sotos81 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους.Εχω ανεβασει ενα βιντεακι στο youtube εδω και 6 ωρες περιπου και παταω να το δω και μου λεει :Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η επεξεργασία αυτού του βίντεο.Ενω μου εβγαλε μηνυμα οτι η μεταφορτωση ολοκληρωθηκε γιατι δεν μπορω να το δω ακομα? ---------- Προσθήκη στις 23:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:33 ---------- 9 ωρες μετα και ακομα τιποτα?Μηπως γνωριζει κατι καποιος να μου πει γιατι συμβαινει αυτο? Επεξ/σία 12 Μαΐου 2010 από sotos81
parsifal Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Η δουλειά γίνεται σε τρία στάδια: 1. Upload από το PC σου στο YouTube 2. Ανακωδικοποίηση (reencoding) του video, συνήθως σε άνω της μίας εκδοχές (τα γνωστά 240p, 360p, 480p, 720p, 1080p που μπορούμε να επιλέξουμε κατά την παρακολούθηση) 3. Διάδοση του αρχείου που προκύπτει από το 2 στους διάφορους servers που διατηρεί το YouTube για load-balancing/καλύτερη απόκριση βάσει geolocation Στην περίπτωσή σου, ολοκληρώθηκε το βήμα 1 μόνο. Για τα επόμενα δύο, δεν υπάρχει κάποιος στάνταρ χρόνος ολοκλήρωσης. Μπορεί π.χ. να κολλήσεις στο 2 για αρκετές ώρες, εξαρτάται από το πόσα άλλα videos προηγούνται του δικού σου στην «ουρά» του video encoder. Υπομονή...
sotos81 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Η δουλειά γίνεται σε τρία στάδια: 1. Upload από το PC σου στο YouTube 2. Ανακωδικοποίηση (reencoding) του video, συνήθως σε άνω της μίας εκδοχές (τα γνωστά 240p, 360p, 480p, 720p, 1080p που μπορούμε να επιλέξουμε κατά την παρακολούθηση) 3. Διάδοση του αρχείου που προκύπτει από το 2 στους διάφορους servers που διατηρεί το YouTube για load-balancing/καλύτερη απόκριση βάσει geolocation Στην περίπτωσή σου, ολοκληρώθηκε το βήμα 1 μόνο. Για τα επόμενα δύο, δεν υπάρχει κάποιος στάνταρ χρόνος ολοκλήρωσης. Μπορεί π.χ. να κολλήσεις στο 2 για αρκετές ώρες, εξαρτάται από το πόσα άλλα videos προηγούνται του δικού σου στην «ουρά» του video encoder. Υπομονή... Ευχαριστω για την απαντηση σου parsifal.Παντως απο εχθες στις 3 το μεσημερι περιπου που το ανεβασα ακομα τιποτα.Τα ιδια μου λεει!
parsifal Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Αν, ενώ είσαι logged-in, επισκεφθείς αυτό το link: http://www.youtube.com/my_videos Εκεί σου το εμφανίζει το video στη λίστα με τα videos που έχεις ανεβάσει; Και τί άλλες πληροφορίες σου δίνει γι' αυτό;
sotos81 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Αυτα μου λεει!Ακομα μετα απο μια μερα + δεν ειναι ετοιμο!
sotos81 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δυο μερες μετα και ακομα το βιντεακι δεν εχει ανεβει.Μου λεει τα ιδια και τα ιδια.Ειναι δυνατον να συμβαινει κατι τετοιο?
sotos81 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Τελικα το upload απετυχε!Ισως επειδη ηταν σε flv file.Γνωριζει κανεις αν εχει σχεση αυτο?
parsifal Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Το FLV container υποστηρίζεται, σύμφωνα με τη Βοήθεια του YT: http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?answer=55744
sotos81 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Το FLV container υποστηρίζεται, σύμφωνα με τη Βοήθεια του YT: http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?answer=55744 Ε τοτε δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο απετυχε.Μηπως μπορει καποιος να μου πει σε ποιες περιπτωσεις μπορει να αποτυχει ενα upload βιντεο στο you tube?
parsifal Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Αν κατάλαβα καλά, η διαδικασία δεν απέτυχε στο upload (το οποίο ολοκληρώθηκε κανονικά), αλλά στα επόμενα βήματα. Γιατί δεν ξαναπροσπαθείς; Για να σου φύγει η υποψία περί αποτυχίας στο upload, δοκίμασε τον εναλλακτικό τρόπο upload που δίνει το YouTube:
sotos81 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Αν κατάλαβα καλά, η διαδικασία δεν απέτυχε στο upload (το οποίο ολοκληρώθηκε κανονικά), αλλά στα επόμενα βήματα. Γιατί δεν ξαναπροσπαθείς; Για να σου φύγει η υποψία περί αποτυχίας στο upload, δοκίμασε τον εναλλακτικό τρόπο upload που δίνει το YouTube: [ATTACH]30271[/ATTACH] ΟΚ parsifal ευχαριστω.Θα το ξαναπροσπαθησω καποια στιγμη και με τον τροπο που ανεφερες και θα ποσταρω!
sotos81 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Φιλε parsifal το δοκιμασα ξανα με τον τροπο που μου ειπες απλα το ανεβασα σε .avi και ολα οκ.Ανεβηκε κατευθειαν σε 1 λεπτο.Σε ευχαριστω και παλι!
kostask1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 ρε παιδιά έχω φτιάξει ένα βιντεάκι και έχω βάλει και ενα τραγούδι άλλα δεν το παίζει με τίποτα. μου λέει για πνευματικά δικαιώματα κλπ...τι μπορώ να κάνω για αυτό???
TheELF Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ε,αν το τραγούδι που έβαλες προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα δεν το παίζει,τόσο απλό είναι,βάλε άλλο τραγούδι που είναι ελεύθερο(ή παραποίησε αυτό τόσο που να μην αναγνωρίζεται),δεν υπάρχει να κάνεις τίποτα άλλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα