mariner Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Καλησπέρα. Πρίν απο λίγο καιρό είπα να αλλάξω τα χp και να βάλω τα 7. Μέχρι εκείνη την στιγμή κανένα απολύτως πρόβλημα. Μετά απο αυτό όμως και κυρίως οταν έβλεπα ταινίες(αλλά και όχι μόνο) η οθόνη γινόταν πολύχρωμη για κάποια δευτερόλεπτα στην συνέχεια μαύρη για επίσης κάποια δευτερόλεπτα και μετά επανερχόταν δίνοντας μου ομως το μύν " Ο οδηγός κάρτας γραφικών kernel 197.45 σταμάτησε να δουλεύει, η λειτουργία του ομως επαναφέρθηκε με επιτυχία(κάτι τέτοιο). Το πιο περιεργο απο όλα είναι οτι οταν έκανα το φορμάτ και χρειάστηκε κάποιες επανεκκίνησεις το μηχανημα δεν έκανε boot και μάλιστα σταμάταγε στην αρχική μαύρη οθόνη κάνοντας αναφορα stin nvidia και στην συνέχεια έλεγε να τσεκάρω το καλώδιο και μετά το μυν disk boot failure insert system disk and press enter. To πρόβλημα αυτό λύθηκε μόλις έκανα install τον τελευταιο driver της κάρτας. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί το ψάχνω πολύ στο google, όπου κατάλαβα οτι αρκετός κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημα αλλά με διαφορετικές λύσεις οι οποίες όμως δεν μου έχουν δώσει την δικιά μου. Θα μπορούσατε να μου πείτε πως μπορώ να μετρήσω την θερμοκρασία της κάρτας και ποιά είναι τα φυσιολογικά επίπεδα? Κάποια στοιχεία που ίσως βοηθήσουν τα κανω attache. Ευχαριστώ
phanispal Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Gpu-z, Everest, HWMonitor για παρακολούθηση θερμοκρασιών, αν και δε νομίζω ότι έχει να κάνει.
mariner Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Gpu-z, Everest, HWMonitor για παρακολούθηση θερμοκρασιών, αν και δε νομίζω ότι έχει να κάνει. Ευχαριστώ αλλά πές μου σε παρακαλώ ποιές είναι οι φυσιολογικές θερμοκρασίες? πχ όταν βλέπεις μια ταινία.
phanispal Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Χμμ.. παθητική ψύξη ε; Εξαρτάται κι απ' το airflow στο εσωτερικό, αν και γενικότερα δεν εκλύουν ιδιαίτερη θερμότητα αυτές, οπότε δύσκολα να σου πω κάτι συγκεκριμένο. Τι θερμοκρασίες βλέπεις;
mariner Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Χμμ.. παθητική ψύξη ε; Εξαρτάται κι απ' το airflow στο εσωτερικό, αν και γενικότερα δεν εκλύουν ιδιαίτερη θερμότητα αυτές, οπότε δύσκολα να σου πω κάτι συγκεκριμένο. Τι θερμοκρασίες βλέπεις; Mόλις έτρεξα το everest και μου έβγαλε θερμοκρασίες για την μητρική, αυτές θα πρέπει να κοιτάξω? Και να το πρόβλημα είναι η ψύξη γιατί δεν το είχα και με τα xp? ---------- Προσθήκη στις 01:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:18 ---------- Kαι οι θερμοκρασίες που βλέπω!!!
mariner Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Mόλις έτρεξα το everest και μου έβγαλε θερμοκρασίες για την μητρική, αυτές θα πρέπει να κοιτάξω?Και να το πρόβλημα είναι η ψύξη γιατί δεν το είχα και με τα xp? ---------- Προσθήκη στις 01:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:18 ---------- Kαι οι θερμοκρασίες που βλέπω!!! Τώρα το έβαλα!! Συγνώμη
phanispal Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Ανέβασε από HWMonitor να δω τι παίζει με την κάρτα γραφικών και με τον 200άρη σου (άσχετο το δεύτερο).
mariner Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Ανέβασε από HWMonitor να δω τι παίζει με την κάρτα γραφικών και με τον 200άρη σου (άσχετο το δεύτερο). Ψαχνω όλο το report που μου τύπωσε τον πρόγραμμα και θερμοκρασίες βλέπω μόνο αυτές που ανέβασα! Μήπως εννοείς κάτι άλλο και δεν το καταλαβαίνω? Ευχαριστώ.
phanispal Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Ανέβασε screenshot από HWMonitor ή gpu-z, άσε τα logs. Σε αυτό που ανέβασες δε φαίνεται η θερμοκρασία της gpu.
mariner Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Ανέβασε screenshot από HWMonitor ή gpu-z, άσε τα logs. Σε αυτό που ανέβασες δε φαίνεται η θερμοκρασία της gpu. Noμίζω οτι αυτό εννοείς!!!
phanispal Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 66°C δεν είναι και λίγοι για κατάσταση ηρεμίας, αλλά δε νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο. Πάντως με ανησυχεί η θερμοκρασία του 200άρη σου. Είναι πολύ υψηλή για δίσκο. Πού τον έχεις;
mariner Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 66°C δεν είναι και λίγοι για κατάσταση ηρεμίας, αλλά δε νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο. Πάντως με ανησυχεί η θερμοκρασία του 200άρη σου. Είναι πολύ υψηλή για δίσκο. Πού τον έχεις; H αλήθεια είναι οτι τον έχω στριμογμένο στην βάση του και ακριβώς απο πάνω του με πολύ μικρή απόσταση έχω βάλει και έναν 500 άρη. Λές ότι έιναι πρόβλημα άυτό, και ότι πρέπει να αλλάξω την θέση των δίσκων? Υπάρχει περίπτωση να εχει να κάνει αυτό με το πρόβλημα μου?? Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.