Προς το περιεχόμενο

Spry accordion πρόβλημα

jvgrjohn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

Έχω ένα πρόβλημα με το dreamweaver. Προσθέτω ένα menu spry accordion και όταν κάνω προεπισκόπηση στους browsers είναι ανοικτά όλα τα tabs του accordion και δεν κινούνται. Τι μπορεί να φταίει????

Δημοσ.

Πως δουλεύει το μενού; css only; Με javascript; Αν ναι, έχεις συμπεριλάβει το αρχείο js στο head section; Την έχεις καλέσει στο body onload; Και γιατί κανείς ποτέ δε στέλνει τον κώδικα της σελίδας; Λες και θα τον φάμε!!:lol:

Δημοσ.
ωραία... τώρα βάλε και τα .js & τα .css :P

Αν δεν υπάρχει κάποιο λάθος με αυτό τότε σίγουρα φταίει το css και τα divs που το περικλείουν.

Κάπου εδώ μέσα βρίσκεται η λύση και πρέπει να κάνω δοκιμές.

http://labs.adobe.com/technologies/spry/articles/data_api/apis/accordion.html

Όχι τα άλλα δεν τα στέλνω. Φοβάμαι μη μου κλέψουν το site που αγγίζει την τελειότητα. χεχεχε. Πλάκα κάνω. Όχι δεν τα στέλνω. Βοηθήστε παιδιά. Ξέρω ότι μπορείτε να το λύσετε το πρόβλημα.

Δημοσ.
ωραία... τώρα βάλε και τα .js & τα .css :P

Αν δεν υπάρχει κάποιο λάθος με αυτό τότε σίγουρα φταίει το css και τα divs που το περικλείουν.

Κάπου εδώ μέσα βρίσκεται η λύση και πρέπει να κάνω δοκιμές.

http://labs.adobe.com/technologies/spry/articles/data_api/apis/accordion.html

Όχι τα άλλα δεν τα στέλνω. Φοβάμαι μη μου κλέψουν το site που αγγίζει την τελειότητα. χεχεχε. Πλάκα κάνω. Όχι δεν τα στέλνω. Βοηθήστε παιδιά. Ξέρω ότι μπορείτε να το λύσετε το πρόβλημα.

Δημοσ.

</div>

</div>

</div>

<div class="col-3">

<div id="Accordion1" class="Accordion" tabindex="0">

<div class="AccordionPanel">

<div class="AccordionPanelTab">Label 1</div>

<div class="AccordionPanelContent">Content 1</div>

</div>

<div class="AccordionPanelTab">Label 3</div>

<div class="AccordionPanelContent">Content 3</div>

</div>

<div class="AccordionPanelTab">Label 2</div>

<div class="AccordionPanelContent">Content 2</div>

</div>

<div class="AccordionPanelTab">Label 4</div>

<div class="AccordionPanelContent">Content 4</div>

</div>

</div>

var Accordion1 = new Spry.Widget.Accordion("Accordion1");

</script>

</body>

</html>

Δημοσ.

Ααα... πολύ ωραία... τώρα που έσβησες τον δικό σου κώδικα, θα είναι ακόμα πιο εύκολο να το βρούμε!!!:-D Τη τελευταία φορά που πρόλαβα και τον είδα, έχεις βάλει τα js αρχεία του accordion σε τελείως διαφορετικό φάκελο από την υπόλοιπη σελίδα (για να μη σου πω και έναν φάκελο πάνω από τη σελίδα). Είσαι σίγουρος ότι είαι σωστή η διαδρομή;

Δημοσ.

Τον άφησα 2 μέρες τον κώδικα και δεν απάντησε κανείς. Εγώ δεν πείραξα καθόλου τα αρχεία του js. Απλά από το dreamweaver επιλέγω insert spry accordion και πάει και το βάζει μόνο του αυτόματα. Δεν πειράζω τίποτα εγώ. Δεν θα έπρεπε να δουλεύει???

Δημοσ.

Δεν είμαστε και κάθε μέρα σε mood απάντησης! :P

Δεν έχω ασχοληθεί με dreamweaver και δε ξέρω να σου απαντήσω στο πως δουλεύει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Θεωρητικά, θα πρέπει να βρεις έναν φάκελο ο οποίος περιέχει το συγκεκριμένο js. Αν αυτός όμως είναι έξω από τον φάκελο που βρίσκονται τα υπόλοιπα αρχεία της σελίδας σου ενδεχομένως να μην μπορεί καν να προσπελαστεί λόγω δικαιωμάτων χρήσης.

Δοκίμασε να φτιάξεις έναν φάκελο και σε αυτόν να βάλεις και τα τρία αρχεία (SpryAccordion.js, SpryAccordion.css, SpryAccordion.html) από τη διεύθυνση που έγραψες. Ανοίγοντας το SpryAccordion.html, θα πρέπει να σου τα δείξει όλα κανονικά. Δοκίμασε μετά να επεξεργαστείς αυτά τα αρχεία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...