masvidal Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Υποθεση εργασιας:Έχω ΑΓΟΡΑΣΕΙ μια ταινια DVD,κανονικα,την εχω πληρωσει κλπ. Ερωτηση:Στην....δημοκρατικη κοινωνια που ζουμε,έχω ή δεν εχω το δικαιωμα το DVD αυτο να το κανω ΟΤΙ ΘΕΛΩ ; Να το σπασω,να το καψω,να το χαρισω στο ανηψακι μου ....ακομα και να το "ανεβασω" στο διαδικτυο !!!! Δεν το καταλαβα δηλαδη. Στο κατω-κατω,αυτες οι εταιρειες κερδιζουν δισεκατομμυρια δολλαρια-ευρω κλπ Και λιγη χασουρα δεν θα τους κανει κακο.Μιλαμε για κολοσσους. Και κατι αλλο....να πανε πρωτα φυλακη τα κορακια που ΕΚΛΕΨΑΝ τα χρηματα του λαου (χρηματιστηριο, κρατικες προμηθειες κλπ) και μετα το συζηταμε ....Και κατι αλλο.Πως γινεται βρε παιδι μου και στην Ελλαδα τα σχετικα προϊοντα να ειναι ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ απο την υπολοιπη Ευρωπη; Τοσο πλουσιοι θεωρουμαστε εμεις οι Ελληνες ; Ελεος ......!!!! Αντε μπραβο γιατι πολυ μας ζαλισαν !!!! Πειρατεια for everrrrrr !!!!!!!!!!!!!
umaga Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 μακαρι να αυξηθη κι αλλο η πειρατεια ε.τ.ε. εγω θυμαμαι τν αλεξιου εχω πετυχει κι αλλους προιν γαματους σε διαφορα σαιτ
tuomas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Sorry για την λίγο άσχετη ερώτηση, αλλά επειδή έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ με το θέμα, τελικά τι έχει γίνει με τους γαμάτους ? Υπήρξε καμιά μαζική φυγή των χρηστών προς κάποιο άλλο ελληνικό site, δημιουργήθηκε κανένα καινούργιο, ή τίποτα ? Τόσα μέλη δεν μπορεί να σταμάτησαν να κατεβάζουν μετά το κλείσιμο...
alexioualexios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 δεν υπήρξε τίποτα καινούριο από την μεριά των δημιουργών και των διαχειριστών του γαμάτο από το κλείσιμό του και μετά.
digekas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Sorry για την λίγο άσχετη ερώτηση, αλλά επειδή έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ με το θέμα, τελικά τι έχει γίνει με τους γαμάτους ? Υπήρξε καμιά μαζική φυγή των χρηστών προς κάποιο άλλο ελληνικό site, δημιουργήθηκε κανένα καινούργιο, ή τίποτα ? Τόσα μέλη δεν μπορεί να σταμάτησαν να κατεβάζουν μετά το κλείσιμο... Για τους γαμάτους απάντηση πήρες, για το που πήγε όλος αυτός ο κόσμος που τότε κατέβαζε... όπως βλέπεις δεν στράφηκε σε κάποιο άλλο Ελληνικό tracker αλλά και από το φορτίο των γραμμών διασύνδεσης με το εξωτερικό, ούτε σε κάποια warez τα οποία θα φόρτωναν αυτές τις γραμμές. Το ερώτημα λοιπόν είναι γιατί δεν αυξήθηκαν οι ενοικιάσεις dvd/blu-ray από video-club και τα εισιτήρια στους κινηματογράφους;;;; Μήπως τελικά η διακίνηση αυτών των "παράνομων" αρχείων δεν ήταν διαφυγόντα κέρδη για τις εταιρίες;;;; Πέρα όμως από τα διαφυγόντα κέρδη, μήπως έχασαν και την διαφήμιση και τον "ντόρο" που τους δημιουργούσαν δωρεάν και που μέσω αυτού πουλούσαν περισσότερα δισκάκια, σε σύγκριση με τις σημερινές πωλήσεις;;;; http://torrentfreak.com/director-sam-bozzo-on-bittorrent-and-the-movie-industry-100613/ Όταν τα λέγαμε τότε που έκλεισαν τα site των υπότιτλων, νόμιζαν ότι ήταν φτηνές δικαιολογίες και έτριβαν τα χέρια τους που τους είχαμε φτιάξει την αγορά... πουλάνε σήμερα οι Αμερικάνικες σειρές στην τηλεόραση;;;; Μια ζωή ζώα ήταν και ζώα είναι και ζώα θα παραμείνουν, αφού τα στελέχη των εταιριών δεν έχουν την στοιχειώδη λογική και αντίληψη να καταλάβουν τί θέλει ο κόσμος και πως μπορούν να του το προσφέρουν ώστε να βγουν και αυτοί κερδισμένοι και να πεις ότι δεν μπορούν να προσεγγίσουν τεχνικά ή κοινωνιολογικά το θέμα... αφού τα παραδείγματα ήταν απτά και το σύστημα λειτουργούσε, αλλά όπως προείπα... ΖΩΑ! Πρέπει να το δουν να λειτουργεί από τα μεγάλα Αμερικάνικα κανάλια και στούντιο για να φέρουν και εδώ το p2p σε πλαίσιο εμπορικά εκμεταλλεύσιμο...
kurkosdr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 :Στην....δημοκρατικη κοινωνια που ζουμε,έχω ή δεν εχω το δικαιωμα το DVD αυτο να το κανω ΟΤΙ ΘΕΛΩ ;Δεν εχειςΝα το σπασω, Εχεις να το καψω Εχεις ,να το χαρισω στο ανηψακι μου .... Εχεις ακομα και να το "ανεβασω" στο διαδικτυο !!!! Δε εχεις. Στο κατω-κατω,αυτες οι εταιρειες κερδιζουν δισεκατομμυρια δολλαρια-ευρω κλπ Και λιγη χασουρα δεν θα τους κανει κακο.Μιλαμε για κολοσσους. +1
tuomas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και συμφωνώ με τα παραπάνω. Το όλο θέμα με το downloading βέβαια συζητιέται κάτι αιώνες τώρα, όλοι έχουμε την ίδια άποψη, αλλά τα ΖΩΑ παραμένουν ζώα... Κανένας πολιτικός δεν θα αντισταθεί ποτέ σε εταιρίες κολοσσούς του θεάματος, γιατί όλοι τις έχουν πάρει τις μίζες τους κι από αυτές τις εταιρίες, οπότε τι να τους πούνε άμα τους ελέγχουν. Την εξουσία την έχει όποιος έχει και το χρήμα, όπως πάντα... Εγώ ως φοιτητής να πω ότι πέρα από ταινίες και μουσική, αν δεν είχα αυτή τη δυνατότητα να κατεβάζω, δεν θα μπορούσα να έχω κάποια απαραίτητα προγράμματα για τις σπουδές. Είμαι σε πολυτεχνική σχολή, οπότε καταλαβαίνετε για τι προγράμματα μιλάω και πόσο κοστίζουν... Άντε να περιμένεις να στα παρέχει το πανεπιστήμιο. Οι καθηγητές όπου να 'ναι θα λένε και στα ίσια "βρες το σε torrent, rapidshare κτλ". Τώρα απλά το υπονοούν... Αυτά για κατηγορίες περί τζαμπατζήδων και πειρατών... Δεν είναι μόνο μουσική λοιπόν και βιντεοκλάμπ και εταιρίες που χάνουν. Ας κοιτάξουν να φτιάξουν το κράτος, την παιδεία και τόσα άλλα θέματα πρώτα και μετά να ασχοληθούν με αυτά. ΥΓ : Αν δεν κάνω λάθος έχει κλείσει και το blue-whitegt εδώ και καιρό, αλλά γι' αυτό δεν ακούστηκε και τίποτα...
alexioualexios Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και συμφωνώ με τα παραπάνω. Το όλο θέμα με το downloading βέβαια συζητιέται κάτι αιώνες τώρα, όλοι έχουμε την ίδια άποψη, αλλά τα ΖΩΑ παραμένουν ζώα... Κανένας πολιτικός δεν θα αντισταθεί ποτέ σε εταιρίες κολοσσούς του θεάματος, γιατί όλοι τις έχουν πάρει τις μίζες τους κι από αυτές τις εταιρίες, οπότε τι να τους πούνε άμα τους ελέγχουν. Την εξουσία την έχει όποιος έχει και το χρήμα, όπως πάντα... Εγώ ως φοιτητής να πω ότι πέρα από ταινίες και μουσική, αν δεν είχα αυτή τη δυνατότητα να κατεβάζω, δεν θα μπορούσα να έχω κάποια απαραίτητα προγράμματα για τις σπουδές. Είμαι σε πολυτεχνική σχολή, οπότε καταλαβαίνετε για τι προγράμματα μιλάω και πόσο κοστίζουν... Άντε να περιμένεις να στα παρέχει το πανεπιστήμιο. Οι καθηγητές όπου να 'ναι θα λένε και στα ίσια "βρες το σε torrent, rapidshare κτλ". Τώρα απλά το υπονοούν... Αυτά για κατηγορίες περί τζαμπατζήδων και πειρατών... Δεν είναι μόνο μουσική λοιπόν και βιντεοκλάμπ και εταιρίες που χάνουν. Ας κοιτάξουν να φτιάξουν το κράτος, την παιδεία και τόσα άλλα θέματα πρώτα και μετά να ασχοληθούν με αυτά. ΥΓ : Αν δεν κάνω λάθος έχει κλείσει και το blue-whitegt εδώ και καιρό, αλλά γι' αυτό δεν ακούστηκε και τίποτα... το blue-whitegt έκλεισε στο φόβο του γαμάτο.
pournaras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Το ερώτημα λοιπόν είναι γιατί δεν αυξήθηκαν οι ενοικιάσεις dvd/blu-ray από video-club και τα εισιτήρια στους κινηματογράφους;;;; Εχουμε καποια επισημα στοιχεια για αυτο;
Sotosgl Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 ' Για την ακρίβεια, έχουν λίγο παραπάνω, αλλά δεν είναι θέμα χρημάτων. Windows 7 Ultimate x64 Ποιος ο λόγος να δώσω έστω και ένα Ευρώ παραπάνω αφού τα έχω ωραιότατα δωρεάν? FIXED! Τα DSP κανουν 80;
Heatspreader Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω τι σημαίνουν οι όροι DSP, RTM, κλπ. Τα Windows πάντως είναι ακριβά.
Sotosgl Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 To λεω γιατι ενα ποστ πριν απο αυτο αναφερθηκε οτι τα Windows 7 Home Edition κοστιζουν 80€ ενω οσο και να εψαξα με 80€ βρηκα μονο τα XP Home Edition...(δλδ καλυτερα να βγαλω τον Amstrad 6128 απο το παταρι που επαιζε και τηλεοραση).
alex_000 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 πρεπει να το νιωσουν και να τιμολογουν αλλιως τα παιχνιδια και προγραμματα τους στις χωρες με υψηλο δεικτη πειρατειας (και ολως τυχαιως χαμηλο κατα κεφαλην εισοδημα) και θα ριξουν την πειρατια. Δεν γινεται ο αγγλος με 3000 euro μεσο μισθο να περνει απο το play.com το game 35 euro και στην ελλαδα να πωλειται στο ραφι 50 οταν το μεσο ελληνικο εισοδημα ειναι 1000 euro. Τα νουμερα ειναι στο περιπου αλλα you get the picture. Η πειρατεια ειναι κατακριτεα απο οποια αποψη και αν το δεις. Του μαγκες που λενε σιγα κερδιζουν δισεκατομυρια ας χασουν λιγο θα ηθελα να τους δω αν ταλαιποριοντουσαν χρονια να βγαλουν ενα παιχνιδι με αλλα 150 ατομα και μετα το βλεπαν σε 100 rapishare threads 2 μερες πριν την κυκλοφορια του. Εταιρια δεν ειναι μονο η EA και η Lucas Film υπαρχουν επισης η miramax η jowood και πολυ μικροτερες.
Heatspreader Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 To λεω γιατι ενα ποστ πριν απο αυτο αναφερθηκε οτι τα Windows 7 Home Edition κοστιζουν 80€ Εγώ το έγραψα αυτό? Μπορείς να δείξεις link με το Post? πρεπει να το νιωσουν και να τιμολογουν αλλιως τα παιχνιδια και προγραμματα τους στις χωρες με υψηλο δεικτη πειρατειας (και ολως τυχαιως χαμηλο κατα κεφαλην εισοδημα) και θα ριξουν την πειρατια. Δεν γινεται ο αγγλος με 3000 euro μεσο μισθο να περνει απο το play.com το game 35 euro και στην ελλαδα να πωλειται στο ραφι 50 οταν το μεσο ελληνικο εισοδημα ειναι 1000 euro. Τα νουμερα ειναι στο περιπου αλλα you get the picture 50? Έριξαν τις τιμές? Κάτι 70+ θυμάμαι εγώ πριν από ένα μήνα περίπου που πήγα σε αλυσίδα καταστημάτων. Επίσης το μέσο ελληνικό εισόδημα είναι 1000Ευρώ? Τόσο πολύ? Έχουμε εξελίξεις ρε παιδιά?
alex_000 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Επίσης το μέσο ελληνικό εισόδημα είναι 1000Ευρώ? Τόσο πολύ? Με το 1/3 των εργαζομενων να ειναι δημ υπαλληλοι και να παιρνουν 1500-2000 δουλευοτας (LoL) 35 ωρο ναι καπου εκει ειναι. Στα παιχνιδια αναφερομαι στο Pc , σπανια ειναι πανω απο 50 euro στις κονσολες ειναι αλλιως ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα