suspiria Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μπορείτε να αναφέρετε ταινίες στις οποίες απεικονίζεται καλύτερα το Παρίσι?Οποιασδήποτε δεκαετίας, αν και νομίζω οτι το Παρίσι ήταν στα φόρτε του το '60 και '70.
Sellers Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Πιστεύω η Αμελί το δείνχει πολύ καλά. Αλλά επειδή απο τα λίγο που σε διαβάζω προφανώς την έχεις δει, μάλλον δεν παίζει να σε καλύπτει.
suspiria Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Πιστεύω η Αμελί το δείνχει πολύ καλά. Αλλά επειδή απο τα λίγο που σε διαβάζω προφανώς την έχεις δει, μάλλον δεν παίζει να σε καλύπτει. ναι την εχω δει.εγω θα ελεγα επισης και το ''paris je t'aime'' που φτιαχτηκε γιαυτο το σκοπο αλλα ολο και θα υπαρχουν ταινιες διαφορες
Members gsarig Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Members Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 To Frantic διαδραματίζεται επίσης στο Παρίσι από ότι θυμάμαι. Τώρα το πόσο καλά απεικονίζεται η πόλη βέβαια δεν το ξέρω, μιας και δεν έχω πάει...
arxaggelos Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 James Bond: A View to a Kill με την απίστευτη θεά Grace Jones να πηδάει από τον πύργο του Αιφελ
arxaggelos Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 James Bond: A View to a Kill με την απίστευτη θεά Grace Jones να πηδάει από τον πύργο του Αιφελ
fearwhatnow Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Nα προτεινω μερικα (Σε παρενθεση η εποχη που απεικονιζεται το Παρισι): - Breathless '60 - Funny Face '50 - Le Divorce '00 - An American in Paris '50 Επισης εδω εχει μια μικρη (χοχοχο) λιστα...: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_films_set_in_Paris
fearwhatnow Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Nα προτεινω μερικα (Σε παρενθεση η εποχη που απεικονιζεται το Παρισι): - Breathless '60 - Funny Face '50 - Le Divorce '00 - An American in Paris '50 Επισης εδω εχει μια μικρη (χοχοχο) λιστα...: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_films_set_in_Paris
xavier Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 2 ωραιες ταινιες που διαδραματζιζονται στο παρισι ειναι το 2 days in paris και το the dreamers απο τη λιστα που εδωσε ο fearwhatnow γιατι οχι και το Angel-A που αν θυμαμαι καλα ξεκιναει στον πυργο του Αιφελ και το Moulin Rouge , oυσιαστικα αυτα τα 2 δεν ειναι τα πιο διαφημισμενα μερη του Παρισιου?
xavier Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 2 ωραιες ταινιες που διαδραματζιζονται στο παρισι ειναι το 2 days in paris και το the dreamers απο τη λιστα που εδωσε ο fearwhatnow γιατι οχι και το Angel-A που αν θυμαμαι καλα ξεκιναει στον πυργο του Αιφελ και το Moulin Rouge , oυσιαστικα αυτα τα 2 δεν ειναι τα πιο διαφημισμενα μερη του Παρισιου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.