therock Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Γινεται σε ορισμενες εφαρμογες να αλλαζεις την προεπιλεγμενη γλωσσα πληκτρολογιου σε αυτη που θες? Για παραδειγμα εγω εχω ορισει ως προεπιλεγμενο πληκτρολογιο το αγγλικο, αλλα θελω σε καποιες εφαρμογες (work,outlook,thunderbird) να ξεκιναει με το ελληνικο. Θα μπορουσε να γινε ικατι τετοιο?
therock Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Γινεται σε ορισμενες εφαρμογες να αλλαζεις την προεπιλεγμενη γλωσσα πληκτρολογιου σε αυτη που θες? Για παραδειγμα εγω εχω ορισει ως προεπιλεγμενο πληκτρολογιο το αγγλικο, αλλα θελω σε καποιες εφαρμογες (work,outlook,thunderbird) να ξεκιναει με το ελληνικο. Θα μπορουσε να γινε ικατι τετοιο?
micos000 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δεν το νομίζω, αλλά ας πει και κάποιος άλλος την γνώμη του. Πες όμως και ποια windows έχεις.
isay Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 therock δεν έχω δει να υπάρχει κάτι τέτοιο. Να σε ρωτήσω γιατί σου είναι τόσο απαραίτητο; Το Alt-Shift είναι υπόθεση μισού δευτερόλεπτου
therock Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Βασικα για τον πατερα μου το θελω, επειδη το ενα δευτερολιπτο ειναι μιση αιωνιοτητα για αυτον, σε θεματα υπολογιστη. Απλως Ηλπιζα οτι θα υπηρχε καποιος τροπος.
isay Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Κατάλαβα. Δείξε του πως να αλλάζει τη γλώσσα με το ποντίκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.