Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα.

Είμαι καινούργιος και δεν γνωρίζω βασικά πραγματα γι'αυτό θέλω βοήθεια. Πήρα του γιου μου ένa psp και θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να κατεβάζω παιχνίδια και πως και πως τα περνάω στην κάρτα μνήμης.

Ευχαριστώ, οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή.

Δημοσ.

καλημέρα.

Είμαι καινούργιος και δεν γνωρίζω βασικά πραγματα γι'αυτό θέλω βοήθεια. Πήρα του γιου μου ένa psp και θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να κατεβάζω παιχνίδια και πως και πως τα περνάω στην κάρτα μνήμης.

Δημοσ.

Αν εννοείς ότι θέλεις να μάθεις πως να περνάς τα νόμιμα αντίγραφα ασφαλείας σου και να τα παίζεις από την κάρτα μνήμης μπορείς να βρείς ότι πληροφορία θέλεις διαβάζοντας τους ελληνικούς οδηγούς μας εδώ:

http://www.pspgr.net

Δημοσ.

Αν εννοείς ότι θέλεις να μάθεις πως να περνάς τα νόμιμα αντίγραφα ασφαλείας σου και να τα παίζεις από την κάρτα μνήμης μπορείς να βρείς ότι πληροφορία θέλεις διαβάζοντας τους ελληνικούς οδηγούς μας εδώ:

http://www.pspgr.net

Δημοσ.
καλημέρα.

ξεκίνα κάνοντας search! (στην εκάστοτε ιστοσελίδα/ forum κτλ)

Δημοσ.
καλημέρα.

ξεκίνα κάνοντας search! (στην εκάστοτε ιστοσελίδα/ forum κτλ)

Δημοσ.

μπορεις επισης να δημιουργησεις λογαριασμο στο psn και να μπαινεις εκει και να τα αγοραζεις απο εκει ειτε μεσωκαρτας-πιστωτικη-χρεωστικη, ειτε με προπληρωμενες καρτες της σονυ,και ουσιαστικα τα κατεβαζεις και τα αποθηκευεις στην καρτα μνημης

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει καπιος για psp συγκεκριμένα για 1004 εχω ένα και θέλω να το πάω στη 3.71 Μ33 version τώρα ειναι στη 1.50?

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...