Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορώ να συνδέσω πάνω από ενα pc ασύρματα στο router

thesikaleon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το router D-LINK μοντέλο DSL 2640R.

Έχω δοκιμάσει κάθε δυνατό συνδυασμό security mod από ανοιχτό δίκτυο σε όλους, WEP, WAP και WAP2

Έχω ορίσει συγκεκριμένο wireless channel αλλά έχω δοκιμάσει και αυτόματη επιλογή καναλιού.

Σε κάθε περίπτωση είναι αδύνατο να συνδέσω πάνω από ένα pc ταυτόχρονα ασύρματα στο δίκτυο.

Έχω τρία laptop με XP, VISTA και Win7. Το καθένα συνδέεται χωρίς κανένα πρόβλημα στο router αλλά μόλις συνδεθεί στη συνέχεια είναι αδύνατο να συνδέσω δεύτερο.

Ψάχνοντας στη google βρήκα κάποιον αμερικάνο που αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν είχε βρει την λύση.

Ενσύρματα συνδέονται κανονικά μέχρι 4 pc χωρίς κανένα πρόβλημα.

Καμία ιδέα ; Το router είναι καινούριο και σκέφτομαι να το πετάξω στη θάλασσα :rolleyes:

Δημοσ.

Το να μολύνεις το περιβάλλον δεν θα βοηθήσει κανέναν.

Μήπως έχεις καρφώσει την ίδια IP σε όλα τα PC και άρα μόνο το πρώτο μπορεί να συνδεθεί?

Μήπως έχεις bάλει κάποιο περιορισμό στον DHCP του router και δεν έχει αρκετές διαθέσιμες IP?

Μήπως έκανες τίποτα hackιές στους γείτονες και στέλνει το κάθε ασύρματο την ίδια Fake Mac Address???

Τίποτις άλλο περίεργο μήπως έκανες και θες να το μοιραστείς μαζί μας μπας και κάτσει καμιά ιδέα????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...