Προς το περιεχόμενο

Ο Γόρδιος Δεσμός του Ιντερνετ μου. Καποιος Μια Λυση;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Άλλαξε το modulation σε G.DMT . Με τέτοιο attenuation δεν πρόκειται να δεις πάνω από 8 Mbps που υποστηρίζει. Αντιθέτως θα ανέβεις 1 Mbps στο down και το up σου θα πάει κοντά στα 920 kbps. Στα λέει ομοιοπαθής.

ξανα, σχετικά όντας πρωτάρης, αμα το αλλαξω θα μπορω να το ξαναγυρισω η μπορει να κανει καμια ζημια;

Βλέπω είσαι και με ISDN οπότε μίλα με τεχνικό μήπως σε συμφέρει να πας σε PSTN μπας και δεις μεγαλύτερες ταχύτητες!
μόνο που το modem router που έχει τώρα υποστηρίζει adsl2+ και βάση του attenuation που έχει δεν βλέπω να παίζει πάνω από 6mbit...

Το εχω ακουσει και απο αλλους και σκεφτηκα και κατι αλλο:

Υπαρχει τρόπος να δω σε ποιο κομβο ειμαι πιο κοντα απο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εταιρία, ωστε αμα ειμαι πιο κοντα καπου αλλου να ανοιξω λογαριασμο εκει; Καποιο προγραμμα η app στο ιντερνετ η κατι αλλο;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

όλοι οι ISP έχουν τα dslam τους στο ίδιο κτήριο, οπότε σε όποιον και να πας η απόσταση μένει ίδια

Δημοσ.
Άλλαξε το modulation σε G.DMT . Με τέτοιο attenuation δεν πρόκειται να δεις πάνω από 8 Mbps που υποστηρίζει. Αντιθέτως θα ανέβεις 1 Mbps στο down και το up σου θα πάει κοντά στα 920 kbps. Στα λέει ομοιοπαθής.

Με έκαψες. Όλο το βράδυ μροσπαθούσα να ξαναμπώ στο ίντερνετ αφού το άλλαξα σε G.DMT. Σήμερα το πρωϊ μου έφτιαξε αφού το γύρισα για 500στή φορά σε autodetect.

Εχω ISDN γραμμή. Άμα τη γυρίσω σε PSTN θα ανέβει καθόλου η ταχύτητα;

Άμα πάρω άλλο ADSL2+ modem θα ανέβει καθόλου η ταχύτητα;

Και τελος παντων, τι σοϊ upgrade μου κανανε στη γραμμη αφου παλι την ιδια ταχυτητα εχω;

Και, ξανά, έχω (πιο σπανια μεν αλλα και παλι δε δικαιολογουνται) διαλήψεις στο ιντερνετ. Δεν αντεχω άλλο, θα δαγκωσω το keyboard απο τα νευρα μου... Στο κωλοχώρι μου στη Κέρκυρα και έχουν καλύτερη ταχύτητα από το σπίτι μου στη Γλυφάδα, νισάφι πια!!!

Δημοσ.
Με έκαψες. Όλο το βράδυ μροσπαθούσα να ξαναμπώ στο ίντερνετ αφού το άλλαξα σε G.DMT. Σήμερα το πρωϊ μου έφτιαξε αφού το γύρισα για 500στή φορά σε autodetect.

Εχω ISDN γραμμή. Άμα τη γυρίσω σε PSTN θα ανέβει καθόλου η ταχύτητα;

Άμα πάρω άλλο ADSL2+ modem θα ανέβει καθόλου η ταχύτητα;

Και τελος παντων, τι σοϊ upgrade μου κανανε στη γραμμη αφου παλι την ιδια ταχυτητα εχω;

Και, ξανά, έχω (πιο σπανια μεν αλλα και παλι δε δικαιολογουνται) διαλήψεις στο ιντερνετ. Δεν αντεχω άλλο, θα δαγκωσω το keyboard απο τα νευρα μου... Στο κωλοχώρι μου στη Κέρκυρα και έχουν καλύτερη ταχύτητα από το σπίτι μου στη Γλυφάδα, νισάφι πια!!!

Κι εγώ Γλυφάδα μένω (περιοχή Πυρνάρι). Έχουμε σχεδόν ακριβώς τα ίδια νούμερα σε attenuation και snr. Ο τεχνικός που ήρθε σπίτι μου είπε πως είμαι και τυχερός που πιάνω τόσο και πως αν είχα isdn (καλή ώρα όπως εσύ) δεν θα κλείδωνα πάνω από 2 Mbps. Το dslam που μας εξυπηρετεί είναι στο Ελληνικό οπότε καταλαβαίνεις. Επίσης μου είπε ότι πιλοτικά έχουν ξεκινήσει και πάνε οπτικές ίνες στα καφάο (πάντα για Ελληνικό μιλάμε) οπότε μόνο αν γίνει κάτι τέτοιο και σε μας θα υπάρξει βελτίωση. Με τις ρυθμίσεις πάντως που σου είπα εγώ παίζω σταθερά και απροβλημάτιστα (στα 5200 kbps γιατί πιο πάνω δεν πάει). Δεν ξέρω γιατί εσύ είχες τέτοια προβλήματα. Βέβαια δεν πολυεμπιστεύομαι και το philips του ΟΤΕ αλλά τι να πω.

• Super Moderators
Δημοσ.

DeSaad το upgrade υφίσταται αν είσαι σε μια λογική απόσταση, τώρα στα 3+ km δεν γίνεται δουλειά, ούτε καν τα 8mbit του παλιού πακέτου δεν μπορούσες να πιάσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...