Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Η/Υ 800-1000

randy1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά.:-D Πιστεύω πως ήρθε πια η ώρα για μένα να αναβαθμίσω το PC μου γιατί έχει καταντήσει πιο αργό από λάπτοπ...:-(

Λοιπόν το PC μου περιέχει :

CPU: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz

GPU: ATI Radeon HD5850

PSU: L&C LC-8600BTX PSU 600W

MOBO: ASUS P5QL/EPU

HDD: Western Digital 640GB

Ram: Transcend 2GB DDR2 800MHz

Optical Drive: Sony DVD-RW Sata SONY AD-5240-0B Black Bulk

Screen: LG M2262D-PC LCD-TV Monitor 22''

Δεν ξέρω αν πρέπει να το αλλάξω τελείως, να πάω σε καινούργιο δηλαδή ή αν πρέπι απλά να το αναβαθμίσω...Eσείς τι προτείνετε? Το budget για αναβάθμιση θα είναι γύρω στα 800-1000 ευρώ (plz πείτε μου πως μπαίνει το σήμα του ευρώ) και για αγορά καινούργιου γύρω στα 1000-1200 ευρώ.:P

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια χαρά.:-D Πιστεύω πως ήρθε πια η ώρα για μένα να αναβαθμίσω το PC μου γιατί έχει καταντήσει πιο αργό από λάπτοπ...:-(

Λοιπόν το PC μου περιέχει :

CPU: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz

GPU: ATI Radeon HD5850

PSU: L&C LC-8600BTX PSU 600W

MOBO: ASUS P5QL/EPU

HDD: Western Digital 640GB

Ram: Transcend 2GB DDR2 800MHz

Optical Drive: Sony DVD-RW Sata SONY AD-5240-0B Black Bulk

Screen: LG M2262D-PC LCD-TV Monitor 22''

Δεν ξέρω αν πρέπει να το αλλάξω τελείως, να πάω σε καινούργιο δηλαδή ή αν πρέπι απλά να το αναβαθμίσω...Eσείς τι προτείνετε? Το budget για αναβάθμιση θα είναι γύρω στα 800-1000 ευρώ (plz πείτε μου πως μπαίνει το σήμα του ευρώ) και για αγορά καινούργιου γύρω στα 1000-1200 ευρώ.:P

Δημοσ.

Πα΄ρε ενα επεξεργαστη,c2d 8600 , βάλε 4g μνημη και πάρε και ένα raptor για το λειτουργικο σου. Κανε ενα φορματ και είσαι έτοιμος και χωρίς πολλά λέφτα. Τα υπολοιπα τα φυλάς για μια αναβάθμιση κάρτας προς τα χριστουγεννα.

Δημοσ.

Πα΄ρε ενα επεξεργαστη,c2d 8600 , βάλε 4g μνημη και πάρε και ένα raptor για το λειτουργικο σου. Κανε ενα φορματ και είσαι έτοιμος και χωρίς πολλά λέφτα. Τα υπολοιπα τα φυλάς για μια αναβάθμιση κάρτας προς τα χριστουγεννα.

Δημοσ.

Τι αναβάθμηση κάρτας;Την 5850 έχει.

Πάρε έναν ssd,έναν μεταχειρισμένο Quad(βρές τον μόνος σου αυτόν :P) άλλα 2gb ram και έκλεισε το pc για τα επόμενα 3 χρονάκια αβασάνιστα χωρίς να αλλάξεις ούτε βίδα.Με σειρά προτεραιώτητας ssd,ram,cpu για αυτό που θέλεις.

ctrl+Αlt+ε

Δημοσ.

Τι αναβάθμηση κάρτας;Την 5850 έχει.

Πάρε έναν ssd,έναν μεταχειρισμένο Quad(βρές τον μόνος σου αυτόν :P) άλλα 2gb ram και έκλεισε το pc για τα επόμενα 3 χρονάκια αβασάνιστα χωρίς να αλλάξεις ούτε βίδα.Με σειρά προτεραιώτητας ssd,ram,cpu για αυτό που θέλεις.

ctrl+Αlt+ε

Δημοσ.

Μπορει το παιδί να μην θέλει / ξερει να κλοκάρει το ήδη υπάρχον. Και για να μην κάνει αναβάθμιση που θα απαιττει και mobo+ νέεςς μνημες που θα ανεβάσουν το budget το είπα αυτό.

Η περνει quad . εξαρταται και απο τη χρηση που κανει. Η καρτα μια χαρα ειναι όντως δεν θέλει αλλαγη συντομα .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...