Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 εγώ πάντως θα πήγαινα σίγουρα, έχω ακούσει καλά λόγια για την On Μην το συζητας! Η ον ειναι μια απ'τις ποιοτικοτερες εταιριες για adsl! ασε που εχει και το ποιοτικοτερο fastpath... Εγω θα αποαντησω με προσφατο παραδειγμα. Το σπιτι πανω απο μενα που ειναι και συγγενεις ειχε On. Εκανε συνδεση με netone με δικη μου παροτρυνση γιατι ειχε προβληματα και το router απο τα 3000 mbps κλειδωνει στα 8500 mbps. Χωρις καμμια αλλαγη σε καλωδια κλπ κλπ κλπ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Εγω θα αποαντησω με προσφατο παραδειγμα. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3349456&postcount=11 ναι αλλά πιο κάτω παραθέτω τα κριτήρια
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3349456&postcount=11 ναι αλλά πιο κάτω παραθέτω τα κριτήρια Οι θεωρητικες δυνατοτητες και τεχνικα στοιχεια αν δεν τα δω στην πραξη και σε συγκριση με αλλον isp εμενα δεν μου λενε τιποτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 μεμονομένες περιπτώσεις δεν αποτελούν κριτήρια επιλογής όμως, με την ίδια λογική θα μπει κάποιος που θα πει τα ίδια για Forthnet, OTE, Tellas, HOL, Netone, Vivodi... τι θα κάνει ο OP, δεν θα επιλέξει κανένα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Κατα την δικη μου γνωμη οταν εχεις τοσο μεγαλη διαφορα στο που κλειδωνει το router στο ιδιο σπιτι χωρις καμμια αλλη αλλαγη εκτος απο isp ειναι πολυ σημαντικο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Κατα την δικη μου γνωμη οταν εχεις τοσο μεγαλη διαφορα στο που κλειδωνει το router στο ιδιο σπιτι χωρις καμμια αλλη αλλαγη εκτος απο isp ειναι πολυ σημαντικο. μέχρι που θα βρεθεί κάποιος που θα λέει ότι με netone έπαιζε χαμηλά και με On κλείδωσε παραπάνω...
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Οποιος εχει δοκιμασει με διαφορετικους provider χωρις να αλλαξει κατι αλλο καλο ειναι να τοποθετειται και απο εκει και περα ο καθενας να παιρνει τις αποφασεις του. Με το να λεμε ο ταδη ή η ταδε ειναι καλυτερος χωρις να εχουμε δοκιμασει κατι αλλο μαλλον δεν προσφερουμε κατι σημαντικο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 το ότι έχουμε δοκιμάσει κάποιον δεν σημαίνει ότι είναι αρκετό για να τον κρίνουμε σωστά, μιας και η χρήση που κάνει ο καθένας διαφέρει πχ αν κάποιος το μόνο που κάνει είναι να κατεβάζει με torrents και browsing δεν του είναι και άσχημη η Forthnet, αλλά όποιος θέλει καλό latency και ότι συναπάγεται με αυτό η Forthnet απλά δεν του κάνει...
ikaruga24 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Εγω παντως μετα απο 2 χρονια στην FN εχω να πω τα μετρια εως κακα σχολια. Ειδικα τελευταια που η υπομονη μου και τα νευρα μου ειναι υψηστης σημασιας και προτεραιοτητας ειπα να κανω το βημα για αλλου (και παντα με βαση τις φημες) και οτι μου βγει. Αν για οποιονδηποτε λογο μου βγει χειροτερα (που δεν πιστευω) τοτε παω αλλου για αλλη μια φορα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Εγω παντως μετα απο 2 χρονια στην FN εχω να πω τα μετρια εως κακα σχολια. Ειδικα τελευταια που η υπομονη μου και τα νευρα μου ειναι υψηστης σημασιας και προτεραιοτητας ειπα να κανω το βημα για αλλου (και παντα με βαση τις φημες) και οτι μου βγει. Αν για οποιονδηποτε λογο μου βγει χειροτερα (που δεν πιστευω) τοτε παω αλλου για αλλη μια φορα. Πανω σε αυτο η netone δινει δωρεαν 2μηνη συνδεση και αν δεν μεινεις ικανοποιημενος ...πας για αλλου πληρωνοντας μονο το τελος ενεργοποιησης.Για μενα το μονο της κακο ειναι οτι καλυπτει μονο Αττικη και μαλιστα οχι το 100% .
ikaruga24 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Εγω θεσσαλονικη ειμαι και το καλο ειναι οτι η ON αυτη τη στιγμη δεν εχει τελος ενεργοποιησης και ειμαι και διπλα σε κεντρο του ΟΤΕ (με εκει με συνδεσε παντως) στην πλατεια Δημοκρατιας. Δεν χανω απολυτως τιποτα (απο οικονομικης αποψης) να δοκιμασω την ON.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.