp και ati και στον laptop με vista και nvidia έχω αυτό το set για anime 720p και hd υλικό γενικά. Το dxva είναι ενεργό και οι ass υπότιτλοι (από τα anime) εμφανίζονται σωστά. Το μόνο που έκανα είναι να ορίσω στο View->Options->Playback->Output το EVR Custom Pres για τα Vista και VMR9 (Renderless) για τα XP. Δες ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD που έχει παρόμοιο θέμα (ιδίως από την σελίδα 5 και μετά. psycho, μου έκλεψες το avatar??? :p:p
micos000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Τι λες ρε τωρα ειδα οτι εχεις ιδιο Αν έτσι, κάνε καμία πτήση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.