Προς το περιεχόμενο

Σκέψεις σας γιa HTC HD2

peacer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι, το ξερω για τον οπερα (mobile) :-)

Αναφερομαι στον οπερα μινι ο οποιος με ενδιαφερει περισσοτερο γιατι κατεβαζει λιγοτερα δεδομενα και ετσι ειναι ταχυτερος απο τον κανονικο (ιδιαιτερα χρησιμος οταν δεν υπαρχει δικτυο 3g) :-)

Το δικο μου δεν εχει κατι τετοιο.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Το δικο μου δεν εχει κατι τετοιο.

Ναι, αυτο το εγκαθιστας εσυ (δωρεαν απο την ιστοσελιδα του οπερα) αν θελεις. Πολυ πρακτικος κατα την γνωμη μου.

Δημοσ.
Ναι, το ξερω για τον οπερα (mobile) :-)

Αναφερομαι στον οπερα μινι ο οποιος με ενδιαφερει περισσοτερο γιατι κατεβαζει λιγοτερα δεδομενα και ετσι ειναι ταχυτερος απο τον κανονικο (ιδιαιτερα χρησιμος οταν δεν υπαρχει δικτυο 3g) :-)

O opera min v5 final τρεχει κανονικοτατα και σωστα στο HD2, σε τετοιο σημειο μαλιστα που εχω ξεχασει τελειως τον 10. Η ταχυτητα του δε ειναι ασυλληπτη.

Μονο του μειονεκτημα η απουσια flash, αλλα για αυτη τη δουλεια υπαρχει ο skyfire που στις τελευταιες του versions ειναι αψογος (πολυ καλυτερος απο τον οπερα 10 σε flash)

• Moderators
Δημοσ.
O opera min v5 final τρεχει κανονικοτατα και σωστα στο HD2, σε τετοιο σημειο μαλιστα που εχω ξεχασει τελειως τον 10. Η ταχυτητα του δε ειναι ασυλληπτη.

Μονο του μειονεκτημα η απουσια flash, αλλα για αυτη τη δουλεια υπαρχει ο skyfire που στις τελευταιες του versions ειναι αψογος (πολυ καλυτερος απο τον οπερα 10 σε flash)

Σε ευχαριστω πολυ, αυτο ηθελα να ξερω.

• Moderators
Δημοσ.

Exεις βρει καποιο tweak για να φαινονται οι χαρακτηρες μεγαλοι οταν γραφεις (πχ σε ενα forum)? Διοτι παρατηρω πως ειναι παρα παρα πολυ μικροι ακομα και οταν τους θετω στο μεγιστο, οποτε εχω αναγκαστει να μεινω στον 4....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...