Sadako Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Λοιπόν.. Είμαι εδώ και κάποια χρόνια με Tellas Double Play Unlimited (με τα 40 ευρώ το μήνα), που έχει 24/1 ADSL, απεριόριστα σταθερά και σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο, και μια ώρα κινητά τον μήνα.. Μετά από κάποια προβλήματα που είχαμε πολύ παλιά (δεν είχε γίνει καν 24άρα, με 4άρα ξεκινήσαμε), ούτε που θυμάμαι την τελευταία φορά που είχα κάποια αποσύνδεση (να πέσει εννοώ η ADSL εντελώς, να γίνει κόκκινο το λαμπάκι στο ρούτερ) ή κανένα πρόβλημα στο τηλέφωνο. Το χειρότερο που μου έχει κάνει (που κι αυτό έχει καιρό να το κάνει) είναι να αποσυγχρονιστεί και να μπω στο web interface του ρούτερ να πατήσω connect.. Σήμερα το πρωί πήρε τηλέφωνο μια τύπισσα από την On Telecoms και άρχισε να μου λέει για μια προσφορά, με 30 ευρώ τον μήνα, 24άρα ADSL, σταθερά δωρεάν και μαζί ψηφιακή τηλεόραση με πολλά κανάλια, όλα τα ελληνικά (δεν κατάλαβα αν εννοούσε μόνο αυτά της Digea) και αρκετά ξένα, με δωρεάν τον εξοπλισμό (ρούτερ και αποκωδικοποιητή) με μειωμένη τιμή για ένα χρόνο.. ΟΚ, παραδέχομαι, με ζάλισε η τύπισσα, μετά από λίγο δεν πολυάκουγα τι μου έλεγε .. Το δίλημμά μου είναι αν αξίζει να κάνω την μετάβαση.. Από ρούτερ έχω ξεμείνει με το παλιό Speedstream 4200, έχω τα εξής stats: ATU-C Current Tx Rate (bits/sec): 15795000 ATU-R Current Tx Rate (bits/sec): 996000 SNR: 9.0 Atten.: 9.0 Α, και έχω ξεμείνει με αρκετά παλιό firmware: System Type: SpeedStream 4200-Series Config Part #: 003-1210-G01 Firmware Part #: 004-D240-A8M Από την στιγμή που μου δούλευε καλά, δεν μπήκα στην διαδικασία να αναβαθμίσω.. Δεν ξέρω λοιπόν αν αξίζει να πάρω το ρίσκο να πάω σε άλλη εταιρία. Δεν ξέρω αν θα κλειδώνω σε μεγαλύτερη ταχύτητα, δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνω χωρίς τηλέφωνο/ίντερνετ, γενικά δεν ξέρω αν θα πάω για μαλλί και θα βγω κουρεμένος.. Μιλάω για Θεσσαλονίκη, ανατολικά, περιοχή Βούλγαρη..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 εγώ πάντως θα πήγαινα σίγουρα, έχω ακούσει καλά λόγια για την On
halvas0000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μην το συζητας! Η ον ειναι μια απ'τις ποιοτικοτερες εταιριες για adsl! ασε που εχει και το ποιοτικοτερο fastpath...
Sadako Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Α μάλιστα.. Τόσο καλά,ε; Βλέπω τώρα τα πακέτα της, οικονομικά συμφέρει.. Είναι τόσο καλής ποιότητας οι παροχές της;
Sotosgl Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Αφου εισαι ευχαριστημενος με την Tellas δεν μπορω να φανταστω για ποιον λογο να κανεις πειραματα, Συνδιασε το με συνδεση στο κινητο απο την Wind για να εχεις και 20€ μειον στα παγια των κινητων καθε μηνα και με καμια καλη επιδοτηση και θα εισαι κομπλε. Τουλαχιστον εμενα αυτο με κραταει
Sadako Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Κοίτα.. Κι εγώ γενικά τις ψιλοφοβάμαι τις αλλαγές. Γιατί καμιά φορά πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος. Αλλά από την άλλη, απ'το καλό υπάρχει το καλύτερο. Κι αν δεν είσαι λίγο ανοιχτόμυαλος, δεν θα το δεις ποτέ.. Δηλαδή εγώ τώρα έχω σαν δεδομένο το "καλό" το ότι η tellas κλειδώνει στα 16kbps.. Αν όμως με μια άλλη εταιρία στην περιοχή μου κλειδώνω στα 21-22; Γι'αυτό ρωτάω να μάθω πως πάει.. Τηλεφωνία τα ίδια δίνει (εκτός από 1 ώρα δωρεάν σε κινητά, που είναι εδώ που τα λέμε χρήσιμο), δεν ξέρω σαν ποιότητα πως είναι η υπηρεσία.. Για την On TV θα πρέπει να ψάξω λίγο τι παίζει.. Είναι εξτρά από τα υπόλοιπα κανάλια που πιάνουμε; Αξίζει τον κόπο; Τηλεόραση είναι η αλήθεια πως δεν βλέπω και τόσο πολύ. Ειδικά δε ξένα κανάλια, δεν βλέπει και κανείς άλλος στο σπίτι..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 πάντως και το SNR αλλά κυρίως το attenuation είναι τρομακτικά καλά...
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Βλεπω μεσα στον τιμοκαταλογο τους οτι ως και το τελος του μηνα εχει προσφορα δωρεαν το τελος ενεργοποιησης (απο 35 ευρω που ειναι κανονικα για οσους ηδη εχουν γραμμη) και εχεις καθε μηνα 25% εκπτωση για 1 χρονο (18,23 αντι για 24,30 για 24αρα) και ρωταω εγω λοιπον: δεν συμφερει να κανω ΤΩΡΑ μια αιτηση για να φυγω απο την FN απο τη στιγμη που ακουω τοσο καλα λογια για την On-telecoms? Υ.Γ. Ναι εχω σπαστει ασχημα με την FN και μετα απο τοσες προσφορες ψαχνω να την κανω χωρις να πεσω σε ποιοτητα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Βλεπω μεσα στον τιμοκαταλογο τους οτι ως και το τελος του μηνα εχει προσφορα δωρεαν το τελος ενεργοποιησης αυτό το έχουν όλοι οι ISPs νομίζω και κάθε μήνα το πάνε στον επόμενο. Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη φορά που είδα αυτή την προσφορά
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Το θεμα ειναι οτι θα μου κοστιζει για τον επομενο χρονο (και μετα απο αυτον ακομα) λιγοτερο απο οτι μου παει η FN τωρα (που δινω 25 το μηνα). Η ποιοτητα ακουω γυρω γυρω οτι ειναι πολυ καλη αλλα δεν μπορω να ξερω τι χρηστης ειναι ο αλλος και τι απαιτησεις εχει αλλα δεν εχω ακουσει αυτα που ακουω για tellas, hol κτλ. Θα το κανω το βημα παντως (ελπιζω να μην εχει καποιο συμβολαιο που να με δενει χειροποδαρα για τουλαχιστον 6 μηνες - 1 χρονο) και θα φυγω. Σημερα κιολας θα κανω την αιτηση και βλεπουμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 και εγώ το σκέφτομαι αρκετά για On, διαθέτει και αυτή 2mbit upload δυνατότητα όπως η Forthnet καθώς και Fast/Interleaved mode κατά βούληση απευθείας από τον χρήστη, χωρίς να χρειάζεται να παίρνει τηλέφωνο... επίσης παίζει με OTEGlobe που σημαίνει καλά pings και σταθερότητα στα κυκλώματα με εξωτερικό, όχι σαν αυτά που μισθώνει η Forthnet που πέφτουν κάθε τρεις και λίγο το καλύτερο από όλα βέβαια είναι ότι τα γραφεία τους είναι αρκετά κοντά (σε σχέση με την Forthnet ) με αποτέλεσμα να μπορώ να κάνω ντου πανεύκολα
barabakos Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Αξίζει να φύγεις από Tellas για να πας ... οπουδήποτε αλλού
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Τελος, παραγγελια εγινε κανονικοτατα. Τωρα τη δευτερα θα παω να στειλω με φαξ και τα υπολοιπα χαρτια που θελει + την αιτηση με την υπογραφη μου και πιστευω συντομα να με αλλαξουν (και να μην παρει 2 μηνες).
Sotosgl Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Αξίζει να φύγεις από Tellas για να πας ... οπουδήποτε αλλού Λατρεύω όταν μιλάμε με επιχειρήματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.