giorgoslouk Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3482594&postcount=155 Σ αυτον εδω τι θα του λεγες? Βαλε την 7.4.4.7? Το γεγονός ότι κάποιοι ίσως χρήστες έχουν προβλήματα άποσυνδέσεων με το συγκεκριμένο firmware δεν σημαίνει τίποτα.Μπορεί να οφείλεται σε διάφορους άλλους λόγους όπως προβλήματα χαλκού ή όχι τόσο καλή συνεργασία με το συγκεκριμένο DSLAM.Στο ίδιο φόρουμ το 7.4.4.7 έχει υποδειχθεί από τους περισσότερους χρήστες ως το σταθερότερο.Αυτό βάβαια δεν σημαίνει ότι κάποιο νεώτερο firmware (8άρι) δεν μπορεί να έχει επίσης καλά αποτελέσματα.
cmaniac Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Το γεγονός ότι κάποιοι ίσως χρήστες έχουν προβλήματα άποσυνδέσεων με το συγκεκριμένο firmware δεν σημαίνει τίποτα.Μπορεί να οφείλεται σε διάφορους άλλους λόγους όπως προβλήματα χαλκού ή όχι τόσο καλή συνεργασία με το συγκεκριμένο DSLAM.Στο ίδιο φόρουμ το 7.4.4.7 έχει υποδειχθεί από τους περισσότερους χρήστες ως το σταθερότερο.Αυτό βάβαια δεν σημαίνει ότι κάποιο νεώτερο firmware (8άρι) δεν μπορεί να έχει επίσης καλά αποτελέσματα. Μην μπλεκεις το Kernel warm restart με τις αποσυνδεσεις.. Δεν ειναι απαραιτητα το ιδιο πραγμα
spdrosin Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Το γεγονός ότι κάποιοι ίσως χρήστες έχουν προβλήματα άποσυνδέσεων με το συγκεκριμένο firmware δεν σημαίνει τίποτα.Μπορεί να οφείλεται σε διάφορους άλλους λόγους όπως προβλήματα χαλκού ή όχι τόσο καλή συνεργασία με το συγκεκριμένο DSLAM.Στο ίδιο φόρουμ το 7.4.4.7 έχει υποδειχθεί από τους περισσότερους χρήστες ως το σταθερότερο.Αυτό βάβαια δεν σημαίνει ότι κάποιο νεώτερο firmware (8άρι) δεν μπορεί να έχει επίσης καλά αποτελέσματα. Πάντως έχε κατά νου πως μιλάς με τον guru του Thomson TG585v7. Ειλικρινά ο cmaniac έχει κάνει διατριβή πάνω στη συσκευή και το έχει ψάξει πολύ το θέμα. Φιλικά ε.
parsifal Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μάλλον διάβασες το μισό post μου. Δεν πειράζει, το ίδιο έκανες και εσύ εξάλλου: Επίσης, για τσέκαρε το log του μήπως δίνει εκεί κάποιο διευκρινιστικό μήνυμα για το τί πάει στραβά και δε μπορεί να συνδεθεί.
spdrosin Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δεν πειράζει, το ίδιο έκανες και εσύ εξάλλου: Άμα "δεν πειράζει", ok, τί να πω. Εγώ το διάβασα το δικό σου, αλλά δε χρειάστηκε να κάνω αυτό που λες αφού είχα ήδη αλλάξει firmware.
parsifal Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Εγώ το διάβασα το δικό σου, αλλά δε χρειάστηκε να κάνω αυτό που λες αφού είχα ήδη αλλάξει firmware. Την πρόταση την έκανα πριν να ποστάρεις ότι άλλαξες firmware.
spdrosin Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Την πρόταση την έκανα πριν να ποστάρεις ότι άλλαξες firmware. Σωστή η πρότασή σου, όντως. Μόλις το άλλαξα και συνδέθηκα, μπήκα και πόσταρα. Ταυτόχρονα σχεδόν έγιναν αυτά. Τέλος πάντων. Το πρόβλημα φαίνεται να διορθώθηκε. Βέβαια επιφυλάσσομαι γιατί και με το firmware του ΟΤΕ στα καλά του καθουμένου προέκυψε.
parsifal Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Σε Thomson 530v6 είχα συναντήσει πρόβλημα κατά την αποθήκευση των ρυθμίσεων (όταν άλλαζα κάποιες) στην NVRAM του, μία τις έπαιρνε, μία όχι. Γι' αυτό σου πρότεινα να δεις τί γίνεται με τους κωδικούς και αν τους κρατάει. Ελπίζω να μην είσαι τέτοια περίπτωση, γιατί μου φάνηκε για καθαρά H/W βλάβη και επομένως αλλαγές firmware υπάρχει πιθανότητα να μην στρώσουν την κατάσταση.
poulinos Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Γιατί πρέπει να να έχεις IPTV για να βάλεις firmware του ΟΤΕ; Απλά έχει και τις ρυθμίσεις για IPTV. Tϊ να βάλω, της Deutche Telecoms; Άκυρο μου φαίνεται αυτό που είπες τελειώς.Δεν είναι δυνατόν να είναι ενεργοποιημένο στην πραγματικότητα, αφού δεν υπάρχει απλά. Κι επίσης ανέφερα "δεν έχω αλλάξει τίποτα ούτε σε συνδεσιμότητα (καλώδια Ethernet/PC) ούτε σε ρυθμίσεις εδώ και μέρες". Κενή είναι η 4η LAN θύρα, που όντως προορίζεται για τηλεόραση. θα σου πω γιατι το ειπα.γιατι να περασεις firmware του οτε οταν μπορεις να περασειςκαποιο ποιο καινουριο που να μην ειναι branded.δεν ειπα οτι εχει κατι του οτε περα απο ρυθμισεις για Iptv αλλα δεν νομιζω οτι ειναι το τελευταιο.αυτος ειναι και ο λογος που το ειπα.
spdrosin Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 θα σου πω γιατι το ειπα.γιατι να περασεις firmware του οτε οταν μπορεις να περασειςκαποιο ποιο καινουριο που να μην ειναι branded.δεν ειπα οτι εχει κατι του οτε περα απο ρυθμισεις για Iptv αλλα δεν νομιζω οτι ειναι το τελευταιο.αυτος ειναι και ο λογος που το ειπα. Κατάλαβα τώρα. Έχεις δίκιο σε αυτό. Όχι μόνο καινούργιο δεν είναι, αλλά νομίζω έχει κλείσει και χρόνο και έχουν βγει αρκετά ακόμα από τότε. Βέβαια όχι του ΟΤΕ. Γι' αυτό και πέρασα το τελευταίο 8.2.6.5 (international) (ευχαριστώ τον cmaniac γι' αυτό, που τα μοιράζεται μαζί μας στο adslgr.com). ---------- Προσθήκη στις 17:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:05 ---------- Σε Thomson 530v6 είχα συναντήσει πρόβλημα κατά την αποθήκευση των ρυθμίσεων (όταν άλλαζα κάποιες) στην NVRAM του, μία τις έπαιρνε, μία όχι. Γι' αυτό σου πρότεινα να δεις τί γίνεται με τους κωδικούς και αν τους κρατάει. Ελπίζω να μην είσαι τέτοια περίπτωση, γιατί μου φάνηκε για καθαρά H/W βλάβη και επομένως αλλαγές firmware υπάρχει πιθανότητα να μην στρώσουν την κατάσταση. Έχω κλείσει 30 ώρες προς το παρόν και φαίνεται ok. Βέβαια και με το προηγούμενο firmware από το πουθενά παρουσίασε πρόβλημα. Τι να πω. Επιφυλάσσομαι - θα δείξει.
spdrosin Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 πως τα πας με το νεο firmware? Ευχαριστώ που ρωτάς. Επιτέλους απροβλημάτιστη λειτουργία. Αυτό είναι που λένε "κάθε εμπόδιο σε καλό". Σταθερότατο - χωρίς αποσυνδέσεις (αν εξαιρέσεις αυτή που κάνει ο ΟΤΕ κάθε 64 ώρες για αλλαγή της ΙΡ). Πραγματικά πολύ καλή συσκευή - λάθος μου που την υποτιμούσα (λόγω έλλειψης μπροστινών leds - χαλάλι).
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 βλακεια αυτο για αλλαγη ip.ελεος.ας εκαναν αλλαγη ip οταν θα επεφτε η γραμμη σου.με forthnet εχω κλεισει και πολυ περισσοτερες μερες Online χωρις αλλαγη Ip και τελικα αλλαξε επειδη εφαγε restart o router.για τα led ειναι λιγο παραξενο.τα μισα μπροστα τα μισα πισω.σε νοαιζει πιο πολυ να βλεπεις τα μπροστα οχι τα πισω.
spdrosin Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 βλακεια αυτο για αλλαγη ip.ελεος.ας εκαναν αλλαγη ip οταν θα επεφτε η γραμμη σου.με forthnet εχω κλεισει και πολυ περισσοτερες μερες Online χωρις αλλαγη Ip και τελικα αλλαξε επειδη εφαγε restart o router.για τα led ειναι λιγο παραξενο.τα μισα μπροστα τα μισα πισω.σε νοαιζει πιο πολυ να βλεπεις τα μπροστα οχι τα πισω. Ναι. Εγώ από το adslgr το έμαθα αυτό. Συζητούσα για το νέο firmware και πως είχα μια μικρή αποσύνδεση στις 64 ώρες χωρίς όμως να χάσει το συγχρονισμό του το modem/router και μου είπανε πως μια χαρά δουλεύει - ο ΟΤΕ φταίει. Γιατί το κάνουν αυτό; Για λόγους ασφαλείας; Για τα leds εννοείται πιο σημαντικά είναι τα μπροστά, αλλά εγώ έχω δίκτυο στο σπίτι και θέλω να ξέρω τι παίζει. Τουλάχιστον φαίνεται στο User Interface. Είναι όντως καλή συσκευή.
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 το κανουν διοτι αμα εχεις καλη γραμμη και δεν πεφτει η συνδεση θα ειναι σαν να εχεις static.μεγαλη βλακεια.σε forthnet exv dei και 10 μερες και παραπανω με ιδια Ip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.