Προς το περιεχόμενο

To internet του Skroutz :)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια καλή λύση για δωρεάν internet είναι να αγοράσει κάποιος ένα μηχανηματάκι για HPDA και 3g + gsm σύνδεση(ή να χρησιμοποιήσει το κινητό του + ένα καλώδιο USB) και μια ή και δυο τρεις ακόμη SIM κάρτες της wind F2G κάθε μήνα ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να βάλεις χρόνο ομιλίας ή να πληρώσεις γενικά κάτι σου δίνει 1500 λεπτά προς F2G και 1500 sms και 1500ΜΒ.

Οι ταχύτητες; Εγώ μένω Χολαργό και μέσο όρο την ημέρα έχω 120 -270 ΚΒ download (και το ίδιο up) και τα βράδια αρκετά συχνά φτάνω τα 500KB!!!!!!!! Επίσης έχει μεγάλη φορητότητα πχ με κτελ διαδρομή Αθήνα Καστοριά (8 ώρες) είχα internet πότε αργό και πότε πολύ γρήγορο στο 99% της διαδρομής!!!!!

Για παιχνίδια;;; ε δεν είναι ότι καλύτερο αλλά είναι playable σε κάποιες περιπτώσεις… πχ έχω παίξει σε πίστα CS 10vs10 κάπου με 80ms ping………….

Είναι πραγματικά το καλύτερο ΤΖΑΜΠΑ internet που μπορεί να αποκτήσει κάποιος κατά την γνώμη μου.

Σημείωση: λέγεται πως η wind F2G δίνει μόνο 100MB internet κάθε μήνα ενώ εγώ και η φίλη μου (δεν ξέρω άλλο άτομο με F2G) έχουμε 1,5GB κάθε μήνα και τον πρώτο μήνα της προσφοράς είχαμε 3GB και dεν είχαμε αγοράσει μαζί τις κάρτες μας ή κάτι τέτοιο…. Οπότε δεν ξέρω αν η πρόταση μου ισχύει για όλους.

Δημοσ.

0 euro τον κάθε μήνα......

5 euro εφάπαξ (μια και μόνο φορά δηλαδή) για να αγοράσεις την SIM (αν δεν έχεις ή δεν μπορείς να βρεις από κάποιον γνωστό)

0 euro για εξοπλισμό (αν το κινητό σου υποστηρίζει σύνδεση στο ιντερνετ και έχει σχετικό software για να λειτουργήσει ως Modem -αλλιώς θα μπαίνεις μόνο μέσω κινητού-) Τώρα πόσο κάνει ένα USB μηχάνημα θα σε γελάσω... σε ένα περιοδικό PCW Νομίζω δίνουν ένα vodafone τζάμπα.... τώρα αν είναι το συγκεκριμένο συμβατό με όλες τις SIM πάλι θα σε γελάσω. Λογικά και να μην είναι με μια μικρή hackia στο firmware θα γίνεται......

Δημοσ.

Ίσως βοηθάει για συγκεκριμένες ομάδες χρηστών αλλά υπάρχουν και προφανείς περιορισμοί. Αν δεν πιάνεις 3G σπίτι σου, την έκατσες. Το χω τσεκάρει κι είναι πιο απελπιστικό από 56k dialup. Επίσης απευθύνεται σε άτομα που χρησιμοποιούν το internet για browsing και email. Downloaders (ακόμα και «ερασιτέχνες») το ξεχνάνε.

Δημοσ.

Ίσως βοηθάει για συγκεκριμένες ομάδες χρηστών αλλά υπάρχουν και προφανείς περιορισμοί. Αν δεν πιάνεις 3G σπίτι σου, την έκατσες. Το χω τσεκάρει κι είναι πιο απελπιστικό από 56k dialup. Επίσης απευθύνεται σε άτομα που χρησιμοποιούν το internet για browsing και email. Downloaders (ακόμα και «ερασιτέχνες») το ξεχνάνε.

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο απελπιστικό χωρίς 3g… ίσως δεν είχες εκτος από 3g και σήμα… ή η συσκευή σου γενικά δεν έχει καλό modem…

ξεχνάτε όμως το βασικό ρε παιδιά… είναι ΤΖΑΜΠΑ !!!!!!!! >:D

Δεν συγκρίνεται με μια παροχή ADSL αλλά ξεχνάτε ότι δεν είναι στην ίδια κατηγορία… η παροχή ADSL Κοστίζει κάθε μήνα

Πρέπει να το συγκρίνετε με άλλες τζάμπα λύσεις (αν υπάρχουν) :P ο τίτλος ήταν το internet του Skroutz όχι “Ο καλύτερος τρόπος για να βάλεις ιντερνετ” :P

@sam sam

Δεν χρειάζεται να έχεις τον “καρκίνο” (κινητό φαντάζομαι) δίπλα μπορείς να πάρεις ένα μεγάλο καλώδιο και να το έχεις μακριά σου…. :)

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο απελπιστικό χωρίς 3g… ίσως δεν είχες εκτος από 3g και σήμα… ή η συσκευή σου γενικά δεν έχει καλό modem…

ξεχνάτε όμως το βασικό ρε παιδιά… είναι ΤΖΑΜΠΑ !!!!!!!! >:D

Δεν συγκρίνεται με μια παροχή ADSL αλλά ξεχνάτε ότι δεν είναι στην ίδια κατηγορία… η παροχή ADSL Κοστίζει κάθε μήνα

Πρέπει να το συγκρίνετε με άλλες τζάμπα λύσεις (αν υπάρχουν) :P ο τίτλος ήταν το internet του Skroutz όχι “Ο καλύτερος τρόπος για να βάλεις ιντερνετ” :P

@sam sam

Δεν χρειάζεται να έχεις τον “καρκίνο” (κινητό φαντάζομαι) δίπλα μπορείς να πάρεις ένα μεγάλο καλώδιο και να το έχεις μακριά σου…. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...