Προς το περιεχόμενο

Laser printer suggestion

mamep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Αφού τελειώνω σε λίγες μέρες με το στρατό καιρός να φτιάξω το σπίτι μου και το home designed office μου...

Αυτό που ψάχνω είναι ένα πολυμηχάνημα που να έχει adf για γρήγορες αντιγραφές καθώς και αυτοματοποιημένες σαρώσεις..

Ο εκτυπωτής του να είναι ασπρόμαυρος δεν με πειράζει ιδιαίτερα μιας και δεν εκτυπώνω κάτι ιδιαίτερο..

Το βασικότερο πρέπει να έχει είναι θύρα ethernet.. και να έχει φθηνά toner..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί τις περισσότερες φορές είμαι για πολύ λίγο στο σπίτι και χρειάζεται να τυπώσω πολύ πράμα...

Και πιστεύω πως είναι πιο οικονομικό το laser..

Καλός πολίτης! Αν ενδιαφερόσουν για αυτόνομο ασπρόμαυρο laser, θα σου πρότεινα τον Samsung ML-1640. Τον έχω πάνω από χρόνο και είναι σκύλος και τζάμπας! Βέβαια δεν έχει αυτόματη εκτύπωση κι στις δύο πλευρές (πρέπει να γυρίζεις μόνος σου τις σελίδες). Αν αλλάξεις γνώμη, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=300937

Καλός πολίτης! Αν ενδιαφερόσουν για αυτόνομο ασπρόμαυρο laser, θα σου πρότεινα τον Samsung ML-1640. Τον έχω πάνω από χρόνο και είναι σκύλος και τζάμπας! Βέβαια δεν έχει αυτόματη εκτύπωση κι στις δύο πλευρές (πρέπει να γυρίζεις μόνος σου τις σελίδες). Αν αλλάξεις γνώμη, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=300937

Καλό φαίνεται αλλά δεν θέλω αυτόνομο για λιγότερο χώρο...και θα ήθελα double sided printing..

Καλό φαίνεται αλλά δεν θέλω αυτόνομο για λιγότερο χώρο...και θα ήθελα double sided printing..

OK, αν καταλήξεις κάπου, γράψε εδώ εντυπώσεις να ξέρουμε κι εμείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...