Προς το περιεχόμενο

Ταινίες για το Παρίσι

suspiria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείτε να αναφέρετε ταινίες στις οποίες απεικονίζεται καλύτερα το Παρίσι?Οποιασδήποτε δεκαετίας, αν και νομίζω οτι το Παρίσι ήταν στα φόρτε του το '60 και '70.

Δημοσ.

Πιστεύω η Αμελί το δείνχει πολύ καλά. Αλλά επειδή απο τα λίγο που σε διαβάζω προφανώς την έχεις δει, μάλλον δεν παίζει να σε καλύπτει.

Δημοσ.
Πιστεύω η Αμελί το δείνχει πολύ καλά. Αλλά επειδή απο τα λίγο που σε διαβάζω προφανώς την έχεις δει, μάλλον δεν παίζει να σε καλύπτει.

ναι την εχω δει.εγω θα ελεγα επισης και το ''paris je t'aime'' που φτιαχτηκε γιαυτο το σκοπο αλλα ολο και θα υπαρχουν ταινιες διαφορες

• Members
Δημοσ.

To Frantic διαδραματίζεται επίσης στο Παρίσι από ότι θυμάμαι.

Τώρα το πόσο καλά απεικονίζεται η πόλη βέβαια δεν το ξέρω, μιας και δεν έχω πάει...

Δημοσ.

2 ωραιες ταινιες που διαδραματζιζονται στο παρισι ειναι το 2 days in paris και το the dreamers

απο τη λιστα που εδωσε ο fearwhatnow

γιατι οχι και το Angel-A που αν θυμαμαι καλα ξεκιναει στον πυργο του Αιφελ και το Moulin Rouge , oυσιαστικα αυτα τα 2 δεν ειναι τα πιο διαφημισμενα μερη του Παρισιου?

Δημοσ.

2 ωραιες ταινιες που διαδραματζιζονται στο παρισι ειναι το 2 days in paris και το the dreamers

απο τη λιστα που εδωσε ο fearwhatnow

γιατι οχι και το Angel-A που αν θυμαμαι καλα ξεκιναει στον πυργο του Αιφελ και το Moulin Rouge , oυσιαστικα αυτα τα 2 δεν ειναι τα πιο διαφημισμενα μερη του Παρισιου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...