Προς το περιεχόμενο

κουνούπια - τρόπος αντιμετώπισης

nickarmy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1 για το βασιλικο βάλε αρκετές γλαστρούλες στο μπαλκόνι σου και θα δείς διαφορά.

Ασε που θα κάνεις και τέλειες μακαρονάδες όλο το καλοκαίρι

Δημοσ.

Αδερφέ δεν υπάρχει λύση... Πέρυσι στην Σκιάθο είχα βάλει φιδάκια και απο δίπλα ΑΚΡΙΒΩΣ είχε ψίχουλα και ένα κομματάκι τυρί... Ένα κουνούπι είχε αράξει πάνω στο τυρί και δεν καταλάβαινε τίποτα...

Απλά δέξου ότι θα μας τσιμπάνε για πάντα... Πάρε μόνο κανά fenistil για μετά το τσίμπημα..

Δημοσ.

Αδερφέ δεν υπάρχει λύση... Πέρυσι στην Σκιάθο είχα βάλει φιδάκια και απο δίπλα ΑΚΡΙΒΩΣ είχε ψίχουλα και ένα κομματάκι τυρί... Ένα κουνούπι είχε αράξει πάνω στο τυρί και δεν καταλάβαινε τίποτα...

Απλά δέξου ότι θα μας τσιμπάνε για πάντα... Πάρε μόνο κανά fenistil για μετά το τσίμπημα..

Δημοσ.

μπα σε εμένα τα φιδάκια κάνουν δουλειά,ακόμα και οι μύγες φεύγουν :lol:

Δημοσ.

μπα σε εμένα τα φιδάκια κάνουν δουλειά,ακόμα και οι μύγες φεύγουν :lol:

Δημοσ.
+1 για το βασιλικο βάλε αρκετές γλαστρούλες στο μπαλκόνι σου και θα δείς διαφορά.

Ασε που θα κάνεις και τέλειες μακαρονάδες όλο το καλοκαίρι

Αν εννοείς την Pesto τέλεια μακαρονάδα, ευχαριστώ δεν είμαι φίλος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...