spdrosin Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Έχω ένα Thomson TG585 v7. Είναι καινούργιο (2 εβδομάδων) από κατάστημα Forthnet με περασμένο το τελευταίο firmware του ΟΤΕ 8.2.2.5 (σε γραμμή OTE Conn-X είμαι). Τι συνέβη: εκεί που σέρφαρα, ξαφνικά δε μπορούσε να εμφανίσει ιστοσελίδες. Σκέφτηκα πως κάποια αποσύνδεση θα έγινε ξαφνικά. Περιμένω να δω το "internet" led να κλείνει και να ξανανάβει αλλά τίποτα. Κάνω επανεκκίνηση λοιπόν τη συσκευή μόνος μου μέσα από την IP της. Περιμένω να ανάψει το "internet" led, όπως συνηθίζεται αλλά μάταια. Ξαναδοκιμάζω - τίποτα. Ε λέω "κάποιο κόλλημα θα έφαγε". "Ας κάνω hard reset, δεν πειράζει". Το αφήνω και αρκετή ώρα εκτός ρεύματος, να καθαρίσει η RAM, τρέχω τον setup wizard, συμπληρώνω τα πάντα σωστά, φτάνω στο τελευταίο βήμα, πατάω "Finish", περιμένω, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Ξαναδοκίμασα την τελευταία διαδικασία που ανέφερα αλλά και πάλι μάταια. Τηλεφώνησα στο 1242 (Τεχνική Υποστήριξη) του ΟΤΕ και βρήκαμε πως έπρεπε να ξεκλικάρω το "DNS Server" για να λειτουργήσει. Όμως ξαφνικά τέτοιο κόλλημα; Πριν πως λειτουργούσε δηλαδή; Δοκιμάζω πάλι hard reset για να δω τι θα συμβεί κι αυτό ήταν. Το "internet" led δεν ξανάναψε ποτέ. Δοκίμασα αρκετές φορές hard reset, σετάρισμα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το modem-router συγχρονίζει κανονικά ("broadband" led αναμμένο) αλλά IP δε μπορεί να πάρει ("internet" led μόνιμα σβηστό). Το άλλο παράδοξο είναι πως στην καρτέλα "IPTV" αναφέρει "connected" πράγμα εξαιρετικά απίθανο, αφού η εν λόγω υπηρεσία δεν είναι καν ενεργοποιημένη και επίσης δεν έχω αλλάξει τίποτα ούτε σε συνδεσιμότητα (καλώδια Ethernet/PC) ούτε σε ρυθμίσεις εδώ και μέρες. Ξαφνικά από το πουθενά, χωρίς να έχει αλλαχτεί τίποτα κι ενώ surfάριζα δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Δοκίμασα να σετάρω τη συσκευή κι από Linux (Ubuntu) κι από Windows (7) (γιατί ποτέ δεν ξέρεις) αλλά δεν υπήρξε αλλαγή στο αποτέλεσμα. Φυσικά η γραμμή δεν έχει πρόβλημα, αφού άλλα 2 modem-routers που έχω, δουλεύουν κανονικά. Τί να κάνω;
spdrosin Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Έχω ένα Thomson TG585 v7. Είναι καινούργιο (2 εβδομάδων) από κατάστημα Forthnet με περασμένο το τελευταίο firmware του ΟΤΕ 8.2.2.5 (σε γραμμή OTE Conn-X είμαι). Τι συνέβη: εκεί που σέρφαρα, ξαφνικά δε μπορούσε να εμφανίσει ιστοσελίδες. Σκέφτηκα πως κάποια αποσύνδεση θα έγινε ξαφνικά. Περιμένω να δω το "internet" led να κλείνει και να ξανανάβει αλλά τίποτα. Κάνω επανεκκίνηση λοιπόν τη συσκευή μόνος μου μέσα από την IP της. Περιμένω να ανάψει το "internet" led, όπως συνηθίζεται αλλά μάταια. Ξαναδοκιμάζω - τίποτα. Ε λέω "κάποιο κόλλημα θα έφαγε". "Ας κάνω hard reset, δεν πειράζει". Το αφήνω και αρκετή ώρα εκτός ρεύματος, να καθαρίσει η RAM, τρέχω τον setup wizard, συμπληρώνω τα πάντα σωστά, φτάνω στο τελευταίο βήμα, πατάω "Finish", περιμένω, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Ξαναδοκίμασα την τελευταία διαδικασία που ανέφερα αλλά και πάλι μάταια. Τηλεφώνησα στο 1242 (Τεχνική Υποστήριξη) του ΟΤΕ και βρήκαμε πως έπρεπε να ξεκλικάρω το "DNS Server" για να λειτουργήσει. Όμως ξαφνικά τέτοιο κόλλημα; Πριν πως λειτουργούσε δηλαδή; Δοκιμάζω πάλι hard reset για να δω τι θα συμβεί κι αυτό ήταν. Το "internet" led δεν ξανάναψε ποτέ. Δοκίμασα αρκετές φορές hard reset, σετάρισμα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το modem-router συγχρονίζει κανονικά ("broadband" led αναμμένο) αλλά IP δε μπορεί να πάρει ("internet" led μόνιμα σβηστό). Το άλλο παράδοξο είναι πως στην καρτέλα "IPTV" αναφέρει "connected" πράγμα εξαιρετικά απίθανο, αφού η εν λόγω υπηρεσία δεν είναι καν ενεργοποιημένη και επίσης δεν έχω αλλάξει τίποτα ούτε σε συνδεσιμότητα (καλώδια Ethernet/PC) ούτε σε ρυθμίσεις εδώ και μέρες. Ξαφνικά από το πουθενά, χωρίς να έχει αλλαχτεί τίποτα κι ενώ surfάριζα δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Δοκίμασα να σετάρω τη συσκευή κι από Linux (Ubuntu) κι από Windows (7) (γιατί ποτέ δεν ξέρεις) αλλά δεν υπήρξε αλλαγή στο αποτέλεσμα. Φυσικά η γραμμή δεν έχει πρόβλημα, αφού άλλα 2 modem-routers που έχω, δουλεύουν κανονικά. Τί να κάνω;
parsifal Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μήπως έχει χάσει τις ρυθμίσεις (username, password) για το PPP authentication; Επίσης, για τσέκαρε το log του μήπως δίνει εκεί κάποιο διευκρινιστικό μήνυμα για το τί πάει στραβά και δε μπορεί να συνδεθεί.
parsifal Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μήπως έχει χάσει τις ρυθμίσεις (username, password) για το PPP authentication; Επίσης, για τσέκαρε το log του μήπως δίνει εκεί κάποιο διευκρινιστικό μήνυμα για το τί πάει στραβά και δε μπορεί να συνδεθεί.
spdrosin Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μήπως έχει χάσει τις ρυθμίσεις (username, password) για το PPP authentication; Επίσης, για τσέκαρε το log του μήπως δίνει εκεί κάποιο διευκρινιστικό μήνυμα για το τί πάει στραβά και δε μπορεί να συνδεθεί. Αφού ρε άνθρωπε σου λέω πως έκανα hard reset. Είναι δυνατόν να μην έχασε τους κωδικούς; Τους ξαναπέρασα (εννοείται) και δε δουλεύει. Μάλλον διάβασες το μισό post μου. Τελικά πέρασα το τελευταίο firmware 8.2.6.5 και δουλεύει. Για να δούμε.
spdrosin Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μήπως έχει χάσει τις ρυθμίσεις (username, password) για το PPP authentication; Επίσης, για τσέκαρε το log του μήπως δίνει εκεί κάποιο διευκρινιστικό μήνυμα για το τί πάει στραβά και δε μπορεί να συνδεθεί. Αφού ρε άνθρωπε σου λέω πως έκανα hard reset. Είναι δυνατόν να μην έχασε τους κωδικούς; Τους ξαναπέρασα (εννοείται) και δε δουλεύει. Μάλλον διάβασες το μισό post μου. Τελικά πέρασα το τελευταίο firmware 8.2.6.5 και δουλεύει. Για να δούμε.
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Έχω ένα Thomson TG585 v7. Είναι καινούργιο (2 εβδομάδων) από κατάστημα Forthnet με περασμένο το τελευταίο firmware του ΟΤΕ 8.2.2.5 (σε γραμμή OTE Conn-X είμαι).Τι συνέβη: εκεί που σέρφαρα, ξαφνικά δε μπορούσε να εμφανίσει ιστοσελίδες. Σκέφτηκα πως κάποια αποσύνδεση θα έγινε ξαφνικά. Περιμένω να δω το "internet" led να κλείνει και να ξανανάβει αλλά τίποτα. Κάνω επανεκκίνηση λοιπόν τη συσκευή μόνος μου μέσα από την IP της. Περιμένω να ανάψει το "internet" led, όπως συνηθίζεται αλλά μάταια. Ξαναδοκιμάζω - τίποτα. Ε λέω "κάποιο κόλλημα θα έφαγε". "Ας κάνω hard reset, δεν πειράζει". Το αφήνω και αρκετή ώρα εκτός ρεύματος, να καθαρίσει η RAM, τρέχω τον setup wizard, συμπληρώνω τα πάντα σωστά, φτάνω στο τελευταίο βήμα, πατάω "Finish", περιμένω, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Ξαναδοκίμασα την τελευταία διαδικασία που ανέφερα αλλά και πάλι μάταια. Τηλεφώνησα στο 1242 (Τεχνική Υποστήριξη) του ΟΤΕ και βρήκαμε πως έπρεπε να ξεκλικάρω το "DNS Server" για να λειτουργήσει. Όμως ξαφνικά τέτοιο κόλλημα; Πριν πως λειτουργούσε δηλαδή; Δοκιμάζω πάλι hard reset για να δω τι θα συμβεί κι αυτό ήταν. Το "internet" led δεν ξανάναψε ποτέ. Δοκίμασα αρκετές φορές hard reset, σετάρισμα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το modem-router συγχρονίζει κανονικά ("broadband" led αναμμένο) αλλά IP δε μπορεί να πάρει ("internet" led μόνιμα σβηστό). Το άλλο παράδοξο είναι πως στην καρτέλα "IPTV" αναφέρει "connected" πράγμα εξαιρετικά απίθανο, αφού η εν λόγω υπηρεσία δεν είναι καν ενεργοποιημένη και επίσης δεν έχω αλλάξει τίποτα ούτε σε συνδεσιμότητα (καλώδια Ethernet/PC) ούτε σε ρυθμίσεις εδώ και μέρες. Ξαφνικά από το πουθενά, χωρίς να έχει αλλαχτεί τίποτα κι ενώ surfάριζα δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Δοκίμασα να σετάρω τη συσκευή κι από Linux (Ubuntu) κι από Windows (7) (γιατί ποτέ δεν ξέρεις) αλλά δεν υπήρξε αλλαγή στο αποτέλεσμα. Φυσικά η γραμμή δεν έχει πρόβλημα, αφού άλλα 2 modem-routers που έχω, δουλεύουν κανονικά. Τί να κάνω; αφου δεν εχεις Iptv γιατι περασες Firmware tou οτε και οχι καποιο αλλο? β.δεν εχω δει η να θυμαμαι κατι για επιλογη για dns servers.το internet Θα επρεπε να ειχε αναψει ακομα και με λαθος dns. to iptv μπορει να λεει connected επειδη απλα ειναι ενεργοποιημενο εκτος αν εχεις βαλει το ethernet σου στην θυρα stb που ειναι η 4η νομιζω με το firmware του οτε
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Έχω ένα Thomson TG585 v7. Είναι καινούργιο (2 εβδομάδων) από κατάστημα Forthnet με περασμένο το τελευταίο firmware του ΟΤΕ 8.2.2.5 (σε γραμμή OTE Conn-X είμαι).Τι συνέβη: εκεί που σέρφαρα, ξαφνικά δε μπορούσε να εμφανίσει ιστοσελίδες. Σκέφτηκα πως κάποια αποσύνδεση θα έγινε ξαφνικά. Περιμένω να δω το "internet" led να κλείνει και να ξανανάβει αλλά τίποτα. Κάνω επανεκκίνηση λοιπόν τη συσκευή μόνος μου μέσα από την IP της. Περιμένω να ανάψει το "internet" led, όπως συνηθίζεται αλλά μάταια. Ξαναδοκιμάζω - τίποτα. Ε λέω "κάποιο κόλλημα θα έφαγε". "Ας κάνω hard reset, δεν πειράζει". Το αφήνω και αρκετή ώρα εκτός ρεύματος, να καθαρίσει η RAM, τρέχω τον setup wizard, συμπληρώνω τα πάντα σωστά, φτάνω στο τελευταίο βήμα, πατάω "Finish", περιμένω, αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Ξαναδοκίμασα την τελευταία διαδικασία που ανέφερα αλλά και πάλι μάταια. Τηλεφώνησα στο 1242 (Τεχνική Υποστήριξη) του ΟΤΕ και βρήκαμε πως έπρεπε να ξεκλικάρω το "DNS Server" για να λειτουργήσει. Όμως ξαφνικά τέτοιο κόλλημα; Πριν πως λειτουργούσε δηλαδή; Δοκιμάζω πάλι hard reset για να δω τι θα συμβεί κι αυτό ήταν. Το "internet" led δεν ξανάναψε ποτέ. Δοκίμασα αρκετές φορές hard reset, σετάρισμα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το modem-router συγχρονίζει κανονικά ("broadband" led αναμμένο) αλλά IP δε μπορεί να πάρει ("internet" led μόνιμα σβηστό). Το άλλο παράδοξο είναι πως στην καρτέλα "IPTV" αναφέρει "connected" πράγμα εξαιρετικά απίθανο, αφού η εν λόγω υπηρεσία δεν είναι καν ενεργοποιημένη και επίσης δεν έχω αλλάξει τίποτα ούτε σε συνδεσιμότητα (καλώδια Ethernet/PC) ούτε σε ρυθμίσεις εδώ και μέρες. Ξαφνικά από το πουθενά, χωρίς να έχει αλλαχτεί τίποτα κι ενώ surfάριζα δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Δοκίμασα να σετάρω τη συσκευή κι από Linux (Ubuntu) κι από Windows (7) (γιατί ποτέ δεν ξέρεις) αλλά δεν υπήρξε αλλαγή στο αποτέλεσμα. Φυσικά η γραμμή δεν έχει πρόβλημα, αφού άλλα 2 modem-routers που έχω, δουλεύουν κανονικά. Τί να κάνω; αφου δεν εχεις Iptv γιατι περασες Firmware tou οτε και οχι καποιο αλλο? β.δεν εχω δει η να θυμαμαι κατι για επιλογη για dns servers.το internet Θα επρεπε να ειχε αναψει ακομα και με λαθος dns. to iptv μπορει να λεει connected επειδη απλα ειναι ενεργοποιημενο εκτος αν εχεις βαλει το ethernet σου στην θυρα stb που ειναι η 4η νομιζω με το firmware του οτε
spdrosin Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 αφου δεν εχεις Iptv γιατι περασες Firmware tou οτε και οχι καποιο αλλο?β.δεν εχω δει η να θυμαμαι κατι για επιλογη για dns servers.το internet Θα επρεπε να ειχε αναψει ακομα και με λαθος dns. to iptv μπορει να λεει connected επειδη απλα ειναι ενεργοποιημενο εκτος αν εχεις βαλει το ethernet σου στην θυρα stb που ειναι η 4η νομιζω με το firmware του οτε Γιατί πρέπει να να έχεις IPTV για να βάλεις firmware του ΟΤΕ; Απλά έχει και τις ρυθμίσεις για IPTV. Tϊ να βάλω, της Deutche Telecoms; Άκυρο μου φαίνεται αυτό που είπες τελειώς. Δεν είναι δυνατόν να είναι ενεργοποιημένο στην πραγματικότητα, αφού δεν υπάρχει απλά. Κι επίσης ανέφερα "δεν έχω αλλάξει τίποτα ούτε σε συνδεσιμότητα (καλώδια Ethernet/PC) ούτε σε ρυθμίσεις εδώ και μέρες". Κενή είναι η 4η LAN θύρα, που όντως προορίζεται για τηλεόραση.
spdrosin Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 αφου δεν εχεις Iptv γιατι περασες Firmware tou οτε και οχι καποιο αλλο?β.δεν εχω δει η να θυμαμαι κατι για επιλογη για dns servers.το internet Θα επρεπε να ειχε αναψει ακομα και με λαθος dns. to iptv μπορει να λεει connected επειδη απλα ειναι ενεργοποιημενο εκτος αν εχεις βαλει το ethernet σου στην θυρα stb που ειναι η 4η νομιζω με το firmware του οτε Γιατί πρέπει να να έχεις IPTV για να βάλεις firmware του ΟΤΕ; Απλά έχει και τις ρυθμίσεις για IPTV. Tϊ να βάλω, της Deutche Telecoms; Άκυρο μου φαίνεται αυτό που είπες τελειώς. Δεν είναι δυνατόν να είναι ενεργοποιημένο στην πραγματικότητα, αφού δεν υπάρχει απλά. Κι επίσης ανέφερα "δεν έχω αλλάξει τίποτα ούτε σε συνδεσιμότητα (καλώδια Ethernet/PC) ούτε σε ρυθμίσεις εδώ και μέρες". Κενή είναι η 4η LAN θύρα, που όντως προορίζεται για τηλεόραση.
giorgoslouk Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Φίλε μου.... Ξέχνα το πΟΤΕ firmware και πέρνα το 7.4.4.7 UK και θα λυθούν ΟΛΑ σου τα προβλήματα.
cmaniac Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Φίλε μου....Ξέχνα το πΟΤΕ firmware και πέρνα το 7.4.4.7 UK και θα λυθούν ΟΛΑ σου τα προβλήματα. http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3482594&postcount=155 Σ αυτον εδω τι θα του λεγες? Βαλε την 7.4.4.7?
spdrosin Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Φίλε μου....Ξέχνα το πΟΤΕ firmware και πέρνα το 7.4.4.7 UK και θα λυθούν ΟΛΑ σου τα προβλήματα. Επιφυλάσσομαι ακόμα και περιμένω να δω πως θα μου βγει το 8.2.6.5, για να πω εντυπώσεις.
alexisgt Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 off-topic: Αφού ρε άνθρωπε σου λέω πως έκανα hard reset. Είναι δυνατόν να μην έχασε τους κωδικούς;Τους ξαναπέρασα (εννοείται) και δε δουλεύει. Μάλλον διάβασες το μισό post μου. Άκυρο μου φαίνεται αυτό που είπες τελειώς. Ζητάς που ζητάς κάποια βοήθεια... Θα μπορούσες να είσαι πιο ευγενικός στα άτομα που προσπαθούν να βοηθήσουν...
spdrosin Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 off-topic:Ζητάς που ζητάς κάποια βοήθεια... Θα μπορούσες να είσαι πιο ευγενικός στα άτομα που προσπαθούν να βοηθήσουν... 1ον βρες μου ποια είναι η βοήθεια που αναφέρθηκε, γιατί εγώ βλέπω ένα άχρηστο post. 2ον με τον poulinos έχουμε μιλήσει πόσες φορές, "γνωριζόμαστε" από εδώ μέσα και δεν απάντησα με κακία - φιλικά μίλησα. Οπότε άσ' το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.