Προς το περιεχόμενο

Τί λέτε γι' αυτό το τροφοδοτικό;

gregmits

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/SeaSonic-Energy-550W-S12-550-S12-550W.htm

Θα πάει σε σύστημα με:

C2D E6600

ASUS P5W DH Deluxe

2gb DDR2 (2x1)

ATI X1950XTX

1 Sata HDD

1 PCI Audigy 4

2 Optical Drives

Θα με ενδιέφερε και δυνατότητα αναβάθμισης σε κάποιον 1156 ή ΑΜ3, με 4gb DDR3 και μία mid-range GPU (π.χ. GTX 260). Ίσως και κάποιος SSD.

Λοιπόν, τί λέτε;

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, δε ξέρω αν βιάζεται ο ts, αλλά κανένα τους δεν είναι άμεσα διαθέσιμο.

:P

Δημοσ.

ωχχχχ μεχρι να το παρει θα κανουν 10Ε παραπανω :P (χειροτερα και απο ραμ εχουν καταντησει)

Δημοσ.

Το ψιλοβιάζομαι είναι η αλήθεια. Και έστειλα mail στο πλαίσιο να ρωτήσω. Εν τω μεταξύ προσπαθώ να παραγγείλω το Seasonic για να κλείσω την τιμή τουλάχιστον, αλλά έχει πρόβλημα το site και δεν μπορώ. :P Σας ευχαριστώ όλους.

Δημοσ.

Λοιποοοόν. Το Seasonic δεν υπάρχει πλέον στο site. Γι' αυτό τί λέτε. Ή αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο κατά προτίμηση made by SeaSonic. :D

Δημοσ.

Δεν είναι κακό, αλλά δε ξέρω και πόσο καλό είναι.

FSP Epsilon πάντως, με ότι καλό και κακό αυτό συνεπάγεται.

Δε βρίσκω πουθενά review να το ξεκοιλιάζουν...

:/

Εν τω μεταξύ, από τα psu που βλέπω τώρα, αυτά που αξίζουν είτε δεν είναι διαθέσιμα είτε είναι πανάκριβα.

Πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις;

Δημοσ.
FSP Epsilon πάντως, με ότι καλό και κακό αυτό συνεπάγεται.

Δε βρίσκω πουθενά review να το ξεκοιλιάζουν...

Ναι κι εγώ αυτά είδα..

Αρχικά έλεγα μέχρι κανά 70άρι, μετά πήγα 80άρι και τελικά με κόβω να παίρνω το 750 της Seasonic που το ξέρω κι όλας κι έπεσε πολύ κι η τιμή του. Να δω που θα βρω τα λεφτά...

Ας πούμε προς το παρόν 80-90.

Δημοσ.

πάντα έτσι γράφουν αυτοί, υποθέτω γιατί η πραγματική τους αποθήκη είναι στο eshop και κρατάνε πισινή, λογικά το έχουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...