Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 εχω την 5770 sapphire vapor-x και ενω παιζω ενα παιχνιδι (Wanted: Weapons of Fate) το HWMonitor μου δειχνει οτι η θερμοκρασια εφτασε μεχρι και 70°C αναρωτιεμαι αν η θερμοκρασια ειναι φυσιολογικη η θα πρεπει να ανησυχω....????? (σε idle ειναι περιπου 40°C)
phanispal Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μια χαρά είναι, έχουν πολύ δρόμο ακόμα αυτές (και γενικότερα οι κάρτες γραφικών).
phanispal Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Ίσως βέβαια να μπορείς να βελτιώσεις κι άλλο τα temps, σε περίπτωση που δεν έχεις airflow της προκοπής στο εσωτερικό του κουτιού.
Pooky(1) Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μην αφήνεις τη κάρτα στο αυτόματο. Μπες και ρύθμισε τις στροφές του ανεμιστήρα να είναι στο 40 - 50% και οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλότερες. Καθαρά για ψυχολογικούς λόγους βέβαια, δεν έχεις κανένα φόβο.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 να την ρυθμισω απο το ati overdrive? και αν το βαλω ετσι δεν θα κανει θορυβο? α το κουτι ειναι αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/NZXT-Lexa-S-Black-Case.htm δεν εχω αλλαξει τιποτα μεσα ουτε εμποδιζει κατι τον αερα!!!
irahara Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μην αφήνεις τη κάρτα στο αυτόματο. Μπες και ρύθμισε τις στροφές του ανεμιστήρα να είναι στο 40 - 50% και οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλότερες. Καθαρά για ψυχολογικούς λόγους βέβαια, δεν έχεις κανένα φόβο. Νομίζω όμως ότι έτσι θα το παγιδέψεις στο 40-50% με αποτέλεσμα όταν θα χρειάζεται να δώσει περισσότερες στροφές να μην γίνεται και σε load κατάσταση να έχει τελικές θερμοκασίες πιο αυξημένες απ' ότι θα είχε στο αυτόματο.
irahara Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μην αφήνεις τη κάρτα στο αυτόματο. Μπες και ρύθμισε τις στροφές του ανεμιστήρα να είναι στο 40 - 50% και οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλότερες. Καθαρά για ψυχολογικούς λόγους βέβαια, δεν έχεις κανένα φόβο. Νομίζω όμως ότι έτσι θα το παγιδέψεις στο 40-50% με αποτέλεσμα όταν θα χρειάζεται να δώσει περισσότερες στροφές να μην γίνεται και σε load κατάσταση να έχει τελικές θερμοκασίες πιο αυξημένες απ' ότι θα είχε στο αυτόματο.
dimitrisak Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Νομίζω όμως ότι έτσι θα το παγιδέψεις στο 40-50% με αποτέλεσμα όταν θα χρειάζεται να δώσει περισσότερες στροφές να μην γίνεται και σε load κατάσταση να έχει τελικές θερμοκασίες πιο αυξημένες απ' ότι θα είχε στο αυτόματο. +φωνω και εγω την ιδια εχω στο ιδιο κουτι και την εχω στο αυτοματο....μετα απο 3 ωρες grand theft auto IV ηταν στους 53 βαθμους με 44% ανεμιστηρα....σε idle ειναι 40% ο ανεμιστηρας...αλλα οπως λεει και ο απο πανω αμα εχει υψηλες θερμοκρασιες και θελει να ανεβασει στροφες να ριξει τους βαθμους δεν θα μπορει....οποτε καλητερα στο αυτοματο....αυτα τα ολιγα
Skylined Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Πριν τρέξεις το παιχνίδι αυξάνεις τις στροφές ανά λεπτό και μόλις τελειώσεις τις κατεβάζεις στα προηγούμενα αθόρυβα επίπεδα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δεν νομιζω να χρειαστει ποτε η καρτα πανω απο 40% fan,εδω με reference 5870 και παει μεχρι 30% αν το αφησω στο auto
lionheart75 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Αν θέλει να ορίσει ο ίδιος τις στροφές της κάρτας του σε idle και full load, καλύτερα να χρησιμοποιήσει το msi afterburner όπου θα ορίσει ο ίδιος στο διάγραμμα του προγράμματος τις στροφές που θέλει να έχει ανάλογα με την εκάστοτε θερμοκρασία. Πάντως στο auto εννοείται πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
caution Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δεν νομιζω να χρειαστει ποτε η καρτα πανω απο 40% fan,εδω με reference 5870 και παει μεχρι 30% αν το αφησω στο auto Same here - με 5850
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.