arxaggelos Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 ...ο λεγόμενος και "αχτύπητος". Σκέτο μπαρούτι, αν και δεν καταλαβαίνω το γιατί, αφού τα συστατικά είναι τα ίδια.
freedubus Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Γιατί στο φραπέ μέρος του καφέ έχει πάει στον αφρό, στον καραβίσιο όχι.
freedubus Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Γιατί στο φραπέ μέρος του καφέ έχει πάει στον αφρό, στον καραβίσιο όχι.
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Γιατί στο φραπέ μέρος του καφέ έχει πάει στον αφρό, στον καραβίσιο όχι. Ο οποιος αφρος πινεται, οποτε?
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Γιατί στο φραπέ μέρος του καφέ έχει πάει στον αφρό, στον καραβίσιο όχι. Ο οποιος αφρος πινεται, οποτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.