EstellePr Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Μου έδωσε ένας φίλος το iPhone 3G του να του κάνω update. Ήταν σε 3.1.2 jailbroken και πήγα να κάνω update σε 3.1.3. Το συνδεσα σε windows, άνοιξα iTunes και μόλις ξεκίνησε να κάνει το update, κόλλησε. Έχω δοκιμάσει όσα διάβασα μπάς κ ανοιχει κ μπει τουλάχιστον σε dfu mode, αλλά ανοίγει πάλι κ κολλάει στην εικόνα του jobs. Παλεύω 3 ώρες τώρα. Help!! Sent from my iPhone using Insomnia.app
kpartsi Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Μου έδωσε ένας φίλος το iPhone 3G του να του κάνω update. Ήταν σε 3.1.2 jailbroken και πήγα να κάνω update σε 3.1.3. Το συνδεσα σε windows, άνοιξα iTunes και μόλις ξεκίνησε να κάνει το update, κόλλησε. Έχω δοκιμάσει όσα διάβασα μπάς κ ανοιχει κ μπει τουλάχιστον σε dfu mode, αλλά ανοίγει πάλι κ κολλάει στην εικόνα του jobs. Παλεύω 3 ώρες τώρα. Help!! Sent from my iPhone using Insomnia.app Μιλάμε για κλειδωμένο 3G που χρειάζεται και unlock ή ελληνικό (ξεκλείδωτο) που εκτός από update στην 3.1.3 θέλει να του κάνει jailbreak; Σε περίπτωση που είναι κλειδωμένο η 3.1.3 δεν μπορεί να γίνει unlock... Στη δεύτερη περίπτωση, ελληνικό και ξεκλείδωτο, το συνδέεις στο iTunes και του κάνεις update στην 3.1.3. Αφού ολοκληρώσει το update, το ενεργοποιείς μέσα από το iTunes πάντα και μετά το περνάς από το Spirit!!!!!!
EstellePr Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δεν είναι κλειδωμενο, είναι ελληνικό. Δεν κάνει τίποτα, ΔΕΝ το βρίσκει το iTunes, δεν έκανε update, δεν τίποτα. Όταν το συνδεσα το βρήκε, ζήτησε update στην 3.1.3, το κατέβασα και όταν ξεκίνησε το update, πέταξε error, κ από εκείνη τη στιγμή τέλος. Ούτε το iTunes το βρίσκει, ούτε σε DFU mode μπαίνει.... Μόνο τον jibs δείχνει όταν ανοίγει. Sent from my iPhone using Insomnia.app
kpartsi Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Σύνδεσε το iPhone στον υπολογιστή και άνοιξε το iTunes. Στην συνέχεια πάτησε ταυτόχρονα τα home button και On/Off button για 10 δευτερόλεπτα. Μετά αφήνεις το On/Off button ενώ συνεχίζεις να κρατάς το home button πατημένο για κάποια δευτερόλεπτα ακόμα μέχρι να σου βγει στο iTunes το παράθυρο ότι βρήκε iPhone σε recovery mode.... Και στη συνέχεια του κάνεις update...
EstellePr Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Το έκανα ήδη αυτό, και μου ξαναπεταει error. Τώρα τι άλλο μπορώ να κάνω? κ για ποιο λόγο το έκανε αυτό? Sent from my iPhone using Insomnia.app
kpartsi Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δεν ξέρω γιατί σου το κάνει... Τι error σου βγάζει;
EstellePr Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δεν το θυμάμαι ακριβώς, γτ το πέταξε μια φορά κ μετά δεν το ξαναεμφανισε. Το μόνο που θυμάμαι είναι πως έκανε preparing iPhone to update, εμφάνισε αρκετή ώρα το μνμ, κ μετά πέταξε το error, error updating, και ένα νούμερο, αλλά δ το θυμάμαι. Αν το πάρω σπίτι κ το προσπαθήσω στον iMac μου, θα γίνει κάτι? Sent from my iPhone using Insomnia.app
kpartsi Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δεν το θυμάμαι ακριβώς, γτ το πέταξε μια φορά κ μετά δεν το ξαναεμφανισε. Το μόνο που θυμάμαι είναι πως έκανε preparing iPhone to update, εμφάνισε αρκετή ώρα το μνμ, κ μετά πέταξε το error, error updating, και ένα νούμερο, αλλά δ το θυμάμαι. Αν το πάρω σπίτι κ το προσπαθήσω στον iMac μου, θα γίνει κάτι? Sent from my iPhone using Insomnia.app Μπορεί στο δικό σου υπολογιστή να δουλέψει... Είχα παρόμοιο περιστατικό με το iPhone ενός φίλου μου που ήταν κολλημένο και στο pc του δεν το αναγνώριζε το iTunes. Μόλις το σύνδεσα στο Mac το iTunes το αναγνώρισε και του έκανε update κανονικά!!!! Οπότε να το προσπαθησεις!
EstellePr Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Καλέ μου kpartsi, σε υπερευχαριστώ. Θα σ ενημερώσω σε μια ωριτσα που θα είμαι σπίτι. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Luciddream Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 δοκιμάζεις και με άλλο version itunes, και με αλλο καλώδιο.. κάποιοι λένε οτι έχει πετύχει. εμένα πάντως όταν μου το έκανε αυτό μου πέταγε error (9), και τελικά ήταν χαλασμένη η συσκευή..
EstellePr Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Βασικά, με το που το σύνδεσα στον iMac, ολα οκ. Και το βρήκε, και ξεκόλλησε, και έκανε το update, και όλα μια χαρά. Μήπως φταίει τ' ότι του είχα κάνει εξ' αρχής jailbreak στον iMac? Και απορία. Backup, έκανε στο pc του. Αλλα! Θα το κράτησε, η το error που πέταξε, δεν κράτησε το backup?
EstellePr Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Βασικά, με το που το σύνδεσα στον iMac, ολα οκ. Και το βρήκε, και ξεκόλλησε, και έκανε το update, και όλα μια χαρά. Μήπως φταίει τ' ότι του είχα κάνει εξ' αρχής jailbreak στον iMac? Και απορία. Backup, έκανε στο pc του. Αλλα! Θα το κράτησε, η το error που πέταξε, δεν κράτησε το backup?
kpartsi Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Βασικά, με το που το σύνδεσα στον iMac, ολα οκ. Και το βρήκε, και ξεκόλλησε, και έκανε το update, και όλα μια χαρά. Μήπως φταίει τ' ότι του είχα κάνει εξ' αρχής jailbreak στον iMac? Και απορία. Backup, έκανε στο pc του. Αλλα! Θα το κράτησε, η το error που πέταξε, δεν κράτησε το backup? Χαίρομαι!!!!! Και εμένα μου είχε φανεί περίεργο όταν μου είχε συμβεί αλλά φαίνεται τα Mac έχουν αυτό το ''μαγικό άγγιγμα''!!!!!!!! Δεν πιστεύω ότι φταίει το γεγονός ότι το jailbreak έγινε σε Mac, γιατί στην δική μου περίπτωση το jailbreak είχε γίνει σε Windows.... Τέλος πάντων, τέλος καλό όλα καλά!!! Το backup στο pc του φίλου σου δεν πρέπει να πειράχτηκε καθόλου. Το error βγήκε στο update της συσκευής και όχι στο sync!!!!!
kpartsi Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Βασικά, με το που το σύνδεσα στον iMac, ολα οκ. Και το βρήκε, και ξεκόλλησε, και έκανε το update, και όλα μια χαρά. Μήπως φταίει τ' ότι του είχα κάνει εξ' αρχής jailbreak στον iMac? Και απορία. Backup, έκανε στο pc του. Αλλα! Θα το κράτησε, η το error που πέταξε, δεν κράτησε το backup? Χαίρομαι!!!!! Και εμένα μου είχε φανεί περίεργο όταν μου είχε συμβεί αλλά φαίνεται τα Mac έχουν αυτό το ''μαγικό άγγιγμα''!!!!!!!! Δεν πιστεύω ότι φταίει το γεγονός ότι το jailbreak έγινε σε Mac, γιατί στην δική μου περίπτωση το jailbreak είχε γίνει σε Windows.... Τέλος πάντων, τέλος καλό όλα καλά!!! Το backup στο pc του φίλου σου δεν πρέπει να πειράχτηκε καθόλου. Το error βγήκε στο update της συσκευής και όχι στο sync!!!!!
GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Εγώ πάντως που το πήρα χθες είχα το ίδιο πρόβλημα έπειτα από jb και διορθωθηκε μόνο μετά από κανά 15 επανεκινησεις.πλεον πετάει και όλα καλά.άψογο Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.