Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με drivers nvidia geforce go 7600

RoyVedas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καποια στιγμη οταν ανοιξα το pc ειδα κατι ροζ κουκιδες να πιανουν ολη την οθονη μου οταν εκανε boot το pc...μετα αφου εδειξε πως φορτωνουν τα windows κολλησε και εδειχνε μια "σχεδον" μαυρη οθονη...

έκανα format το laptop μου (στο toshiba satellite a100-011) και εβαλα τα windows 7 παλι αλλα οταν εβαλα τα drivers απο την καρτα γραφικων μου εγινε το ιδιο...

σε safe mode τρεχει κανονικα μολις τα απεγκαταστησω παλι τρεχει μια χαρα αλλα δεν μπορω να ειμαι με VGA graphics adapter...

μπορει κανενας να με βοηθησει???

Δημοσ.

Του έχεις ρίξει κάνα καλο καθάρισμα?Μάλλον υπερθερμαίνεται μόλις ανεβεί λίγο η ανάλυση.Με λίγη τύχη είναι απλά σκόνη μέσα στο μηχάνημα και με το καθάρισμα θα στρώση.

Δημοσ.

Του έχεις ρίξει κάνα καλο καθάρισμα?Μάλλον υπερθερμαίνεται μόλις ανεβεί λίγο η ανάλυση.Με λίγη τύχη είναι απλά σκόνη μέσα στο μηχάνημα και με το καθάρισμα θα στρώση.

Δημοσ.

ευχαριστω!! θα τον παω και στο πλαισιο αυριο να του ριξουν ενα καλο καθαρισμα να του κανουν και εναν ελεγχο....

Δημοσ.

ευχαριστω!! θα τον παω και στο πλαισιο αυριο να του ριξουν ενα καλο καθαρισμα να του κανουν και εναν ελεγχο....

• 9 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...