lakis.makis Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 έχω το cd (genuine) xp pro sp 2, προσπαθώ να το εγκαταστήσω, μου ζητάει το κλειδί το οποίο έχω χάσει μαζί με κουτί του ψδ, υπάρχει τρόπος να το βρω ? γνωρίζω κάποια προγράμματα (keyfinder), αλλα νομίζω οτι βρίσκει τ κλειδί μόνο από εγκαταστημένα και όχι από το δισκάκι
isay Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 laki.maki χρειάζεσαι εγκατεστημένα windows για να παίξουν αυτα τα προγραμματακια.
ChangeAllNow Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 http://ehacks.wordpress.com/2008/01/11/how-to-find-your-windows-xp-product-key-on-the-windows-xp-cd/ [ame]http://www.youtube.com/watch?v=-_J7FGzLHUU[/ame]
ChangeAllNow Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 http://ehacks.wordpress.com/2008/01/11/how-to-find-your-windows-xp-product-key-on-the-windows-xp-cd/ [ame]http://www.youtube.com/watch?v=-_J7FGzLHUU[/ame]
lakis.makis Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 και όμως βρέθηκε ! ! ! ChangeAllNow, ευχαριστώ πολύ είσαι άπεχτος
isay Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 @ChangeAllNow Έχεις δοκιμάσει να δεις αν λειτουργεί το κόλπο; Το serial που είχε το αρχείο το δοκίμασα σε αυθεντικά XP pro (GR και EN) και δεν το δέχτηκε ( το serial ξεκινά με CD87... ). @lakis.makis Το serial το βρήκες, αλλά σου δούλεψε; Αφού έχεις αυθεντικό CD, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο της MS να σου δώσουν νεο κλειδί. Είναι απλό και γίνεται. Update: Επειδή η ιστορία μου φαινόταν πολύ καλή για να είναι αληθινή, το έψαξα λίγο. Το κλειδί και κάποια παρόμοια κλειδια, μπορεί να λειτουργήσουν σε κάποιες παλιότερες εκδόσεις των windows XP (άντε μέχρι SP1) αλλά προσωρινά. Τώρα έχουν γίνει blacklisted οπότε στο πρώτο windows update ... τζίφος. Ο λόγος ύπαρξης του αρχείου ήταν για να βοηθήσει τους OEM κατασκευαστές να εγκαθιστούν γρήγορα τα windows και εκ των υστέρων (κατά την εγκατάσταση) να περνάνε κάποιο άλλο serial number.
micos000 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Αυτό το tip είναι μόνο για τις unatented εδκόσεις των xp pro corporate. lakis αν βρήκες το κλειδί σου έτσι, τότε μας πουλάς φούμαρα και τα xp σου είναι καραπειρατικά ή τσίμπησες το cd από κάποια τέτοια εταιρεία (άποψή μου φυσικά). Εκτός αν είσαι σε κάποια εταιρεία με πολλά pc και αγορασμένα το corporate xp με VLK κλειδί, που δεν το πιστεύω, γιατί θα είχες και αποδείξεις αγοράς με τις οποίες θα ζητούσες άλλο κλειδί από την ms.
lakis.makis Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 @ ISAY όχι δεν το έβαλα, γιατί βιαζόμουν και έκανα format από άλλο που δεν χρειαζόταν κλειδί ... κι εμένα με τρώει η απορία αν θα δουλέψει... εγώ έχω το xp pro greek με sp 2 .... ευκαιρίας δοθείσας θα το δοκιμάσω (πιθανόν από βδομάδα που περιμένω ένα νέο υπολογιστή) αν πάρει τον συγκεκριμένο κωδικό κι μεένα με cd8t ξεκινά ο κωδικός, λες να υπάρχει αυτό ???? βασικά ας κάνω φορματ και μετά βάζω WGA. @micos000 είσαι κακοηθέστατος όχι γιατί υπονοείς ότι είναι "πειρατικό/κλεμμένο" αλλά γιατί υπονοείς ότι λέω ψέμματα... και μάλιστα ανώνυμα.... το CD με το οποίο τελικά προχώρησα είναι όντως πειρατικό (SP3) και δεν χρειάζεται κωδικό ... τo CD ούτε το "έκλεψα" ούτε έχω ανάγκη να πω ψέμματα ... αν όμως μετά από τόσα χρόνια είχα την απόδειξη αγοράς, θα είχα και το κουτάκι με τον κωδικό ....
Dark_son20 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 ο CD87T-HFP4C-V7X7H-8VY68-W7D7 υπάρχει σε όλα τα αυθεντικά cd μέσα κανονικά δεν είναι κρυφός κωδικός. η εγκατάσταση θα γίνει κανονικά. με το που μπεις όμως θα σου ζητήσει ενεργοποίηση και θα φας άκυρο. το genuine-wga δεν θα σου κάνει αλλά θες κανονικό crack/activator σε αυτή τη περίπτωση οποτε στην πραγματικότητα θα είσαι πάλι με πειρατικά windows κάτσε με αυτά που έχεις ήδη η αγόρασε νέο original
lakis.makis Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 ο CD87T-HFP4C-V7X7H-8VY68-W7D7 υπάρχει σε όλα τα αυθεντικά cd μέσα κανονικά δεν είναι κρυφός κωδικός. η εγκατάσταση θα γίνει κανονικά. με το που μπεις όμως θα σου ζητήσει ενεργοποίηση και θα φας άκυρο. το genuine-wga δεν θα σου κάνει αλλά θες κανονικό crack/activator σε αυτή τη περίπτωση οποτε στην πραγματικότητα θα είσαι πάλι με πειρατικά windows κάτσε με αυτά που έχεις ήδη η αγόρασε νέο original εννοείς ότι δεν θα παίρνω ενημερώσεις ή ότι δεν θα μου κάνει εγκατάσταση ? Το αν είμαι με πειρατικά ή όχι λίγο με ενδιαφέρει... απλά προσπαθούσα να ενεργοποιήσω ένα παλιό μηχάνημα, που δεν έπαιρνε τα πειρατικά CD και θυμήθηα αυτό που είχα ξεχασμένο λόγω απώλειας του κωδικού.
_Anonymous_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 ---------- Προσθήκη στις 10:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:33 ---------- έχω το cd (genuine) xp pro sp 2, προσπαθώ να το εγκαταστήσω, μου ζητάει το κλειδί το οποίο έχω χάσει μαζί με κουτί του ψδ, υπάρχει τρόπος να το βρω ? γνωρίζω κάποια προγράμματα (keyfinder), αλλα νομίζω οτι βρίσκει τ κλειδί μόνο από εγκαταστημένα και όχι από το δισκάκι @ ISAY όχι δεν το έβαλα, γιατί βιαζόμουν και έκανα format από άλλο που δεν χρειαζόταν κλειδί ... κι εμένα με τρώει η απορία αν θα δουλέψει... εγώ έχω το xp pro greek με sp 2 .... ευκαιρίας δοθείσας θα το δοκιμάσω (πιθανόν από βδομάδα που περιμένω ένα νέο υπολογιστή) αν πάρει τον συγκεκριμένο κωδικόκι μεένα με cd8t ξεκινά ο κωδικός, λες να υπάρχει αυτό ???? βασικά ας κάνω φορματ και μετά βάζω WGA. @micos000 είσαι κακοηθέστατος όχι γιατί υπονοείς ότι είναι "πειρατικό/κλεμμένο" αλλά γιατί υπονοείς ότι λέω ψέμματα... και μάλιστα ανώνυμα.... το CD με το οποίο τελικά προχώρησα είναι όντως πειρατικό (SP3) και δεν χρειάζεται κωδικό ... τo CD ούτε το "έκλεψα" ούτε έχω ανάγκη να πω ψέμματα ... αν όμως μετά από τόσα χρόνια είχα την απόδειξη αγοράς, θα είχα και το κουτάκι με τον κωδικό .... Πονηρος εισαι μεγαλε και δεν ειναι κακοηθεστατος ο micos......... αλλα εσυ ψευτης. Στο πρωτο post γραφεις οτι ειναι GENUINE και μετα πειρατικα. Γιατι απλα δεν εκανες ενα τηλεφωνο στη microsoft να σου εδινε το κωδικο και να μη ποσταρεις καν? Γιατι θα τον επινες μεγαλε. Για αυτο Γραφε μ@λ@κιες τωρα για να δικαολογηθεις σε ανθρωπους, που αυτες τις δικαολογιες τις εχουν ακουσει 100δες φορες μεγαλε απο πονηρους τυπους σαν εσενα
Patatuis Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 ---------- Προσθήκη στις 10:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:33 ---------- Πονηρος εισαι μεγαλε και δεν ειναι κακοηθεστατος ο micos......... αλλα εσυ ψευτης. Στο πρωτο post γραφεις οτι ειναι GENUINE και μετα πειρατικα. Γιατι απλα δεν εκανες ενα τηλεφωνο στη microsoft να σου εδινε το κωδικο και να μη ποσταρεις καν? Γιατι θα τον επινες μεγαλε. Για αυτο Γραφε μ@λ@κιες τωρα για να δικαολογηθεις σε ανθρωπους, που αυτες τις δικαολογιες τις εχουν ακουσει 100δες φορες μεγαλε απο πονηρους τυπους σαν εσενα Φίλε αποτι κατάλαβα το παιδί πιο πάνω είπε οτι ΤΕΛΙΚΑ προχώρησε με ενα αλλο πειρατικό cd και ΟΧΙ το GENUINE γιατι δεν ειχε το key που ζήταγε....Με το που διαβασα το θέμα ετσι το κατάλαβα εγω...τώρα και πονηριά να ειναι δεν μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα και δεν χρειάζεται να κράζουμε τον αλλον δημόσια!
micos000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 @micos000 είσαι κακοηθέστατος όχι γιατί υπονοείς ότι είναι "πειρατικό/κλεμμένο" αλλά γιατί υπονοείς ότι λέω ψέμματα... και μάλιστα ανώνυμα.... το CD με το οποίο τελικά προχώρησα είναι όντως πειρατικό (SP3) και δεν χρειάζεται κωδικό ... τo CD ούτε το "έκλεψα" ούτε έχω ανάγκη να πω ψέμματα ... αν όμως μετά από τόσα χρόνια είχα την απόδειξη αγοράς, θα είχα και το κουτάκι με τον κωδικό .... Στο 1ο Post είπες ότι είναι genuine και στο 4ο ότι βρήκες το κλειδί στο unnatented αρχείο, πράγμα που κάνουν στα σπασμένα windows, πράγμα που ομολόγησες. Δεν είπα ότι το έκλεψες το cd αλλά ότι είναι πειρατικό ή από εταιρεία και στην συνέχεια είπα ότι τελευταίο δεν το πιστεύω. Το "Ανώνυμα" δεν το κατάλαβα... Τελικά δεν είπες "ψέματα", απλά δεν είπες όλη την αλήθεια. Τώρα ποιος είναι κακοηθείς...
Dark_son20 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 αν και εφόσον έχεις original cd κανε ένα κόπο και θα δεις ότι και σε αυτό στο unnatented αρχείο έχει το κλειδί που έδωσα πιο πάνω
lakis.makis Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 @@@ MICOS & ANONYMOUS όπως κατάλαβε ο patauis και οι υπόλοιποι που προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν (χωρίς να είναι υποχρεωμένοι) είχα ένα παλιό CD των XP με SP 2 το οποίο μετά από πολλές "περιπέτειες", χάθηκε το κουτάκι του και μαζί με αυτό και ο κωδικός. Μέχρι να έρθει η απάντηση από τον change all, προχώρησα σε φόρματ με άλλο πειρατικό CD πιστεύοντας ότι ο κωδικός για το γνήσιο δεν μπορεί να βρεθεί πια.... αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν έχω πρόβλημα με τα πειρατικά κι ΟΥΤΕ έχω κανένα λόγο να πω ψέμματα για να μου δώσει κάποιος κλειδί και μάλιστα να είμαι τόσο βλάκας ώστε να πω ψέμματα ανώνυμα .... αν είχα πειρατικό CD κι έψαχνα γνήσιο κλειδί θα το έλεγα αν και ο κάθε άσχετος γνωρίζει ότι τα πειρατικά ή κάποια απ΄αυτά δεν χρειάζονται κλειδί.... επίσης, αυτό που είπα είναι ότι αν το genuine μου προχώραγε με τον κωδικό που βγαίνει με τον τρόπο που είπε ο νταρκ κι μετά με έβρισκε ως μη genuine θα έβαζα WGA ... το ¨κακοηθέστατος΄ πάει σε αυτό που νομίζει ότι όλοι είναι τόσο κουτοπόνηροι για να θεωρούν τους άλλους τόσο βλάκες για να δώσουν λεπτομέρειες με αστείες δικαιολογίες τώρα η συζήτηση νομίζω ότι κράτησε πολύ, ευχαριστώ όχι μόνο τον change allnow αλλά και darkson & ISAY και βέβαια όσους έδωσαν μια απάντηση με αντικείμενο την ερώτησή μου και αν μου δοθεί η ευκαιρία θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω και να δοκιμάσω τον τρόπου που είπε ο ntark απλά για την περιέργεια ... τώρα να πάρω και την microsoft ... μετά από 5-10 χρόνια δεν ξέρω με τι στοιχεία θα με βοηθήσουν .... από την στιγμή που μια χαρά δουλεύω και με πειρατικά.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.