Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δηλαδη απο δω και περα δεν θα λεμε αγορασα ενα νεο δισκο πχ 2GB αλλα αγορασα ενα νεο δισκο 2GiB? Ετσι θα αναφερομαστε στις χωρητικοτητες των HDDs? nope, για το wiki μιλάνε μόνο
FireFoxGr Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Πολλές φορές το ζήτημα είναι καθαρά ψυχολογικό. Πόσα από αυτά που έχουμε και τα κρατάμε και δεν τα κοιτάμε ποτέ; Τουλάχιστον τα μισά... Τα δίνεις λοιπόν σε φίλους και σου φεύγει η έγνοια. Αφού τα έχουν αυτοί τα σβήνεις ελεύθερα.. Με τον καιρό (ακόμα και αυτοί αν τα σβήσουν) δεν σε ενδιαφέρει πλέον.
Nik0s Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Οι SSD στα ποσα GB εχουν φτασει και σε τι κοστος? Ποσο κοστιζει ενας μεσος SSD?
Nik.K Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 40GB καπου 80-100ε , 80GB καπου 150-160ε, 128GB καπου 220-250ε, 256GB καπου 380-400ε και 512GB καπου στα 600ε....Και αυτα δεν ειναι και τα καλυτερα μοντελα, ειναι μεσα οπως λες και εσυ.
FarCry Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 nope, για το wiki μιλάνε μόνο εχουν μπλεξει τα μπουτια τους ετσι?
NewProject Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 οχι απλα εβαλαν το kibi για να μη μπερδευονται οι ανθρωποι γενικα με το kilo στη χρηση των φυσικων μεγεθων ως 1000 και στη χρηση των bytes ως 1024 επειδη και τα 2 εχουν το προθεμα kilo και αλλαζει ο αριθμος αναλογως του context μαμω την IEEE με τις μοναδες της αυτο λεω και εγω
washcloud Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 το quote μου μετά το edit έλυσε την απορία του 1ου post μου πιστεύω 29 κατασκευαστές Θρες, συνιστούν Θρες
efo355 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Το να κρατάς 1,9 TB παιχνίδια xbox360 είναι χαζό γιατί τα παιχνίδια γράφονται σε dvd dl δεν γίνεται να τα παίξεις αλλιώς στη κονσόλα. Και αν κάποιο dvd κλατάρει και το θές το παιχνίδι εντάξει δεν είναι και τίποτα να κατεβάσεις 7,3 gb Γενικά πολλοί έχουν ακόμα τη λογική του 2005 που ότι κατέβαζες το κράταγες γιατί που να το ξανακατεβάσεις.....τώρα ποια με τις ταχύτητες που έχουμε δεν είναι τίποτα.
mindtrapper Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Το να κρατάς 1,9 TB παιχνίδια xbox360 είναι χαζό γιατί τα παιχνίδια γράφονται σε dvd dl δεν γίνεται να τα παίξεις αλλιώς στη κονσόλα.Και αν κάποιο dvd κλατάρει και το θές το παιχνίδι εντάξει δεν είναι και τίποτα να κατεβάσεις 7,3 gb Γενικά πολλοί έχουν ακόμα τη λογική του 2005 που ότι κατέβαζες το κράταγες γιατί που να το ξανακατεβάσεις.....τώρα ποια με τις ταχύτητες που έχουμε δεν είναι τίποτα. Παίζονται και από σκληρό μόνο. Αν έχεις Jtag
clevercitizen Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Το να κρατάς 1,9 TB παιχνίδια xbox360 είναι χαζό γιατί τα παιχνίδια γράφονται σε dvd dl δεν γίνεται να τα παίξεις αλλιώς στη κονσόλα.Και αν κάποιο dvd κλατάρει και το θές το παιχνίδι εντάξει δεν είναι και τίποτα να κατεβάσεις 7,3 gb Γενικά πολλοί έχουν ακόμα τη λογική του 2005 που ότι κατέβαζες το κράταγες γιατί που να το ξανακατεβάσεις.....τώρα ποια με τις ταχύτητες που έχουμε δεν είναι τίποτα. Ναι και εγώ πλέον ό,τι σειρά, ταινία κτλ βλέπω, με τη μια τις σβήνω...
Nik0s Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Το να κρατάς 1,9 TB παιχνίδια xbox360 είναι χαζό γιατί τα παιχνίδια γράφονται σε dvd dl δεν γίνεται να τα παίξεις αλλιώς στη κονσόλα.Και αν κάποιο dvd κλατάρει και το θές το παιχνίδι εντάξει δεν είναι και τίποτα να κατεβάσεις 7,3 gb Γενικά πολλοί έχουν ακόμα τη λογική του 2005 που ότι κατέβαζες το κράταγες γιατί που να το ξανακατεβάσεις.....τώρα ποια με τις ταχύτητες που έχουμε δεν είναι τίποτα. Ποτε θα το κανουν το ευλογηεμνο να μπορει να διαβαζει τα παιχνιδια απο fusb flash disk να τυα ρχινουμε εκει σε κανα 128GB, ουτε DVD DL ουτε τιποτα. Δηλαδη στο Wii πως το εφαρμοσανε και εδω ακομη οχι?!
efo355 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Παίζονται και από σκληρό μόνο. Αν έχεις Jtag Εχω την εντύπωση όμως ότι και πάλι πρέπει να το γράψεις σε dvd απλά μετά μπορείς να παίξεις και χωρίς το dvd (δεν είμαι σίγουρος όμως ) Αλλωστε το fat32 δε πάει πάνω από 4gb σε κάθε αρχείο και τα παιχνίδια είναι 7,3 gb
mindtrapper Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Εχω την εντύπωση όμως ότι και πάλι πρέπει να το γράψεις σε dvd απλά μετά μπορείς να παίξεις και χωρίς το dvd (δεν είμαι σίγουρος όμως ) Όχι απλά το βάζεις στον σκληρό και παίζει. Αλλωστε το fat32 δε πάει πάνω από 4gb σε κάθε αρχείο και τα παιχνίδια είναι 7,3 gb Το fat32 δεν πάει πάνω από 4gb ανά αρχείο. Τα games δεν είναι ένα αρχείο. Υπάρχει πρόγραμμα που κάνει extract το iso και μετά το game είναι σε φάκελο με υποφακέλους και άλλα πολλά αρχεία μέσα (δεν γίνεται με το winrar αυτό, θέλει ειδικό πρόγραμμα). Όλα αυτά αρκεί η κονσόλα να είναι Jtag. Τα άλλα θέλουν το dvd στο drive.
Nik0s Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Πως γινται jtag μια κονσολα? θελει ειδκο φλασαρισμα? Επισης φλασρασιμα για να παιζει παιχνιδια απο uusb flash disk υπαρχει?
efo355 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Όχι απλά το βάζεις στον σκληρό και παίζει. Το fat32 δεν πάει πάνω από 4gb ανά αρχείο. Τα games δεν είναι ένα αρχείο. Υπάρχει πρόγραμμα που κάνει extract το iso και μετά το game είναι σε φάκελο με υποφακέλους και άλλα πολλά αρχεία μέσα (δεν γίνεται με το winrar αυτό, θέλει ειδικό πρόγραμμα). Όλα αυτά αρκεί η κονσόλα να είναι Jtag. Τα άλλα θέλουν το dvd στο drive. Οπότε συμφέρει να το ψάξω για jtag γιατί το έχω απλά φλασαρισμένο. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα