Προς το περιεχόμενο

Pentium 4 extreme edition (s478) Προβλημα με Stock Cooler

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχω ενα παλιο pc και η stock cooler του επεξεργαστη (Pentium 4 extreme edition (s478) δουλευει στα 3000-3500rpm και κανει πολυ θορυβο εψαξα στo bios αλλα δεν βρισκω τιποτα που να την ρυθμιζει τι να κανω????

Δημοσ.

Έχεις σκεφτεί να την καθαρίσεις, αυτήν και το εσωτερικό του κουτιού;

Τόσα χρόνια (αν δεν έχεις επιμεληθεί του θέματος) παίζει να έχουν φυτρώσει μανιτάρια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

κ ομως το κουτι μεσα ειναι τζαμι το εχω ανοιξει το εχω καθαρισει εχω βγαλει την ψυχτρα εχω αλλαξει και παστα ολα τα καθαρισα...!!!

Δημοσ.

Πάντως 3-3.5Κ rpm δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός, για το συγκεκριμένο φουρφούρι.

Ούτως ή άλλως εκεί παίζει απ' τη μάνα του περίπου.

Μήπως τα 'χει παίξει με τα χρόνια ή βρίσκει πουθενά;

Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν βρισκει πουθενα το εχω ψαξει πολυυυυ ωρα τωρα αν με τα χρονια εχει τιποτα τι να πω...θα το κοιταξω το speedfan αυριο γιατι δεν το εχω διπλα μου το pc! ευχαριστω παντος!

Δημοσ.

Prescott ε;

Αστα ειχα και εγω περιπου το ιδιο προβλημα και οσο εψαχνα για μια αλλη ψυχτρα τοσο απελπιζομουν.

Το Socket ειναι παλιο και αν και δεν ξερω αν εχει βγει καμια που να το υποστηριζει δυσκολα θα βρεις...

Κουραγιο και ηχομονωτικο(αυγουλιερα σφουγγαρι) μπας και βγαλεις ακρη..

Δημοσ.

Αν την πάρεις με τη λογική να τη χρησιμοποιήσεις σε μελλοντικό σύστημα, go for it.

Σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχουν φθηνότερες λύσεις (αλλά όχι ιδιαίτερα αποδοτικές).

Επισκέπτης
Δημοσ.

μπα οχι γιατι το τωρινο μου socket ειναι 1156 αυτη δεν το εχει....!

Επισκέπτης
Δημοσ.

τοτε το αφηνω μεχρι να πεθανει! Ευχαριστω

Δημοσ.

Από θερμοκρασίες πώς πάει; Και σε κατάσταση ηρεμίας αλλά και υπό φόρτο.

My point is, θέλεις κάτι πιο ύσηχο και αποδοτικότερο από αυτό που έχεις τώρα, ή συμβιβάζεσαι με κάτι απλά πιο ύσηχο;

Επισκέπτης
Δημοσ.

σε κατασταση ηρεμιας 50 (νομιζω ειναι αρκετοι ε?) αν ζοριστει καμια 60ρια τωρα τελευταια δεν το εχω ζορισει πολυ γιατι εχω το νεο μηχανημα και δεν ασχολουμε!

α και για αυτο που ρωτισες δεν εχω ασχοληθει με overclocking αρα απλα κατι πιο ησυχο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...