Προς το περιεχόμενο

Σκηνές που λατρέψαμε...

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το θέμα για να αναφέρουμε τις αγαπημένες μας σκηνές απο ταινίες. Σκηνές που μας μείναν, που μας κάναν εντύπωση, ή που μας έκαναν να έχουμε γκούζμπαμπς. (ανατριχίλες δηλαδή για τους αμόρφωτους)

Κάνω εγώ την αρχή, με την αγαπημένη μου σκηνή ever η οποία στάθηκε και αφορμή να ανοίξω το θέμα μιας και που την ξαναέβλεπα άλλη μια φορά πριν, η οποία δεν είναι άλλη απο την εναρκτήρια σκηνή απο το κουρδιστό πορτοκάλι:

Επίσης, άλλη μια που προστέθηκε στις αγαπημένες μου είναι η εναρκτήρια (επίσης) σκηνή του Αντίχριστου του Τριερ:

Τέλος, η σκηνή στο Eraserhead με την παραμορφωμένη γκόμενα να τραγουδάει ''In heaven everything is fine'' και όλα τα παρανοικά που ακολουθούν.

Απο το δεύτερο λεπτό μέχρι και το 7:30.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Προσοχή στα spoilers σε τέτοια θέματα! Hofdingadrapa, δε μ' ενδιαφέρει να δω τη συγκεκριμένη ταινία, αλλά κάποιον που τον ενδιαφέρει, δεν είναι καλό να δει τον τίτλο του βίντεο. Βάλτο σε ένα spoiler και προειδοποίησε αυτόν που θα το ανοίξει για ποια ταινία πρόκειται και ότι έχει μέσα spoiler.

Δημοσ.

Από τις πιο WTF σκηνές από το pulp fiction(όποιος το έχει δει νομίζω κατάλαβε)...

επίσης μιας που μου θύμισε ο sellers το Κουρδιστό Πορτοκάλι...

• Moderators
Δημοσ.

Θα βαλω και γω απο την δικια μου αγαπημενη dear Watson.Δεν ειναι η σκηνη που εχει το κατι ιδιαιτερο,οσο το νοημα της.

Δημοσ.

χμ ..θα πω ότι μου έρχεται πρώτο στο μυαλό και προσθέτω αργότερα ότι θυμάμαι αν είναι

1) To ending του "The Mist" . Ending εννοώ από την στιγμή που ξεκινάει το host of seraphim να παίζει και όχι μόνο την τελευταία σκηνή.

Ουσιαστικά τα τελευταία 15 λεπτά πάνω κάτω , που τα θεωρώ ενιαία σκηνή .

2) Από Labyrinth .H αγαπημένη μου ταινία , οπότε δύσκολο να διαλέξω μόνο μία αγαπημένη σκηνή. Σίγουρα όμως η παρακάτω ξεχωρίζει

3) Η έναρξη από Κουρδιστό που αναφέρθηκε.

4) Lost Highway "heirate mich" scene

edit: τώρα με έβαλε σε σκέψεις γιατί όλες οι λατρεμένες scenes , τουλάχιστον αυτές που μου ήρθαν πρώτες στο μυαλό , είναι "μουσικές" σκηνές

επίσης

5) Donnie Darko starting (killing moon)

6) Braveheart "freedom" scene :(

Δημοσ.
Από τις πιο WTF σκηνές από το pulp fiction(όποιος το έχει δει νομίζω κατάλαβε)...

Πω αυτή η σκηνή είναι όλα τα λεφτά, Ειδικά όταν την βλέπεις χαλαρός και ωραίος... :lol:

Και μιας που πιάσαμε τον Ταραντίνο, πιστεύω ότι και η (μισάωρη σχεδόν) σκηνή, στους Μπάσταρδους, που ο στρατηγός ανακρίνει τον τυπά στην αρχή είναι τρομερή.

• Moderators
Δημοσ.

Απο αυτες που μου ερχονται τωρα στο μυαλο ειναι η τελευταια σκηνη του Dangerous Liaisons (must see ταινια φυσικα).

καθως επισης και η σκηνη με το πεζοδρομιο απο το American History X. Βασικα ειχα συγκλονιστει οταν το ειδα (οπως και ολοκληρη την ταινια), επικη.

Δημοσ.
Επίσης από τις πιο αστείες σκηνές σε ταινία από το Θεός για μια εβδομάδα...

:lol::lol::lol:

Καλα αυτη η σκηνη ειναι αξεπεραστη.Θυμαμαι τι γελιο ειχε πεσει στο σινεμα...

• Members
Δημοσ.

Εγώ βαριέμαι να ψάχνω στο youtube οπότε θα αρκεστώ σε απλή αναφορά μερικών που μου ήρθαν γρήγορα-γρήγορα:

Stalker: η σκηνή του ονείρου όπου ο ήρωας αποκοιμιέται δίπλα στο ποτάμι (από τις λίγες περιπτώσεις που σταμάτησα την ταινία και την ξαναγύρισα πίσω για να την ξαναδώ στο καπάκι)

Zerkalo: όλες οι σκηνές που έδειχναν εκείνο τον δυνατό αέρα να φυσάει. Γενικά στη συγκεκριμένη ταινία πιστεύω πως γίνεται η καλύτερη χρήση του ...αέρα (από όσες ταινίες έχω δει τουλάχιστον)

Mullholand Drive: Όλη η σκηνή στο θέατρο (Silencio... )

Lost Highway: Η σκηνή όπου ο μυστηριώδης τύπος μιλάει με τον πρωταγωνιστή πρόσωπο με πρόσωπο και του λέει

ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο σπίτι του. Για να του το αποδείξει του ζητά να πάρει τηλέφωνο στο σπίτι και όταν ο άλλος το κάνει, ο τύπος το σηκώνει κανονικά από εκεί.

Ήταν η πρώτη μου επαφή με τον Lynch και θυμάμαι πως προσπαθούσα κάπως να εξηγήσω στον εαυτό μου πώς γίνεται να μου αρέσει μια ταινία από την οποία δεν κατάλαβα την τύφλα μου.

Reservoir Dogs: Όλη η σκηνή με τον Μάικλ Μάντσεν και τον μπάτσο στην αποθήκη.

Usual Suspects: Όλη η σκηνή της

αποκάλυψης της ταυτότητας του Keyzer Soze

Στο cache, η σκηνή της

αυτοχτονίας

Στην έβδομη σφραγίδα, η σκηνή όπου το ζευγάρι των τσιγγάνων χαζεύει το παιδάκι που παίζει και ο όλος διάλογος που έχουν

Το "tears in the rain" στο Blade Runner (η σκηνή του

θανάτου του Ρούντγκερ Χάουερ)

αν θυμηθώ κι άλλες θα επανέλθω...

Δημοσ.

ωραίο το θέμα Sellers!

θα έλεγα για ολόκληρη την ταινία, αλλα μιας και περιοριζόμαστε σε μια μονο σκηνή θα συγκρατηθώ!

Μιλάω βεβαίως για το Donnie Darko και ειδικότερα για το κορυφαίο τελευταίο part

που τελειώνει με τον ακόμα πιο κορυφαίο διάλογο μεταξύ Gretchen και του γείτονα του Donnie

David: Did you know him?

Gretchen: No.

κερασάκι στην τούρτα το Mad World Gary Jules.

όσες φορες και να δω αυτή την σκηνη πάντα ανατριχιάζω, ταινία σκάλωμα που μόλις τελειωσε είπα WTF!:shock: και με έβαλε στη διαδικασία να την ψάξω όσο δεν πάει!

για τους φανατικούς οπαδούς

http://www.donniedarkofilm.com/

προσοχή στην λεπτομέρεια

The Tangent Universe collapsed 3119 days, 16 hours, 23 minutes and 21 seconds ago.

μετραει ακομα απο τοτε!

Δημοσ.

ωραίο το θέμα Sellers!

θα έλεγα για ολόκληρη την ταινία, αλλα μιας και περιοριζόμαστε σε μια μονο σκηνή θα συγκρατηθώ!

Μιλάω βεβαίως για το Donnie Darko και ειδικότερα για το κορυφαίο τελευταίο part

που τελειώνει με τον ακόμα πιο κορυφαίο διάλογο μεταξύ Gretchen και του γείτονα του Donnie

David: Did you know him?

Gretchen: No.

κερασάκι στην τούρτα το Mad World Gary Jules.

όσες φορες και να δω αυτή την σκηνη πάντα ανατριχιάζω, ταινία σκάλωμα που μόλις τελειωσε είπα WTF!:shock: και με έβαλε στη διαδικασία να την ψάξω όσο δεν πάει!

για τους φανατικούς οπαδούς

http://www.donniedarkofilm.com/

προσοχή στην λεπτομέρεια

The Tangent Universe collapsed 3119 days, 16 hours, 23 minutes and 21 seconds ago.

μετραει ακομα απο τοτε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...