Προς το περιεχόμενο

pllet.com - Τρελλές τιμές ή απάτη ?

Paddy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ένας γνωστός μου έχει φαγωθεί να ψωνίσει από το http://www.pllet.com που του το έδειξε ένας συμμαθητής του. Το site εκτός από το ότι έχει τρομερά χαμηλές τιμές για επώνυμα προϊόντα (Apple iMac i5 27" 500 euro) βλέπω ότι δεν έχει κανένα τρόπο secure payment και μου βρωμάει απάτη. Με ένα πρόχειρο googling βρήκα μόνο έναν τύπο που το κράζει και αυτό χωρίς να έχει προσωπική εμπειρία. Τι λέτε εσείς ?

Δημοσ.

Εγώ λέω να βάλεις τον γνωστό σου, να βάλει τον συμμαθητή του να ψωνίζει κάτι από εκείνο το μαγαζί και μετά να γελάνε μαζί του.

ΜΑΚΡΙΑ

Δημοσ.
Εγώ λέω να βάλεις τον γνωστό σου, να βάλει τον συμμαθητή του να ψωνίζει κάτι από εκείνο το μαγαζί και μετά να γελάνε μαζί του.

ΜΑΚΡΙΑ

σωστος!!!!

Δημοσ.

Βασικά "ψηνόμουν" για την BMW F800R αλλά έχω ορίσει πιστωτικό όριο 2000 ευρώ στην κάρτα μου ... οπότε πάει η ευκαιρία. Κρίμα, κρίμα

Θα το κάνω μότο:

Επιτέλους κατάλαβα γιατί το 94% της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είναι spam. Επειδή υπάρχουν πολλοί που τα πιστεύουν.

Δημοσ.
Καλησπέρα.

Ένας γνωστός μου έχει φαγωθεί να ψωνίσει από το http://www.pllet.com που του το έδειξε ένας συμμαθητής του. Το site εκτός από το ότι έχει τρομερά χαμηλές τιμές για επώνυμα προϊόντα (Apple iMac i5 27" 500 euro) βλέπω ότι δεν έχει κανένα τρόπο secure payment και μου βρωμάει απάτη. Με ένα πρόχειρο googling βρήκα μόνο έναν τύπο που το κράζει και αυτό χωρίς να έχει προσωπική εμπειρία. Τι λέτε εσείς ?

ναι είναι μούφα..... ο γνωστός σου η σε αντιπαθεί και θέλει να χάσεις τα χρήματα σου ή δεν ξέρω τι...

είχα βρει παλιότερα ένα παρόμιο σιτε και ψηνόμουν για φωτογραφική αλλά κάτι μου βρώμαγε...δεν παίζει να βγάζουν τόσο κέρδος σε κανονικά καταστήματα και εκεί τπτ (που και εκεί θα έπρεπε να βγάζουν κέρδος) οπότε το έψαξα και κατέληξα σε ένα φρουμ ξένο που είχε μια λίστα με 199 μαγαζιά όλα ίδιο στιλ σαν αυτό που λινκαρες....όλα μούφα!

το κακό είναι ότι μου έρχονται κατα καιρούς εμαιλ από επαφές μου με ένα τέτοιο σιτε και δεν ξέρω πως γίνεται αυτό :S

Δημοσ.
ναι είναι μούφα..... ο γνωστός σου η σε αντιπαθεί και θέλει να χάσεις τα χρήματα σου ή δεν ξέρω τι...

Δεν είναι έτσι δυστυχώς, ο συγκεκριμένος δεν έχει πολλά χρήματα και είχε μπει στη διαδικασία ΑΥΤΟΣ να αγοράσει από εκεί και με ρώτησε τη γνώμη μου για το συγκεκριμένο site αν είναι καλές οι τιμές και αξιόπιστο κλπ κλπ. Του είπα ότι βρωμάει απάτη αλλά για να είμαι πιο σίγουρος ζήτησα και τις δικές σας γνώμες γιατί όπως είπα με ένα googling δεν βρήκα εμπεριστατωμένες αρνητικές κριτικές (το οποίο μάλλον ενθαρρυντικό είναι τελικά, φαίνεται ότι κανείς δεν ψώνισε από εκεί για να έχει αρνητική εμπειρία)

Ένα δεύτερο αξιοπερίεργο είναι ότι το site δέχεται western union πληρωμές (οι οποίες είναι οι κλασσικές των απατεώνων μια και τα χρήματα ποτέ δεν επιστρέφονται) αλλά ΚΑΙ paypal το οποίο υποτίθεται ότι έχει fraud protection κλπ. Μάλλον δεν τους έχουν μυριστεί ακόμα για να τους κλειδώσουν...

Thanks για το feedback πάντως.

Δημοσ.
Because there are many frauds they use fake paypal to pay to deceive our products ,so if you want to use paypal payment please enquire customer service MSN or email for paypal account.

:lol::lol:

Αν θες να πληρώσεις με Paypal ο τύπος σου λέει ότι θα σε ενημερώσει με email για το paypal account, για τον παραπάνω λόγο που αναφέρει ...

:lol::lol:

Το site εν των μεταξύ, έχει χιλιάδες αγγλικά συντακτικά και ορθογραφικά λάθη..

Μου κάνει εντύπωση πάντως , πως έχουν φτιάξει ολόκληρο site με προϊόντα και τιμές κλπ. για τέτοιες δουλειές..

Honda Goldwing 2008 1799€ :lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...