Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικό/περίεργο πρόβλημα/κόλλημα σε Thomson TG585 v7

spdrosin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι αλλα αυτο το firmware ειναι για router thomson. εγω εχω sagem..

Κι εγώ πώς να το καταλάβω; :rolleyes:

Έκανες hard reset; Μπες στο site του Conn-X - υπάρχει κι εκεί ένα firmware, αν και λογικά το τελευταίο ίσως να έχεις. Πάρε τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη: 1242.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κι εγώ πώς να το καταλάβω; :rolleyes:

Έκανες hard reset; Μπες στο site του Conn-X - υπάρχει κι εκεί ένα firmware, αν και λογικά το τελευταίο ίσως να έχεις. Πάρε τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη: 1242.

το ειχα πει! hard reset πως κανω???

Δημοσ.
το ειχα πει! hard reset πως κανω???

Πλάκα κάνεις. Στο ποστ # 37 αναφέρθηκες πρώτη φορά. Πού το είπες ακριβώς και γω δεν το βλέπω;

Πατημένο το reset κουμπί με κάτι αιχμηρό γύρω στα 7 δευτερόλεπτα μέχρι να κλείσουν όλα τα leds. Πάρε καλύτερα 1242 να σε βοηθήσουν, αφού δεν ξέρεις γενικότερα τι παίζει - δουλειά τους είναι.

Δημοσ.
ναι αλλα αυτο το firmware ειναι για router thomson. εγω εχω sagem..

και λεω εγω απο ποτε το thomson εχει λαμπακι alarm.

α.για σενα βαλε νεο firmware οπως ειπαν.

β.οι αποσυνδεσεις μπορει να ειναι για πολλους λογους.

α.να τα εχει παιξει το ρουτερ.

β.να εχει προβλημα η γραμμη σου.

γ.σεταρε το ρουτερ με Pppoe/llc.

δ.κανε το firmware.

ε.γραψε μας τα στατιστικα της γραμμης.

οσο για τον φιλο με το thomson που αλλαξε το firmware και ειχε του οτε οτι γραφει connect gia Iptv δεν ειναι παραξενο και ας μην εχεις την υπηρεσια.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω που το δοκιμασα πρεπει να παιζει λιγο καλυτερο απο το 8.2.6.5 που ειχα σε θεμα ποσο καιρο ειμαι Online Κτλ.μπορει απλα να ετυχε.κατι αρνητικο δεν εχω να πω οπως δεν ειχα και με το previous 8.2.6.5.

Δημοσ.

Εγω που το δοκιμασα πρεπει να παιζει λιγο καλυτερο απο το 8.2.6.5 που ειχα σε θεμα ποσο καιρο ειμαι Online Κτλ.μπορει απλα να ετυχε.κατι αρνητικο δεν εχω να πω οπως δεν ειχα και με το previous 8.2.6.5.

Συμφωνώ - μια από τα ίδια.

Δημοσ.

το βασικο ειναι να βαλουν καποιο ποιο νεο firmware Οσοι εχουν κατι firmwares 7.4.4.7 κτλ που ειναι παλια.

Ε ναι γι' αυτό έστειλα link με το νέο. Όποιος ενδιαφέρεται να το βρει εύκολα. Αυτά.

Δημοσ.

απλα το firmware ισως χρειαστει να το βαλουν σε αλλο καταλογο γιατι αμα το path ειναι πολυ μεγαλο δεν το δεχεται.

Nαι. Πιθανόν. Άμα κάποιος έχει πρόβλημα, θα ρωτήσει.

Αυτά.

Δημοσ.

επειδη το ειχα αποσυμπιεσει επιφανεια εργασιας συν το path δεν μου το ειχε παρει οποτε αναγκαστικα το εβαλα σε αλλο με μικροτερο και επαιξε

Δημοσ.

επειδη το ειχα αποσυμπιεσει επιφανεια εργασιας συν το path δεν μου το ειχε παρει οποτε αναγκαστικα το εβαλα σε αλλο με μικροτερο και επαιξε

Οκ, το είπαμε αυτό. Αν κάποιος έχει πρόβλημα θα ρωτήσει. Τέλος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...