Προς το περιεχόμενο

Nέο pc με ~1000 Ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα δύο τροφοδοτικά που προτείνατε τα γνωρίζω και είναι πολύ καλά εως άριστα. Το θέμα είναι ως προς τη διαφορά των Watt. To corsair είναι στα 550 ενώ το enermax στα 625

Τα 550 watt που δινει το corsair δεν σε καλυπτουν απλα αλλα σε υπερ υπερ καλυπτουν

Ως προς το σκληρό με μπερδέψατε λίγο καθώς δεν έχω ασχοληθεί καν με Sata 3, είχα μείνει στο 2 και δεν το έχω μελετήσει. Διαφωτίστε λίγο παραπάνω.

Ως προς τον σκληρο ο samsung f3 που σου προτεινα(οχι μονο εγω αλλα και ο caution και κυριως παρα μα παρα πολλα μελη του insomnia) ισως ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σε hdd αυτη τη στιγμη!Διαφορες σε αποδοση μεταξυ sata2 vs sata 3 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Εκεί που χρειάζομαι περεταίρω βοήθεια είναι η κάρτα γραφικών. :-D

Η 5750 ή η 5770 είναι σαφώς οικονομική αλλά το θέμα είναι μέχρι που φτάνει και κυρίως πόσο μακρυά φτάνει. Χοντρικά αξίζει να τα χώσω για την 5850?

ο συνδυασμος amd 955 με μια 5850 ειναι η πιο value for money επιλογη για εναν χρηστη που εχει υψηλες απαιτήσεις και σε gaming!

Αν δεν καιγεσαι για υψηλη αποδοση σε Gaming τοτε η 5770 ειναι μια χαρα!

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν δεν καιγεσαι για υψηλη αποδοση σε Gaming τοτε η 5770 ειναι μια χαρα!

Ευχαριστώ για τα υπόλοιπα, να σταθω λίγο εδώ.

Επειδή όπως προείπα είμαι πίσω σε κάρτες γραφικών, πως ορίζουμε ακριβώς το υψηλή απόδοση πλέον;

Κοινώς με την 5850 θα παίζω απροβλημάτιστα ότι κυκλοφορεί τώρα σε 1920χ1080;

Φαντάζομαι ναι, οπότε η επόμενη μου ερώτηση είναι που χάνει η 5770, τελείως επιγραμματικά. Απλά δώσε μου ένα παράδειγμα αν θέλεις.

Η asrock παίρνει και εξαπύρηνο έτσι; Έτσι ξέρω απλά για check ρωτάω.

Τέλος θέλω να του βάλω ηχεία όπως αυτά ή αυτά. Τα έχει δοκιμάσει κανείς;

Δημοσ.

Η καρτα γραφικων σχετιζεται και με την αναλυση της οθονης!Οσο πιο υψηλη αναλυση τοσο πιο "απαιτητικη" καρτα!

Εσυ πας σε αναλυση 1920 Χ 1080 οποτε......

Σε παιχνιδια τυπου pro 5770 με 5850 δεν θα δεις διαφορες!Σε παιχνιδια τυπου grand theft,crysis,metro 2033 μεταξυ της 5850 και της 5770 θα δεις καποιες διαφορες ή για να το πω πιο απλα θα πρεπει να κανεις καποιες υποχωρήσεις στην ποιοτητα της απεικονισης!

Προσπαθω να σου το εξηγησω με απλα λογια..........

Για αυτο σου λεω οτι εξαρταται απο τις απαιτησεις του καθε χρηστη!

η μητρικη asrock υποστηριζει τους εξαπυρηνους και διαθετει και θυρες sata3,usb3.0,e-sata(η ακριβοτερη κατα 3€ asus δεν εχει usb3.0)

οσο για τα ηχεια απλα ενημερωτικα σου το λεω εγω εχω αυτα:LOGITECH X-530 77,77€ και ειμαι απολυτα ικανοποιημενεος

Δημοσ.
Η καρτα γραφικων σχετιζεται και με την αναλυση της οθονης!Οσο πιο υψηλη αναλυση τοσο πιο "απαιτητικη" καρτα!

Εσυ πας σε αναλυση 1920 Χ 1080 οποτε......

Σε παιχνιδια τυπου pro 5770 με 5850 δεν θα δεις διαφορες!Σε παιχνιδια τυπου grand theft,crysis,metro 2033 μεταξυ της 5850 και της 5770 θα δεις καποιες διαφορες ή για να το πω πιο απλα θα πρεπει να κανεις καποιες υποχωρήσεις στην ποιοτητα της απεικονισης!

Προσπαθω να σου το εξηγησω με απλα λογια..........

Για αυτο σου λεω οτι εξαρταται απο τις απαιτησεις του καθε χρηστη!

Ευχαριστώ μαν μου, δεν είμαι άμπαλος απλά ήθελα ακριβώς αυτό που έγραψες, παραδείγματα παιχνιδιών.:-)

η μητρικη asrock υποστηριζει τους εξαπυρηνους και διαθετει και θυρες sata3,usb3.0,e-sata(η ακριβοτερη κατα 3€ asus δεν εχει usb3.0)

Ζηλέψε την Apple και άφησε το usb 3.0 για πιο μετά?:lol:

οσο για τα ηχεια απλα ενημερωτικα σου το λεω εγω εχω αυτα:LOGITECH X-530 77,77€ και ειμαι απολυτα ικανοποιημενεος

Δεν θέλω 5.1 η αλήθεια είναι. Αυτά που προτείνω είναι κυρίως για μουσική οπότε αν κάποιος τα έχει δοκιμάσει ας ρίξει μία γνώμη.

Συνολικά τα παρακάτω (έβαλα ενα ωραίο desktop της logitech που το pc1 to έχει 10+ ευρώ φθηνότερα) μας κάνουν 1203 ευρώπουλα!

Αν μου απαντήσει κανείς για τα ηχεία βλέπουμε. Νομίζω έχουμε ένα πολύ καλό value for money με πράγματα που θα μείνουν μελλοντικά. :-D

Ειδικά αν μελλοντικά πετάξω και έναν ssd για ubuntu/windows 7. :-)

post-160263-129063087814_thumb.jpg

post-160263-129063087817_thumb.jpg

post-160263-129063087818_thumb.jpg

Δημοσ.

για να ειμαι ειλικρινης η μονη μου ενσταση ειναι η εξης:

first person shooters παιχνιδια και ασυρματο desktop ειναι εντελως αντιθετες εννοιες!Για gaming καλυτερα ενσυρματη συνδεση!

θα σου προτεινα:

πληκτρολογιο:MS SIDEWINDER X6 KEYBOARD DSP

ποντικι:Razer Copperhead Anarchy Red Mouse ή Logitech mouse Wired laser G500 USB Grey Retail

κατα τ'αλλα το συστημα ειναι ΑΨΟΓΟ για εμενα!

ps Χτυπας αργοτερα οταν υπαρχει διαθεσιμο χρημα και εναν ssd και εισαι Αρχοντας

Δημοσ.
για να ειμαι ειλικρινης η μονη μου ενσταση ειναι η εξης:

first person shooter παιχνιδια και ασυρματο desktop ειναι εντελως αντιθετες εννοιες!Για gaming καλυτερα ενσυρματη συνδεση!

έχω το παλιό γι'αυτό το σκοπό :-) Τώρα σε κάλυψα;

Από το μεσαίο μαγαζί παραγγέλνω άφοβα;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάρτην απο εδώ τότε:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Gigabyte-5850-GV-R585D5-1GD-B-SVGA-PCI-Express-R585D5-1GD-B.htm

Να φανταστείς ότι εγώ τις δικές μου τις πήρα στα 220 ευρώ απο multirama όταν είχαν πρωτοκυκλοφορήσει.

Πραγματικά τραγικό.!!!

---------- Προσθήκη στις 02:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:09 ----------

ελα χαλάρωσε

GIGABYTE ATI RADEON HD5850 1GB 259€

Ο συνήθης ύποπτος. :lol:

Η τιμή τα σπάει. :-)

Δημοσ.

Καλά γενικά τον τελευταίο καιρό ο κλέψας του κλέψαντος γίνεται. Είπαν να βγάλουν κάτι μιας και έρχεται φπα :devil:

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. :-)

Δημοσ.
πως ειναι δυνατον να ανεβηκε τοσο?

Όσο είναι δυνατόν να ανέβηκε κατά δέκα ευρώ η gigabyte απο τα ξημερώματα που πόσταρα και ήταν στα 285.... :confused:

Αυτά είναι! :whistle:

Δημοσ.
Όσο είναι δυνατόν να ανέβηκε κατά δέκα ευρώ η gigabyte απο τα ξημερώματα που πόσταρα και ήταν στα 285.... :confused:

Αυτά είναι! :whistle:

Ηταν 285€ φιλε Lionheart.Tωρα ειναι στα 315€.30€ αυξηση σε 48 ωρες :rolleyes:

Δημοσ.
Ηταν 285€ φιλε Lionheart.Tωρα ειναι στα 315€.30€ αυξηση σε 48 ωρες :rolleyes:

Πω, πω ρε φίλε!!!

Καλά δεν πάμε καλά. Θα μας πάρουν και τα σώβρακα... :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...