Προς το περιεχόμενο

Format Windows XP απο win 7

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαζω το cd μεσα, επιλεγω να boot-αρει απο το cd και ενω μου λεει να πατησω το κουμπι για να μπουταρει το cd δεν κανει τιποτα.

Ξερει κανεις τι παιζει?

Δημοσ.

Βαζω το cd μεσα, επιλεγω να boot-αρει απο το cd και ενω μου λεει να πατησω το κουμπι για να μπουταρει το cd δεν κανει τιποτα.

Ξερει κανεις τι παιζει?

Δημοσ.

Μήπως δεν δουλεύει το πληκτρολόγιο εκείνη την περίοδο? Από το bios αν ενεργοποιήσεις keyboard support?

Δημοσ.

Μήπως δεν δουλεύει το πληκτρολόγιο εκείνη την περίοδο? Από το bios αν ενεργοποιήσεις keyboard support?

Δημοσ.

Σωστα...Κι αυτο πιθανο ειδικα αν ειναι ασυρματο.

Δημοσ.

Σωστα...Κι αυτο πιθανο ειδικα αν ειναι ασυρματο.

Δημοσ.
Και στα ενσύρματα γίνεται. Μην το απορρίπτουμε και είναι αυτό...

Δεν ειπα το αντιθετο...Απλα σε ασυρματα το εχω συναντησει πιο πολλες φορες. Παντα εχω καπου παραπεταμενο ενα usb πληκτρολογιο και ενα ανταπτορα για ps2.

Δημοσ.
Και στα ενσύρματα γίνεται. Μην το απορρίπτουμε και είναι αυτό...

Δεν ειπα το αντιθετο...Απλα σε ασυρματα το εχω συναντησει πιο πολλες φορες. Παντα εχω καπου παραπεταμενο ενα usb πληκτρολογιο και ενα ανταπτορα για ps2.

Δημοσ.

Δεν είπα ότι κάνεις λάθος, απλώς το τονίζω για να μην επαναπαυθεί αυτός που έχει το πρόβλημα... ;)

Δημοσ.

Δεν είπα ότι κάνεις λάθος, απλώς το τονίζω για να μην επαναπαυθεί αυτός που έχει το πρόβλημα... ;)

Δημοσ.

εγω για να ειμαι 100% σιγουρος ..εχω ενα ps2 καθαρο.!:lol::lol:Και για δυσκολες περιπτωσεις και ενα ποντικι ps2 με μπιλια κιoλας.!:lol:..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...