Heatspreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Να σας πω την αλήθεια βρε παιδιά, είχα κάνει multiquote διάφορα Posts για να απαντήσω, αλλά κουράστηκα. Ο papajo_r έχει τη διάθεση, έχει το όνειρο να το πω έτσι, αλλά δεν έχει το τρόπο. @papajo_r Προσπαθείς να πείσεις εδώ και 5 σελίδες τα μέλη του Forum. Επειδή είσαι νέο μέλος στο Insomnia και γενικότερα φαντάζομαι στα Forums, θα σου πω ότι με το να επιμένεις τόσο δεν γίνεται δουλειά. Να επιμένεις ναι, δεν λέω, αλλά τόσο!? Εγώ ένας χρήστης που συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και συμφωνώ παραπάνω και από τον ThReSh, καθώς έχω κάνει και εγώ παρόμοια συζήτηση στο παρελθόν που συμμετείχε και αυτός (όπως πάντα 30k+ posts) και μου μίλαγε με τεχνικούς όρους, θα σου πω ότι δεν πείθεις ακόμα και εμένα για να κάνω "φασαρία" στη Forthnet δυστυχώς, παρόλο που έχω σοβαρό πρόβλημα με τη σύνδεσή μου και με τον συγχρονισμό. Το βλέπω για κλείδωμα...
papajo_r Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 @Heatspreade Κοίταξε η αλήθεια είναι ότι δεν προσπαθώ να πείσω… απλά ας το πούμε.. προκαλούμε όταν πάνε να με βγάλουν ελέφαντα ή όταν διαψεύδουν ή αντιτίθενται σε πράγματα που είπα κτλ με μηδενικά επιχειρήματα ή με άτοπα επιχειρήματα του τύπου: Εγώ: Ο ήλιος είναι φωτεινώς γιατί όταν τον κοιτάς τυφλώνει τα μάτια σου. Αντιπαράθεση: Ο ήλιος δεν είναι φωτεινός γιατί αν έχεις οστεοπόρωση δεν μπορείς να σηκώσεις το σβέρκο ψηλά για να τον δεις…. εε όταν διάβασα αντίστοιχα πράγματα για τις θέσεις μου στο Post όσο να πεις προκαλούμε… Στο insomnia δεν είμαι καινούριος ακριβώς… το ξέρω και διαβάζω που κάι που χαλαρά 5 ++ χρόνια απλά δεν μου ήρθε ποτέ να γράψω σε αυτό… είχα κάνει και ένα account papajo πριν χρόνια αλλά δεν ξέρω πια ούτε το mail ούτε το pass… και έκανα πέρσι αυτό και γενικά η εμπειρία μου σε fora είναι αρκετών ετών και ξέρω σε πόσο κωμικοτραγικές καταστάσεις μπορεί να πέσει ένα topic με τα κατάλληλα άτομα Τέλος να πω ότι είναι 3 οι εταιρίες που ΤΩΡΑ στο ιδιόκτητο δίκτυο τους παρέχουν δυο πακέτα εκ των οπίων μια είναι από τις μεγαλύτερες αν όχι η μεγαλύτερη ιδιωτική και η άλλη από τις πιο δημοφιλείς στην Αθήνα… (που σε πληθυσμό είναι η μισή Ελλάδα σχεδόν… ) Μην ξεχνάμε όμως ότι υπάρχουν αρκετά συμβόλαια που κρατανε χρόνια και κάμποσα από αυτά δεν αναβαθμίστηκαν ακόμη!! Επίσης μην ξεχνάμε τα χωριά και γενικά κόπια σημεία στην Ελλάδα που υπάρχουν άτομα με συνδέσεις ιδιωτικών ISP που πατανε πάνω στον ΟΤΕ και έχουν διάφορα κλειδώματα πχ 4 και 8 Mbit…. Οπότε ο αριθμός τον user που ίσως χρεώνεται λάθος είναι αρκετά μεγάλος ….
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 ο papajo_r έχει δίκιο για τους ISPs με τα ενδιάμεσα πακέτα, πιστεύω ότι με κάμποση πίεση μπορεί κάποιος να τους καταφέρει, δυστυχώς όμως τα πακέτα δεν είναι ακριβώς ιδανικά ώστε να καλύπτουν πολλούς συνδρομητές και οι ISPs ουσιαστικά είναι μόνο 2 με αβέβαιο το μέλλον των ενδιάμεσων πακέτων (από την στιγμή που έβγαλε το 8αρι ο ΟΤΕ) Heatspreader στη Forthnet/Tellas/Netone/OTE δεν μπορείς να κάνεις κάτι, μόνο αν είσαι On Telecoms & HOL ουσιαστικά...
Heatspreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=331509&ct=1&dt=14/05/2010
kifinas Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Αφού γύρισε έτσι η συζήτηση τότε θα πρέπει ο topic starter να αποσύρει το παρακάτω που έγραψε στο πρώτο ποστ. "Λοιπόν μάθετε (όσοι δεν το ξέρατε – υποψιαστήκατε) ότι αν έχετε 24Mbit συμβόλαιο και ο πάροχος σας σας ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ (το πραγματικό download είναι άλλη ιστορία) σε ταχύτητες κάτω τον 16 (συνήθως) παρανομεί! Και είναι Υποχρεωμένος είτε να σας μειώσει το πάγιο (μπορεί δεν μπορεί να διορθώσει την ζημία) είτε να σας ανεβάσει τον χρονισμό." Εκτός αν θεωρεί πως πρέπει να υπάρχουν καμιά 20αριά ενδιάμεσα πακέτα, οπότε μάλλον δεν θα υπάρχει γόνιμο έδαφος για περαιτέρω συζήτηση.
Heatspreader Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 σε ταχύτητες κάτω τον 16 (συνήθως) παρανομεί! Γιατί κάτω από 16 και όχι κάτω από 15 ή 17? Ποιος ορίζει τα ενδιάμεσα πακέτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.