evabb Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Τι λες ρε συ; Επειδη εχει μεγαλυτερη χωρητικοτητα η μπαταρια, ισα ισα θα του κανει καλο γιατι θα δουλεψει για περισσοτερη ωρα πριν εξαντληθει... Στις μπαταριες, μας πειραζει να δινουν διαφορετικα volt απο αυτα που οριζει ο κατασκευαστης της συσκευης, και οχι αν θα ειναι μεγαλυτερη (σε χωρητικοτητα) η μπαταρια. Αν πηγαινε ετσι, θα επρεπε να ειχα καψει ολες τις συσκευες μου που παιρνουν μπαταριες, οταν αντικατεστησα ολες των 900mah με καινουριες επαναφορτιζομενες των 2300mah. (Νικελιου καδμιου οι παλιες, μεταλλων υδριδιου οι καινουριες. Φυσικα αλλαξα και τον φορτιστη.) δεν ξερει τι ειναι καν τα βολτ μην του βαζεις δυσκολα
evabb Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Όχι ντάξει δεν είμαι και τελείος στόκος ε τοτε δες ποσα βολτ ειναι η καθε μπαταρια και ποσα αντεχει το ελικοπτερο. αμα η 1000αρα δινει ιδια βολτ με την 800αρα και ειναι ισα η λιγοτερα με αυτα που λεει το πετουμενο, τοτε βαλει την μεγαλη
evabb Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Όχι ντάξει δεν είμαι και τελείος στόκος ε τοτε δες ποσα βολτ ειναι η καθε μπαταρια και ποσα αντεχει το ελικοπτερο. αμα η 1000αρα δινει ιδια βολτ με την 800αρα και ειναι ισα η λιγοτερα με αυτα που λεει το πετουμενο, τοτε βαλει την μεγαλη
SpirosLouis Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 7,4 V ζητάει το ελικόπτερο και τόσο είναι και η 1000 και η 800.
SpirosLouis Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 7,4 V ζητάει το ελικόπτερο και τόσο είναι και η 1000 και η 800.
aledjo Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 ναι μπορει. πανω στις συσκευες γραφει τι ρευμα αντεχουν (ειναι τα αμπερ Α). τα 1000 θα σου δωσουν ρευμα 1 Α και τα 800 δινουν 0,8Α (σε γενικες γραμμες) δες τι γραφει πανω στο ελικοπτερακι παλι εξυπναδες αρχισες με τα ρευματα οπως παλιοτερα. οτι λες ειναι ακυρο!
aledjo Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 ναι μπορει. πανω στις συσκευες γραφει τι ρευμα αντεχουν (ειναι τα αμπερ Α). τα 1000 θα σου δωσουν ρευμα 1 Α και τα 800 δινουν 0,8Α (σε γενικες γραμμες) δες τι γραφει πανω στο ελικοπτερακι παλι εξυπναδες αρχισες με τα ρευματα οπως παλιοτερα. οτι λες ειναι ακυρο!
De@th L0rd Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Είναι 7,4V-800mAh.(έχω μπροστά μου την μπαταρία) Άρα σχετικά πρέπει να βρώ την ίδια. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Όχι ρε παιδιά δε παίζει. Το μηχάνημα τραβάει το ρεύμα που του χρειάζεται. Δε γίνεται η μπαταρία να στείλει με το ζόρι παραπάνω ρεύμα εφόσον είναι στα ίδια βόλτ. Η μεγαλύτερη μπαταρία απλά θα το βαρύνει και θα διαρκεί περισσότερο.(Θεωρητικά γιατί επειδή το επιπλέον βάρος της μπαταρίας ζορίζει περισσότερο τον κινητήρα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση κ θα μπορεί να διαρκεί το ίδιο κ λιγότερο) Μη βιαστείτε να πείτε "έλα μωρέ" μιλάμε για μικροαεροναυπηγική που ακόμα και τα ml καυσίμου στα θερμοκίνητα μετράνε.
Evgenios1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 ναι μην βαλεις την 1000 θα το καψεις η στην καλυτερη δεν θα δουλεψει ε τοτε δες ποσα βολτ ειναι η καθε μπαταρια και ποσα αντεχει το ελικοπτερο. αμα η 1000αρα δινει ιδια βολτ με την 800αρα και ειναι ισα η λιγοτερα με αυτα που λεει το πετουμενο, τοτε βαλει την μεγαλη σδσαφδασδφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.