Andreas2 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Όλοι ξέρουμε για το φραππέ.Όπως επίσης και για άλλα είδη κρυου καφέ είτε σε τενεκεδάκια,είτε σε καφετέριες,είτε σε ψιλικατζίδικα/περίπτερα πως τα λέτε(chino πχ)...Ξέρω πως ο φραππές θεωρείται εκείνος που τον κάνεις η με μίξερ ή με shaker και έχει αφρό...Αλλά μήπως κανείς από εσάς κάνει καφέ με instant,κρυό νερό ή/και με γάλα και να το ανακατεύετε με το κουταλάκι;;;
Andreas2 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Όλοι ξέρουμε για το φραππέ.Όπως επίσης και για άλλα είδη κρυου καφέ είτε σε τενεκεδάκια,είτε σε καφετέριες,είτε σε ψιλικατζίδικα/περίπτερα πως τα λέτε(chino πχ)...Ξέρω πως ο φραππές θεωρείται εκείνος που τον κάνεις η με μίξερ ή με shaker και έχει αφρό...Αλλά μήπως κανείς από εσάς κάνει καφέ με instant,κρυό νερό ή/και με γάλα και να το ανακατεύετε με το κουταλάκι;;;
sugata Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Φραπέ, φρέντο, ελληνικό.... Βάλε τη δοσολογία, πάρε το κουταλάκι, και κάνε κουμάντο.
sugata Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Φραπέ, φρέντο, ελληνικό.... Βάλε τη δοσολογία, πάρε το κουταλάκι, και κάνε κουμάντο.
freedubus Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Νομίζω εννοεί καραβίσιο. Ναι εγώ φτιάχνω τέτοιο Αντρέα. Είναι ο στάνταρ καφές της υπαίθρου. Μόνο νες κ νερό κ ανακάτεμα με το δάχτυλο, ή με κανένα κλαράκι από δέντρο. Κράτα το δέντρο, θα σου χρειαστεί μετά από λίγο, μόλις ενεργήσει το μείγμα.
freedubus Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Νομίζω εννοεί καραβίσιο. Ναι εγώ φτιάχνω τέτοιο Αντρέα. Είναι ο στάνταρ καφές της υπαίθρου. Μόνο νες κ νερό κ ανακάτεμα με το δάχτυλο, ή με κανένα κλαράκι από δέντρο. Κράτα το δέντρο, θα σου χρειαστεί μετά από λίγο, μόλις ενεργήσει το μείγμα.
Toufas Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Νομίζω εννοεί καραβίσιο. Ναι εγώ φτιάχνω τέτοιο Αντρέα. Είναι ο στάνταρ καφές της υπαίθρου. Μόνο νες κ νερό κ ανακάτεμα με το δάχτυλο, ή με κανένα κλαράκι από δέντρο. Κράτα το δέντρο, θα σου χρειαστεί μετά από λίγο, μόλις ενεργήσει το μείγμα. για ταπα το θες το κλαρι μετα?
Toufas Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Νομίζω εννοεί καραβίσιο. Ναι εγώ φτιάχνω τέτοιο Αντρέα. Είναι ο στάνταρ καφές της υπαίθρου. Μόνο νες κ νερό κ ανακάτεμα με το δάχτυλο, ή με κανένα κλαράκι από δέντρο. Κράτα το δέντρο, θα σου χρειαστεί μετά από λίγο, μόλις ενεργήσει το μείγμα. για ταπα το θες το κλαρι μετα?
freedubus Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 'Οχι το κλαρί ρε, το δέντρο. Για να πάς απο πίσω.
freedubus Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 'Οχι το κλαρί ρε, το δέντρο. Για να πάς απο πίσω.
Waldo_Vrs Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 'Οχι το κλαρί ρε, το δέντρο. Για να πάς απο πίσω. Ο φίλος μας υπονοεί πως θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του δέντου αργότερα Και εγώ τις μισές φορές καραβίσιο κάνω...και μάλιστα πίκρα...για κηδείες ένα πράμα...
Waldo_Vrs Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 'Οχι το κλαρί ρε, το δέντρο. Για να πάς απο πίσω. Ο φίλος μας υπονοεί πως θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του δέντου αργότερα Και εγώ τις μισές φορές καραβίσιο κάνω...και μάλιστα πίκρα...για κηδείες ένα πράμα...
arxaggelos Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 ...ο λεγόμενος και "αχτύπητος". Σκέτο μπαρούτι, αν και δεν καταλαβαίνω το γιατί, αφού τα συστατικά είναι τα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.